Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: torrentialrun

izmitcarsi, sizin Tv ne oldu? geldi mi yenisi?
    sorun olmamıştır inşallah..

bu arada aramızda B650 ile kablolu yayın üzerinden setupbox kullanmadan teledünya seyreden varmı?

bir tanıdığım 40W5500 aldı. bizim Tvlerde de bulunan kablolu üzerinden dijital şifreli yayınları, TV'ye modül takarak şifreleri çözebiliyor.
    İstanbuldan Conax modül aldı. Teledünyaya başvurdu ve sorunsuz birşekilde Hd kanallarda dahil Teledünya yayını seyrediyor.

B650 de de yapabiliyoruz bunu ama deneyen var mı?

Digiturkün berbat yayınından ve receiverından bıktım. Tv seyretmekten zevk alamıyorum. digiturku iptal ettirip teledünya başvurusunda bulunacağım. 300 TL civarında tutacak ama değer dimi?

digiturk iptal ücreti (taahhütten dolayı): 9,90x12=118 TL
    kablolu başvurusu : 45 Tl
    Teledünya başvurusu :35 Tl
    conax Modül :100 TL

toplam 298 TL. ve aylık 9,5 TL ödeme..

Ben Settupboxsuz seyrediyorum 40B651 ile, ve çok ama çok memnunum, herkese tevsiye ederim. TV'yi almadan önce altın uçlu scart falan araştırıyordum uyduyu bağlamak için, ama Teledünya kesinlikle çok daha iyi...

Dün Eurosport HD 'den Roland Garos Tenis finalini seyrettim !!! GAliba bir daha SD seyredemiyeceğim :) Kesinlikle müthiş bir zevk!!!

Tabii ki kanal sayısı az ve geliştirilmesi gerekiyor, ama görüntü kalitesi olarak bence Smart'dan, DT'den, ve uydunan daha başarılı...

• quote:

Geldi hocam geldi. Sorunda pek olmadı zaten yine bi Anadolu elektronik klasiği yaşadım, 1 haftayı bulmadan yeni tv geldi. Daha önceki Samsung plazmamdada yeni aldığımda sorun çıkmıştı onu da değiştirmişlerdi. Garanti güvencesi bambaşka bişey, bide sağolsunlar uğraştırmadılarda hiç. Servise sadece tamir istemediğimi ve lcd nin değişimini istediğimi söyleyin dedim bidaha da ne telefon ettim nede mağazaya gittim.

Lcd şu an sorunsuz gözüküyor ama asıl amacım olan pc ye bağlamayı yapamadım hala Çünkü tv bozulmadan 1 hafta öncede güç kaynağım yanmıştı. Şu an onunda yenisinin gelmesini bekliyorum. Elektronik olayınde pek şansım yok.

Tv nin usb sinden açtığım tüm mkv ve avi filmlerin hepini sorunsuz izledim. Görüntü kalitesi eskisine göre biraz daha tatmin etti beni. Her ne kadar 40" paneller gibi olmasada..

Xboxda fifa deneyeyim dedim açıkcası Son çıkan lcdler, yada benim aldığım lcdler bile plazmanın kalitesine daha yetişememiş. Gölge yerlerde kalan adamların hareketlenmelerinde arkasından siyah gölgeler de onu takip ediyodu bu can sıkıcı bi durum. Uzun paslar attığım zaman topun gitçeği adamı kamera sakinleşinceye kadar seçemiyorum.. Plazmada kusursuz bi fifa oynuyorum. Galiba fifayı tekrar plazmada oynamak zorunda kalacağım.

• quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

quote:

Geldi hocam geldi. Sorunda pek olmadı zaten yine bi Anadolu elektronik klasiği yaşadım, 1 haftayı bulmadan yeni tv geldi. Daha önceki Samsung plazmamdada yeni aldığımda sorun çıkmıştı onu da değiştirmişlerdi. Garanti güvencesi bambaşka bişey, bide sağolsunlar uğraştırmadılarda hiç. Servise sadece tamir istemediğimi ve lcd nin değişimini istediğimi söyleyin dedim bidaha da ne telefon ettim nede mağazaya gittim.

Lcd şu an sorunsuz gözüküyor ama asıl amacım olan pc ye bağlamayı yapamadım hala Çünkü tv bozulmadan 1 hafta öncede güç kaynağım yanmıştı. Şu an onunda yenisinin gelmesini bekliyorum. Elektronik olayınde pek şansım yok.

Tv nin usb sinden açtığım tüm mkv ve avi filmlerin hepini sorunsuz izledim. Görüntü kalitesi eskisine göre biraz daha tatmin etti beni. Her ne kadar 40" paneller gibi olmasada..

Xboxda fifa deneyeyim dedim açıkcası Son çıkan lcdler, yada benim aldığım lcdler bile plazmanın kalitesine daha yetişememiş. Gölge yerlerde kalan adamların hareketlenmelerinde arkasından siyah gölgeler de onu takip ediyodu bu can sıkıcı bi durum. Uzun paslar attığım zaman topun gitçeği adamı kamera sakinleşinceye kadar seçemiyorum.. Plazmada kusursuz bi fifa oynuyorum. Galiba fifayı tekrar plazmada oynamak zorunda kalacağım.

Dostum bir yerde bir yanlış var, xbox ve ps3 de kuro hariç hiç bir plazmadan lcd gibi performans alamazsın, lcd zaten hd ve bu tarz cihazlar için tercih edilir. Yani sd yayın için desen okey de, xbox ta plazma nasıl lcd den daha iyi anlamadım.
    Belki sen plazmaya alıştığın için öyle geliyor olabilir. Ben vgda dan bağladım fifa08 denedim, vgda dan bağlamama rağmen, görüntü gayet başarılı geldi... Ayrıca, başka bir arkadaş denemiş hdmi den çok kaliteli görüntü almış...
    Bilmiyorum bende mi yanlışşık var acaba, diğer arkadaşlarda yorum yazarsa...

• Bende 40B653 var, teledünya kartını aldım, şu an kaya center'dan conax modül bekliyorum. 1-2 güne gelir sanırım.
    bu arada teledünya'da kampanya var, 35 tl kurulum ücretini almıyorlar.

quote:

bu arada aramızda B650 ile kablolu yayın üzerinden setupbox kullanmadan teledünya seyreden varmı?

bir tanıdığım 40W5500 aldı. bizim Tvlerde de bulunan kablolu üzerinden dijital şifreli yayınları, TV'ye modül takarak şifreleri çözebiliyor.
    İstanbuldan Conax modül aldı. Teledünyaya başvurdu ve sorunsuz birşekilde Hd kanallarda dahil Teledünya yayını seyrediyor.

B650 de de yapabiliyoruz bunu ama deneyen var mı?

Digiturkün berbat yayınından ve receiverından bıktım. Tv seyretmekten zevk alamıyorum. digiturku iptal ettirip teledünya başvurusunda bulunacağım. 300 TL civarında tutacak ama değer dimi?

digiturk iptal ücreti (taahhütten dolayı): 9,90x12=118 TL
    kablolu başvurusu : 45 Tl
    Teledünya başvurusu :35 Tl
    conax Modül :100 TL

toplam 298 TL. ve aylık 9,5 TL ödeme..

• quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Dostum bir yerde bir yanlış var, xbox ve ps3 de kuro hariç hiç bir plazmadan lcd gibi performans alamazsın, lcd zaten hd ve bu tarz cihazlar için tercih edilir. Yani sd yayın için desen okey de, xbox ta plazma nasıl lcd den daha iyi anlamadım.
    Belki sen plazmaya alıştığın için öyle geliyor olabilir. Ben vgda dan bağladım fifa08 denedim, vgda dan bağlamama rağmen, görüntü gayet başarılı geldi... Ayrıca, başka bir arkadaş denemiş hdmi den çok kaliteli görüntü almış...

