Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 14lû

merhaba arkadaşlar.bende bu lcd illetine düştüğümden beri yani 3 aydan beri beynim allak bullak oldu.düğüne kadar zaman var diye salladım bu kadar zamandır.şimdi ise düğüne 1 ay civarı zaman kaldı ve artık karar vermeliyim.ilk etapta düğün sebebiyle masraflarım çok fazla olduğundan 2000 lira civarlarında lcd düşündüm.sonrasında 2000 lirada para ve neden gidip kötü birşey alayım diye düşündüm.bunun üzerine çıkıp iyi birşey almaya karar verdim.ama bu alacağım lcd vereceğim parayı haketmeli ve sonradan ah vah çekmemeliyim :) bu başlıktaki 5 sayfayı okudum ve bundan başka başlıklarıda bolca okudum.çok teknik detaylara girilmiş.şahsen hiç lcd tv kullanmadığımdan ötürü bazı terimlere ve kullanımlara yabancıyım ama yinede teknolojiye çok yakın birisiyim.Sizden tek ricam kullananlardan veya teknik açıdan açıklama yapan arkadaşlardan le40b653 serisi 2699 tl 6 ay taksitle alınacak bir lcd tv midir.yoksa philips in elektro worlde özel 42pfl8684 serisi(sanırım 42pfl8404 serisiyle aynı) 2900 tl 10 ay taksitle alınabilecek bir tv midir!ikisi kıyaslanabilir mi.Hangisi iyidir.Lütfen beni çok fazla terimsel deyatlara girmeden açıklama yaparak bilgilendirirmisiniz.Çünkü bilgilendirmenin detayına göre samsungun lcd tv sini 2 tane almayı düşünüyoruz.
    Şimdiden bilgilendirecek arkadaş veya arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim.Sağolun...
    Esenkalın...

arkadaşlar bugün veya yarın almayı düşündüğüm için bu konuda lütfen cevaplarınızı bekliyorum.Teşekkürler...

• 46b750 samsung

Content library için "Sypho" arkadaşın verdiği linkten indirdiklerim ile denedim ve çokta güzel çalıştı mesele yanlış versiyonun içeriklerini indiriyormuşuz arkadaşlar.

mkv olayıda tamamdır geriye bir tek internet kaldı hadi bakalım hayırlısı.

Sypho tekrar teşekkürler arkadaşım.

quote:

Orjinalden alıntı: sypho

Arkadaşlar, sanırım onlar 2008 modelleri için
    İngiltere sitesinde 2009 modelleri yani b65x ve üstü için de içerik verilmeye başlanmış
    Bir de bu linki deneyin derim ben

http://www.samsung.com/uk/consumer/learningresources/media2.0/library_download.html

ben bu akşam deneyeceğim.

quote:

Orjinalden alıntı: kavanoz

quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

http://www.samsung.com/my/consumer/learningresources/tv/mediasolution/contentlibrary_download.html

Buradan download tan turkish i seçerek indirebilirsin... Cevabını bekliyorum bakalım sende çalışacak mı?

Denedım ve ben de başaramadım. 2 farklı USB flash bellek denedim. NTFS ve FAT32 denedim. Talimatları okudum. Kumandada kırmızı tuşa basmaktan bahsediyor. USB seçiliyken kırmızı tuş bir işe yaramadı. .exe dosyayı da koydum, çalıştırıp açılmış halini de. İngilizce veya Türkçe içerik de farketmedi. TV'nin kullanım kılavuzunda bu içerikleri download ederken UDN numarasını girmeniz gerekir diyor. Ama download ederken UDN sormuyor ki!

mbebe de başaramamış. Üçümüz de beceriksiz değiliz ya, var bir durum mutlaka. Fırsat buldukça başka forumları kurcalayıp birşeyler bulmaya çalışacağım.

• Tv değişimi onaylanmış oh beee.. İşallah yeni gelen tvde sorun çıkmaz da biraz kafam rahatlar ya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbebe

46b750 samsung

Content library için "Sypho" arkadaşın verdiği linkten indirdiklerim ile denedim ve çokta güzel çalıştı mesele yanlış versiyonun içeriklerini indiriyormuşuz arkadaşlar.

Linktekileri indirip flash diske aynen mi koyacağız? Yoksa exe olduğu için kuracağız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif -- 3 Haziran 2009; 20:56:35 >
  • Yarın inşallah bende 40B650 alıcağım ve aranıza katılacağım

İstanbul anadolu yakasında uygun fiyatlı bi yer önerebilir misiniz?
  • Arkadaşlar bu dual olayını çözen yokmu filmleri izleyemiyorum dual olarak heralde daha bu nedeni bilen yok sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: terribilis

Arkadaşlar bu dual olayını çözen yokmu filmleri izleyemiyorum dual olarak heralde daha bu nedeni bilen yok sanırım.

Maalesef bende çözemedim, hatta firmaya mail attım bu konuda ama cevap gelmedi... Yeni firmware de umutluyum, böyle bir seçenek eklemelerini bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bomanti

Yarın inşallah bende 40B650 alıcağım ve aranıza katılacağım

İstanbul anadolu yakasında uygun fiyatlı bi yer önerebilir misiniz?

Arkadaşlar hiç yoktan nerden aldığınız söylemeden fiyat söyleyin.
    Bizimkileri zar zor ikna ettim almak için
    Yarın mediamarkta ve teknosa ya sorucam uçuk bir fiyat soylemesinler.
  • indirilen dosyalar zip formatında.
    bu dosyayı flash diske extract ettikten sonra TV 'ye takınca çıkan menüde content library seçiliyor ve usb içindeki dosyalar TV ye kopyalandıktan sonra ilgili menü içinden açılabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: dedektif

quote:

46b750 samsung

Linktekileri indirip flash diske aynen mi koyacağız? Yoksa exe olduğu için kuracağız mı?

