Televizyon net değil, D smart kullanıyorum . Altın uçlu scart ile bağladım . Ama gened etelevizyon netliği bana pekde iyi gelmedi. Ayrıca kaya yazılar bazen çok net olurken bazende titrek bir şekilde oluyor.
Bu tarz bir sorun yaşayan var mı ?
hocam lcd tv lerden sd yayınlarda cok buyuk performans beklemek hata olur yapabileceğin fazla birşey yok imkanın var ise biraz daha uzaktan izlmeyi dene...
normal uydu alıcısı altın uçlu scart falan filan çok uğraştım arkadaşım. ama netlik senin dediğin gibi.
hd uydu alıcısı aldım ve bağlantı hdmi yaptım. bu işin ilacı buymuş. şimdi gayet iyi..
bu arada next 18500hd kullanmaya başladım. hem dsmart kanalları hemde normal yayınların kalitesi çok farketti.
b650 ile 550 arasında panel farkı var mı ? B650 sd de iyi diyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ender123
quote:
Orijinalden alıntı: geoxid
b650 ile 550 arasında panel farkı var mı ? B650 sd de iyi diyorlar.
650 ile 550 arasında panel farkı var , ayrıca 550 lerin ebatları arasında da panel değişiyor. Aynı şey 650 için de geçerli. Yani 32 " ile 40" veya 46" ,"52" aralarında panel farkı , hatta panel üretici farkı bile var. Daha da şaşırtıcı olanı ise aynı ebattaki tvlerin panelleri arasında üretici firma farkı var. Aynı model , aynı ebat iki tv bile aynı panele sahip olmayabilir. Bu yazdıklarım tüm samsung modelleri , serileri ve ebatları için geçerlidir.
Teşekkürler cevap için. Ben 40 veya 46 inç düşünüyorum, demek ki alacağımız tv de panelin spva olmama ihtimali var. İlginç. Önemli bir bilgi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme