Şimdi Ara

SAMSUNG B310 HAKKINDA BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Askere gideceğim için Samsung b310 telefon almaya karar verdim. Internet üzerinden sipariş ettim ve geldi ancak imeiler başka bir samsung telefona kayıtlı çıktı. İade ettim. Bilgi aldığım telefoncu bu cihazların üretimi Türkiye'de olmadığı için nerden alırsam alayım başka cihazlara kayıtlı IMEIlerin olacağını söyledi. Bu doğru mu? Cihazın üretimi olmadığı için hepsi başka cihazlara mı kayıtlı olur?

• Evet. Kayıtlı ise imei olayına takılma. Hatta elimde eski kullanılmayan cihaz varsa satıcıya gönder senin cihaza o imei yüklesin.

• Çok teşekkürler hocam. Tamamdır.
  • Merhaba telefonda karşı tarafa ses gitmiyor, daha doğrusu boğuk gidiyor. Bu telefonun dizaynıyla ilgili bir sorun. Çünkü microfunu kasanın sağ alt köşesine, üst kasaya yapışık koymuşlar. Sorun bu nedenle çıkıyor. Karşı taraf sizin sesinizi alamıyor. Bu nedenle kasayı sökerek, alttaki fotoğraftaki gibi matkapla bir delik açarsanız, sorun çözülüyor.

r

• Bu arada bu işlemi telefonu sökmeden yapmayın çünkü delinen yerin hemen altında mikrofonun sesi algılayan kısmı kasa ile sıfır bitişik konumda, ayrıca şunusöyleyeyim altta microfon için bir başka delik daha var ben bu deliği de biraz

genişlettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG UE40ES6340 Hakkında Yorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.