• quote:

indirilen dosyalar zip formatında.
    bu dosyayı flash diske extract ettikten sonra TV 'ye takınca çıkan menüde content library seçiliyor ve usb içindeki dosyalar TV ye kopyalandıktan sonra ilgili menü içinden açılabilir.
    quote:

quote:

46b750 samsung

Teskkurler.
    TV'nin hafızası kaç MB acaba?
    Bir de 40B651 için ayrıntılı kullanma kılavuzu nereden bulabilirim?

• Görmeyen ve geçmiş sayfaları incelemeyen arkadaşlar için tekrar yayınlayayım ayrıca satın aldığım fiyat b 653 : 2580 / 8 .

quote:

Orjinalden alıntı: Biscuit

Kısa bir inceleme ;

1. Son zamanlarda ince panel yarışı olmasına karşın nazik ve şık görüntüsü ile salonunuzda yada Tv odanızda kendini hissettirmeyecek kadar dekoratif.

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu #

2. D-smart kullanıcısıyım gayet net ve kaliteli görüntü alıyorum yada Tv bana öle hissettiriyor. Altın uçlu scart kullanıyorum. İlk aldığım zaman normal scart ile deneme fırsatım oldu, kumlamla gözle görülür derece idi ama şu an memnunum.

3. USB girişlerinin yan tarafta olmasu buyuk rahatlık. USB yi koyduğunuz an okuyor ve sizi zorlamıyor. 8 Gb lik minik ve 500 Gb lik external ile denedim 2 side sorunsuz okudu. Filmleri oynatırken herhangi bir takılma, görüntü kayması karelenme olmadı. Ama divix modunda Alt yazı okutamadım yada beceremedim bu konuda bilgisi olan varsa yardım alabilirim.

4. PS 3 içinse söylenebilecek tekşey gerçekten süper lag falan fark etmedim. görüntüsü kalitesi ve canlı renkler oyun içinde gerçekten zevkimize zevk katıyor.

• quote:

quote:

indirilen dosyalar zip formatında.
    quote:

quote:

46b750 samsung

Teskkurler.

Aşağıdaki sitede user manual var ama ingilizce

http://www.samsung.com/uk/support/download/supportDown.do?group=&group_cd=&type=television&type_cd=02010000&subtype=lcdtv&subtype_cd=02010100&model_nm=LE40B651T3W&dType=D&mType=&model_cd=&menu=download&prd_ia_cd=02010100&disp_nm=LE40B651T3W&cate_type=all&language=

• Media 2.0 altındaki Content Library dosyaları bende de çalıştı. Bunların geriye uyumlu olmaması çok ilginç.
  • Bende bugün itibariyle 46b653 aldım.3250 tl ye, anadolu garantisinde.kasa yapısı olarak tahminimden daha şık ancak sd yayında gerçektende kötü.bu konuda , bağlantı için tavsiyeleriniz nedir.d smart veya digitürk e geçersem görüntü kalitesinde bir artış yaşarmıyım.
  • arkadaşım sd yayın ile kastettiğin nedir?
    analog anten yada analog kablo tv diyorsan o zaman onlar sd bile değil.
    d smart ve digiturk yayınları sd, ayrıca hd yayın yapan kanalları da var.
    bunun dışında evde analog kablo tv bağlantısı varsa teledünya'yı tavsiye ederim (o da sd ve hd yayın yapıyor) tekrar çanak anten vs. ile uğraşmassın.
    sd yayın da ve hd yayında teledünya ile kullanıyorum (aslında kullanıyordum şifreden önce) gayet memnunum

quote:

Orjinalden alıntı: ozer45

Bende bugün itibariyle 46b653 aldım.3250 tl ye, anadolu garantisinde.kasa yapısı olarak tahminimden daha şık ancak sd yayında gerçektende kötü.bu konuda , bağlantı için tavsiyeleriniz nedir.d smart veya digitürk e geçersem görüntü kalitesinde bir artış yaşarmıyım.

• şu an aklımda yok ama content library den data management kısmına girince (gallery deyken bir kere sola gidince çıkıyor) orada ne kadar olduğu ve ne kadar boşluk kaldığını gösteriyor.

quote:

• Arkadaşlar bende artık 40B650 sahibiyim yarın kuruluma gelicekler
    Mediamarkt' da şu wireless adaptörünü sordum.Elimizde yok kolay kolay gelceğini sanmıyoruz dediler.Doğru mudur ?
  • digital uydu alıcısıyla bağladım tvyi.özel bir scart kullandım ama yinede görüntüden memnun değilim.
  • quote:

bunun dışında evde analog kablo tv bağlantısı varsa teledünya'yı tavsiye ederim (o da sd ve hd yayın yapıyor) tekrar çanak anten vs. ile uğraşmassın.
    sd yayın da ve hd yayında teledünya ile kullanıyorum (aslında kullanıyordum şifreden önce) gayet memnunum

Bu dijital kablo TV'yi set top box olmadan seyretmek için neler gerekli? TV'de slot var ama sanırım bir modül gerekiyor. Bu modül ve abonelik şifreli kanallar için mi gerekli yoksa herhangi bir kanalı seyretmek için illa ki abone olmak mı gerekiyor.
  • ya arkadaşlar ben bu ingiltere menşeeli siteden media 2.0 dosyalarını indirdim. tv'ye başarılı bir şekilde attım. content library'de dosyayı gösteriyor (mesela art2) ama resimleri oynatmıyor. bu dosyalrı tv'ye atıpta çalıştırabilen varmı.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.