Şimdi Ara

Samsung, artık güncelleme almayacak cihazları açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung, artık güncelleme almayacak cihazları açıkladı
    Samsung'un yazılım güncelleme programı, aylık, üç aylık ve iki yılda bir güncelleme almaya uygun cihazları öğrenmemizi sağlıyor. Şirket, yakın zamanda bu yazılım güncelleme programını revize etti ve artık güvenlik yamalarının bile gelmeyeceği Samsung telefon ve tabletler belli oldu.

Ayrıca Bkz.Galaxy Note 20 için yolun sonu gözüktü: Aylık güncelleme gelmeyecek!

Güncelleme desteği kesilen Samsung cihazlar

Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7+ ve Galaxy M31s, güncelleme programından çıkarıldı. 2020’de piyasaya sürülen bu cihazlar, yazılım güncellemelerini veya en son güvenlik yamalarını almayacak. Samsung, kritik güvenlik açıklarını kapatan güncellemeleri sunacak mı zaman içinde göreceğiz.

Samsung, bu yılın başlarında Galaxy akıllı telefonları için yedi yıl büyük işletim sistemi yükseltmeleri sunacağını duyurmuştu. Bu, hem en son Android özelliklerini deneyimleyebileceğiniz sürüm güncellemelerini hem de güvenlik güncellemelerini içeriyor. Ancak, bu politika yalnızca 2024 ve sonrasında piyasaya sürülecek cihazları kapsıyor.

Kaynak:https://www.neowin.net/news/these-four-samsung-galaxy-devices-reach-the-end-of-their-software-update-cycle/

• Xiaomi'yi falan sallayın, Samsung için 4 yıl çok az; üstelik bu cihazların çoğu kalbur üstü cihazlar. Hani 4 yıl içinde donanım olarak işlev kaybetseler anlarım ama işlev de kaybetmiyorlar, ne ARM eskisi gibi ne de yancı donanımları. Olay düpedüz israfa yöneldi, artık. Hani, 4 yıl sonunda cüzzi bir miktar karşılığı güncelleme yeteneğini kaybetmiş ve hala piyasada olup "satılmamış" tüm telefonları geri toplasalar anlarım; özellikle "hala piyasada olup, satılmamış telefonları" ifadesini vurguluyorum ama geri de toplamıyorlar. Bu yüzden tamamen israf, başka bir şey değil ve bu yüzden 4 sene de çok kısa bir süre.

• Daha 4 yıllık cihazlar ya; dünya telefon çöplüğüne dönüyor.

• lterlemez L kullanıcısına yanıt

4 yıl güncelleme gayet iyi süre. Xiaomi gibi markalar sadece 2 yıl güncelleme veriyor mesela. Bazen sadece 1 yıl verdikleri bile oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcılarına yazık oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Galaxy Z Flip 3G olabilir mi acaba? Çünkü Flip 5G daha 1sene önce çıktı.

• İsimbulamajim İ kullanıcısına yanıt

Xiaomi'yi falan sallayın, Samsung için 4 yıl çok az; üstelik bu cihazların çoğu kalbur üstü cihazlar. Hani 4 yıl içinde donanım olarak işlev kaybetseler anlarım ama işlev de kaybetmiyorlar, ne ARM eskisi gibi ne de yancı donanımları. Olay düpedüz israfa yöneldi, artık. Hani, 4 yıl sonunda cüzzi bir miktar karşılığı güncelleme yeteneğini kaybetmiş ve hala piyasada olup "satılmamış" tüm telefonları geri toplasalar anlarım; özellikle "hala piyasada olup, satılmamış telefonları" ifadesini vurguluyorum ama geri de toplamıyorlar. Bu yüzden tamamen israf, başka bir şey değil ve bu yüzden 4 sene de çok kısa bir süre.

iileride kuvars madenleri biterse belki durular

• volga tuygun V kullanıcısına yanıt

Yok hocam, bahsettiği ilk çıkan Flip modeli. Z Flip 5 değil, o 7 sene güncellemek alacak cihaz bildiğim.

• Heryeri güncelleme olsa neolur android telefonlar korsan telefon gibi heryer reklam maçkolik uygulamasını açıyon en basitinden uygulamayı açmak için 2 reklam geçiyorsun! Haftalardır binanceTR uygulamasının anlık fiyatlarını gösterebilmeyi çözemedim s23 ile bir dahamı tövbe.

• Say hello to capitalism. Samsung, artık güncelleme almayacak cihazları açıkladı 

• Bence her yıl telefon çıkartılmamalı artık heryer teknolojil çöp atık dağlarıyla doldu ve hepsi her yıl iğne ucu kadar farklarla gelmesi de cabası

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt

Tamamdır ben yanlış anlamışım. Uyarı için teşekkürler.

• SüleymanArucan BJKS8 S kullanıcısına yanıt

Farketmiyor ki A54 üretmek yerine üretim bandında 1-2 şeyi değiştirip A55 olarak üretiyorlar oluyor bitiyor. Aynı telefonu uzun seneler üretmekle arada bir fark yok yani.

• Güncellemelerin bitmesi birşey ifade etmiyor. Bende tab s7 var ben hala güncellemedim. Eski sahibi neyle verdiyse o duruyor
    S10 var andorid 10 la devam

Kullanım kılavuzuna göre telefonlar için 5 yıl ömür biçmişler. Bence 4 yıl güncelleme fazlasıyla normal.

• eyuunal E kullanıcısına yanıt

Neye göre biçmişler o ömrü? Galaxy S3, Note 3/4 bile hala çalışıyor.

• S7den beri:
    btc 100 kat arttı
    Abd başkanı değişti
    Elizabeth öldü
    Pandemi geldi
    ukrayna savaşı başladı
    maraş depremi oldu

Hala s7 kullanan mi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started_With_FX5200 -- 7 Eylül 2024; 15:40:44 >
  • 2020 de aldığım a71 i hala çok stabil bir şekilde kullanıyorum. Millette her sene telefon almasın ekmek gibi. O zaman değer verirler eski modellere üreticiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diktatör58 D kullanıcısına yanıt
    Aaa şekerim, güncellemeden telefonlar açılmıyor sanan 10 milyonluk bir güruh var :D sen kime laf anlatacaksın boşver ;)

Bunlar güncelleme almak için böbrek verirler. Salla gitsin boşver ;)

Ben S20'yi Android 10 ile kullanıyorum. Android 11 S21 arıyorum ama henüz bulamadım, hepsi Android 14 olmuş 11 bulsam alıcam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Started_With_FX5200 S kullanıcısına yanıt

Tab s7 diyor 4 yaşında yeni daha

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.