Şimdi Ara

Samsung B2230N Titreme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün Darty'den aldım bu monitörü. Tek sorunu hariç gayet memnunum.

Koyu tonlarda ekran titremesi mi desem kayması mı desem sorun yaşıyorum. 1920x1080 çözünürlükte kullanıyorum. 59 ve 60Hz var seçenekler içerisinde.

Ekran kartı ve Monitörün ikisinin de son sürücülerini yükledim. Artık bişi yapamıyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok teşekkür ederim.

• Garantiye gönder diyeceğim ama korkuyorum.
    Benim Lg monitör 2 aydır garantide firmalar malesef tüketiciyi kale almıyor.

Samsungunda geri kalır yanı yok.

Bkz.
    SAMSUNG 5 Aydır LCD Monitörü Serviste Tutuyorlar. 29.12.2009 tarihinde LCD monitörü Maltepedeki Rh elektronik sistemleri olan Samsung yetkili servisine bıraktım. Yasal süre olan 30 iş günü içersinde ürünü onaramadıkları için yenisini talep ettim. Değişim için işlemleri başlattılar ve o günden bugüne kadar yaklaşık beş aydır Samsung merkezle yaptığım görüşmeler neticesinde ürünün değişim için onay beklediğini söylemekteler. Yaklaşık beş aydır LCD monitörü serviste tutuyorlar.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/591813/g/SAMSUNG+5+Aydir+LCD+Monitoru+Serviste+Tutuyorlar

Böyle onlarca şikayet var. Bende mağdurum bu konuda onun için korkarak garantiye gönder diyorum.

• Eğer yüksek çözünürlükte vga bağlantı ile monitör-bilgisayar bağlantısını kullanıyorsan titreme yapabilir. Dijital kablo olan dvi kullanman gerekir eğer monitörün elveriyorsa, ki monitör alırken bu dijital bağlantının olup olmadığına dikkat etseniz kârlı çıkarsınız.
  • dvi kablo nedir, farkı nedir vga dan?
  • Evet nedir?
  • dvi görüntüyü daha kaliteli aktarır vga ye göre ama onun kalitesini anlamamız için sürekli hd blueray filmler izlemek lazım .onun analogda iyidir yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Axen Monitör Kapanma Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Samsung Tv gölgelenme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.