Valla usta yakın yerde olsan gel gör diyecem ama... Fark hissedilir derecede xboxta fifa09 u ikisindede oynuyorum plazma açık ara daha kalite yani. Pcden denemedim daha oyun falan, psuyu bekliyorum.. Artı olarak şöle bi kanı çıkmasın ortaya xbox her yönde her oyunda plazmada daha iyi demiyorum, sadece fifa için konuşuyorum ve fifa plazmada daha iyi diyorum tekrar yineleyerekten.

Çok dikkat etmedim ama filmlerde de gölge olayı gözüme çarptı kendi usbsinden açtığım mkvlerde.

Artık ya benim 2. tvde de bi bozukluk var yada 32" ile 40" samsung paneller arasında dağlar kadar fark o zaman. Paneller zaten farklıda kalitelerinde de demekki farklar bu derecede. Sizlerde buna benzer sorunlar olmadığını varsayarak böle konuşuyorum.

• quote:

quote:

Valla usta yakın yerde olsan gel gör diyecem ama... Fark hissedilir derecede xboxta fifa09 u ikisindede oynuyorum plazma açık ara daha kalite yani. Pcden denemedim daha oyun falan, psuyu bekliyorum.. Artı olarak şöle bi kanı çıkmasın ortaya xbox her yönde her oyunda plazmada daha iyi demiyorum, sadece fifa için konuşuyorum ve fifa plazmada daha iyi diyorum tekrar yineleyerekten.

Çok dikkat etmedim ama filmlerde de gölge olayı gözüme çarptı kendi usbsinden açtığım mkvlerde.

Artık ya benim 2. tvde de bi bozukluk var yada 32" ile 40" samsung paneller arasında dağlar kadar fark o zaman. Paneller zaten farklıda kalitelerinde de demekki farklar bu derecede. Sizlerde buna benzer sorunlar olmadığını varsayarak böle konuşuyorum.

Senin ki, 32inch miydi. Benimki 46B750. Özellik olarak hemen hemen aynı tvler bunlar. Xbox ı bilemiyorum ama mkv konusunda söylediklerin dikkatimi çekti, bende aynı zamanda popcorn var, inan bana en az popcorn kadar kaliteli mkv videolar. Hatta tvnin popcornla aynı chip e sahip olduğunu düşünüyorum.
    Vga dan fifa08 denedim, benim laptopta hdmi yok. Çok başarılı buldum, vga ya göre, birde max çözünürlüğe getiremedim, benim laptop kasıyor erkankartı gg 7600, ona rağmen ii diyebilirim...
    32 ile 46 arasında mutlaka panel farkı var ama böyle bir büyük bir fark olmaması lazım...

• Samsungun b serisi 32" lerin hepsi auo panel 40" dan başlayan panellerde S-pva panel. Özellik olarak hemen hemen aynılar ama işte panel farklı olunca bu olaylarda farklı oluyo heralde.

Hd görüntülerde değişen tv den biraz daha iyi gibi geldi gözüme 100 hz açık bi şekilde. Yukarda söylediğim şeylerde gözüme çarpanlar oldu bakalım daha fazla kullanmadım gerçi ama değişeceğinide sanmıyorum..
  • quote:

Samsungun b serisi 32" lerin hepsi auo panel 40" dan başlayan panellerde S-pva panel. Özellik olarak hemen hemen aynılar ama işte panel farklı olunca bu olaylarda farklı oluyo heralde.

Hd görüntülerde değişen tv den biraz daha iyi gibi geldi gözüme 100 hz açık bi şekilde. Yukarda söylediğim şeylerde gözüme çarpanlar oldu bakalım daha fazla kullanmadım gerçi ama değişeceğinide sanmıyorum..

ilginç.

çünkü ben Tv yi ilk aldığım hafta, bilgisayarı DVI-HDMI ile bağlayıp crysis oynamıştım. 1440x900 çözünürlükte açtım oyunu. baya hareketli bir bölümdeydim ama hiç karelenme ya da iz bırakma faketmedim. bu hafta sonu salona masayı ve bilgisayarı taşıyıp Logitech Momo ile biraz araba yarışı oynayayım diyorum. NFS Prostreet ve Grid oynayayım. 46" de araba yarışı nasıl olacak bakalım

• merhabalar.. samsung b651 model lcd ile asus f8vr240dv marka laptopumu hdmi kablo ile bağladım. görüntüyü aktarabildim ama nedense ses aktarılmadı. sorun ve çözümü ne olabilir acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • Selam Arkadaşlar
    Bende 40B652 model bir lcd aldım uydudan yayın alıyorum görüntü fena değil gibi ama scart tan dedi servis en ucuz olanı varmış bende 21 pinli olmalı dendi ve altın uçlu 76 tl dediler. Bende almadan önce size danısayım dedim sizce marka veya alırken neye dikat etmem gerekiyor bu scart kablolarında. Bir mazada bana 30-40 tl arası demişlerdi fiyatına 76 deyince kazıklamaya mı çalıştılar acaba :) Yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dartanyan5

Selam Arkadaşlar
    Bende 40B652 model bir lcd aldım uydudan yayın alıyorum görüntü fena değil gibi ama scart tan dedi servis en ucuz olanı varmış bende 21 pinli olmalı dendi ve altın uçlu 76 tl dediler. Bende almadan önce size danısayım dedim sizce marka veya alırken neye dikat etmem gerekiyor bu scart kablolarında. Bir mazada bana 30-40 tl arası demişlerdi fiyatına 76 deyince kazıklamaya mı çalıştılar acaba :) Yorumlarınızı bekliyorum.

Ben henüz lcd almadım ama bir arkadaşım baya araştırmıştı altın uçlu scart olayını. 70 lira civarında Profigold PGV782 aldı ve çok memnun kaldı. Benim de aklımda kaldı tabi, 2-3 hafta önce forumda bir yerlerde okumuştum Sirkeci Altın Han (Kastel Han diye de geçiyo, Doğubankın karşısında) da birisi 35 liraya aldığını yazmış. Geçen hafta Sirkeci de işim vardı uğradım. Altın Han'ın en alt katında bir dükkan, sadece kablo vs satıyor. Ben de 35 lira ya Profigold PGV782 aldım bir tane nasılolsa lazım olacak diye, aynısına Doğubank ta 50 lira dediler. Bu kabloların fiyatı markasına göre değişiyor. Mesela satıcı Philips i hiç öndermedi, Profigoldu çok övdü. Biraz araştırsanız Profigold hakkında yorumlar bulabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: bianca

quote:

Orjinalden alıntı: dartanyan5

Selam Arkadaşlar

Ben henüz lcd almadım ama bir arkadaşım baya araştırmıştı altın uçlu scart olayını. 70 lira civarında Profigold PGV782 aldı ve çok memnun kaldı. Benim de aklımda kaldı tabi, 2-3 hafta önce forumda bir yerlerde okumuştum Sirkeci Altın Han (Kastel Han diye de geçiyo, Doğubankın karşısında) da birisi 35 liraya aldığını yazmış. Geçen hafta Sirkeci de işim vardı uğradım. Altın Han'ın en alt katında bir dükkan, sadece kablo vs satıyor. Ben de 35 lira ya Profigold PGV782 aldım bir tane nasılolsa lazım olacak diye, aynısına Doğubank ta 50 lira dediler. Bu kabloların fiyatı markasına göre değişiyor. Mesela satıcı Philips i hiç öndermedi, Profigoldu çok övdü. Biraz araştırsanız Profigold hakkında yorumlar bulabilirsiniz.

teşekürler bi araştırayım

• 40B651'de USB'den mkv film izlerken, çift ses (TR, ING) olan filmlerde direkt Ingilizce ses aciliyor. Turkce sesi nereden seçebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dedektif

40B651'de USB'den mkv film izlerken, çift ses (TR, ING) olan filmlerde direkt Ingilizce ses aciliyor. Turkce sesi nereden seçebilirim?

Şimdilik seçemiyorsun, yeni firmware de bekliyoruz bu özelliği. Mail atmıştım samsung a bu konuda, cevap yazmadılar...
  • quote:

quote:

40B651'de USB'den mkv film izlerken, çift ses (TR, ING) olan filmlerde direkt Ingilizce ses aciliyor. Turkce sesi nereden seçebilirim?

Şimdilik seçemiyorsun, yeni firmware de bekliyoruz bu özelliği. Mail atmıştım samsung a bu konuda, cevap yazmadılar...

Tesekkur.
    O zaman mkv icindeki Ingilizceyi cikarmak gerekiyor.
  • ben de ib'den 2 adet lcd aldım 32b650 ve 40b650 olmak üzere.

yalnız benım 1 sorum olacak daha once bu tvlerı kullanan arkdaşlar tvlerin dlna wireless özelliğini kullandılar mı? kullanılabildiyse hangi cihazlarla nasıl eşleeştırdı? ewdeki kablosuz modemle bilgisayarımızda bulunam hdd nıın ıcındeki filmlere dlna özelliği ile ulaşabiliyoruz mu?

dlna'yı kullanmak için ayrıca bi aparat war mı? tv deki dlna'yı nasıl acabilioruz?
  • quote:

quote:

quote:

Tesekkur.
    O zaman mkv icindeki Ingilizceyi cikarmak gerekiyor.

Çıkarmana gerek yok, mkv merge gui yi indir, bu programla o mkv dosyasını aç orada ses seçeneklerini göreceksin türkçeyi üste al varsayılan yap yani, sonra kaydet, ilk ses olarak türkçeyi oynatır tv, eskisini silebilirsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: mulatta

ben de ib'den 2 adet lcd aldım 32b650 ve 40b650 olmak üzere.

yalnız benım 1 sorum olacak daha once bu tvlerı kullanan arkdaşlar tvlerin dlna wireless özelliğini kullandılar mı? kullanılabildiyse hangi cihazlarla nasıl eşleeştırdı? ewdeki kablosuz modemle bilgisayarımızda bulunam hdd nıın ıcındeki filmlere dlna özelliği ile ulaşabiliyoruz mu?

dlna'yı kullanmak için ayrıca bi aparat war mı? tv deki dlna'yı nasıl acabilioruz?

Dlna wireless özelliğini kullandım, samsung pc sharemanager programı ile pc deki dosyalara wireless tan ulaşabilirsin, 720p ler sorunsuz takılmasız wireless üzerinden izlenebiliyor denedim, hatta bazı 1080p videolar bile wireless tan izlenebiliyor, bazılarını açmayabiliyor...
    Mesela wirless tan popcorn a bağlanabiliyorsun ve hatta hatta iphone 3g telefonuma samsung tan bağlandım ve telefondaki resimleri wireless üzerinden tv den izledim, o kadar yani....
    Herhangi bir aparata gerek yok, ben tv yi kablo ile wireless modeme bağladım, modeme wireless tan bağlanan her cihaza tv den ulaşabilirsin... Dlna yı açma diye bir şey yok, tv yi modeme bağlayıp ağ ayarlarını yaparsan dlna bölümünde tv ye bağlanabilecek cihazları görürsün...

• beyler slm bende 32b651 almak istiyorum.

fiyatlar teknosada 1899 10 taksit interbetten sipariş verince 100 tl hediye verince fiyatı 1799 düşüyor
    darty 1699 5 taksit
    bide samsung bayilerine sormayı düşünüyorum ama kanımca samsung bayileri daha pahalıdır değil mi?
  • bide 32b650 ile 32b651 arasında ne fark var
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.