Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar 653 ün kasasının alt kenarı kırmızı dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rahmi2253

Ya arkadaşlar 653 ün kasasının alt kenarı kırmızı dimi?

evet
  • AZ önce kablolu yayıncılara bıraktığım arıza kaydı ile gelip yaptılar..
    sorun kalmadı..
    B652 ile analog yayın gayet güzel duruma geldi...

teledünya için gidip kayıt yaptırdım...
    kurulum ücreti olan 35 tl yok...kampanya..sadece faturam 7.5 den 9.5 e yükseldi o kadar..
    şifre kartımı aldım..

sıra conax modülde..ankarayı aradım..130 tl ye kayacenter kargoya veririm diyor..
    istanbulda sultanahmetin orada bir yerde buldum..140 tl diyor..

dostlar..karaköy civarında yada perpada daha uygun labileceğim bir yer varmıdır..

bilgisi olan varsa bir destek verebilirmi..nerden alayım..

saygılar ,sevgiler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: locke78

şimdi siz görüntünün kötüleşecenimi söylüyorsunuz yani alma mı diyorsunuz. eğer gerçekten görüntü kötüleşecek ise gerçekten almayayım ama benim bütçem bu kadar 32 inc alabiliyorum.

grafikten farkettiyseniz 72 ile 82 arasında ekran yüksekliği bakımından fark yok. 82 sadece enlemesine daha geniş. yani 72 de seyrettiğiniz görüntü basıklaşacak sadece. ekranda anı büyüklükte bir görüntü göreceksinzi.

eğer amacınız SD yayından tv seyretmekse, bence vereceğiniz paraya değmez.

32b650 yerine aynı fiyat aralığında belki biraz daha fazla, 40" plazma almanız bence daha anlamlı olur (eğer amaç sd tv yayını seyretmekse).

bu konuda size yardımcı olabilecek birçok arkadaş var forumda.

benim görüşüm bu.

• 40B651'de görüntüyü durdurma-dondurma özelliği var mı? Kumandadan bulamadım.
  • Tesekkürler cevabin icin,Sadece okuduklarimi yazdim abime alicagiz ve bazi modelleri arastirirken bu sikayet yazilarinida okumustuk,lag sorunu hakkinda yapilan yorumlarin asti astari varmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: Forever1907

quote:

Orjinalden alıntı: Bomanti

quote:

Orjinalden alıntı: serhatsb

Arkadaslar b650 de lag,yansima ve siyah sorunlari oldugunu okudum farkli yerlerde bu konuda sizin görüsleriniz nasil kullanici olarak?

Siyah sorunu kesinlikle yok.40B650 de. Yansıma sorunu evdeki eski tuplu tv kadar hatta daha az diyebilirim abartılmış bi olay bu bende bi kaç yerde okudum. Lag sorunu nu bilmiyorum yarın akşam bilgisayarı kuracağım o zaman söyleyebilirim.

Bomantiye katılıyorum. Siyah sorunu var diyen kendini şaşırmış. Bu fiyata görüp görebileceğiniz en derin siyahlar var. Benimde camın hemen yanında duruyor(32BB650) aynı yerde tüplü ile seyretmekte çok zorlanıyordum, LCD ile rahatça seyrediliyor. Ha evet ekran boş veya siyahken yansıma oluyor ama kim boş bir ekrana bakar ki
    Akşam ben de PS3 bağlayacağım nihayet lag olayına o zaman cevap veririm

• quote:

Tesekkürler cevabin icin,Sadece okuduklarimi yazdim abime alicagiz ve bazi modelleri arastirirken bu sikayet yazilarinida okumustuk,lag sorunu hakkinda yapilan yorumlarin asti astari varmi?

Bir saat kadar oldu PS3 ümü bağlayalı 32B650 ye ama halen güncellemekle meşgul
    Dayanamıyorum artıkın
    GTA 4 ve GT5 Prologue var melul melul onlar ban bakıyor ben onlara

• Güncelleme ps3 icin cok uzun sürmüs,
    ayrica imzani okudum tebrikler fakat dügünden sonra bir evli olarak ps3 üne veda etmezsin umarim,artik haftada bir güne düser,
    maalesef ps3 icin bekar olmak LAZIM
    quote:

quote:

Tesekkürler cevabin icin,Sadece okuduklarimi yazdim abime alicagiz ve bazi modelleri arastirirken bu sikayet yazilarinida okumustuk,lag sorunu hakkinda yapilan yorumlarin asti astari varmi?

Bir saat kadar oldu PS3 ümü bağlayalı 32B650 ye ama halen güncellemekle meşgul
    Dayanamıyorum artıkın
    GTA 4 ve GT5 Prologue var melul melul onlar ban bakıyor ben onlara

• quote:

Güncelleme ps3 icin cok uzun sürmüs,
    ayrica imzani okudum tebrikler fakat dügünden sonra bir evli olarak ps3 üne veda etmezsin umarim,artik haftada bir güne düser,

Teşekkür ederim. Elbette bekarkenki gibi olmaz, artık olduğu kadar naapalım
    Ama şöyle desem belki bir ipucu olur PS3 ü nişanlım aldı hediye olarak
  • Yüzükten önce ve yüzükten sonra herzaman vardir,evliler bilir maalesef cogu bekar bilmez,tecrübeyle sabit.Nisanlin cok zekiymis,seninle yasamadan seni eve baglamanin yolunu bulmus ps3 ile.
    Tekrar tebrikler,hersey gönlüne göre olur insallah,

quote:

quote:

Güncelleme ps3 icin cok uzun sürmüs,

Teşekkür ederim. Elbette bekarkenki gibi olmaz, artık olduğu kadar naapalım
    Ama şöyle desem belki bir ipucu olur PS3 ü nişanlım aldı hediye olarak

• quote:

Orjinalden alıntı: torrentialrun

quote:

şimdi siz görüntünün kötüleşecenimi söylüyorsunuz yani alma mı diyorsunuz. eğer gerçekten görüntü kötüleşecek ise gerçekten almayayım ama benim bütçem bu kadar 32 inc alabiliyorum.

grafikten farkettiyseniz 72 ile 82 arasında ekran yüksekliği bakımından fark yok. 82 sadece enlemesine daha geniş. yani 72 de seyrettiğiniz görüntü basıklaşacak sadece. ekranda anı büyüklükte bir görüntü göreceksinzi.

eğer amacınız SD yayından tv seyretmekse, bence vereceğiniz paraya değmez.

32b650 yerine aynı fiyat aralığında belki biraz daha fazla, 40" plazma almanız bence daha anlamlı olur (eğer amaç sd tv yayını seyretmekse).

bu konuda size yardımcı olabilecek birçok arkadaş var forumda.

benim görüşüm bu.

anladım ama sadece sd yayın değil bunun için zaten hiremco x3 aldım burdan hdmı çıkış alacağım, aynı zamanda bilgisayarı bağlayacağım ve çok büyük bir divx ve mkv film arşivim var bunları değerlendireceğim ileride bir ps3 alıp da eğlencenin bi tadına varacağım

bu arada bende 32b653 siparişi verdim sanırım 2-3 gün iç,inde ürün gelecek ozaman gerekli değerlendirme ve paylaşımlarımı sizlere aktaracağım

• Arkadaşlar şu an bilgisayar ile 40b650 i bağladım. Şu lag problemine kafam takılmıştı ve korktuğum oldu. mouse yaklaşık 0.5 saniye geç işliyordu.
    Nvidia kontrol panelden tazeleme hızını 24 hertz den 60 hertze çıkardım.Gecikme bbiraz azaldı gibi ama tam olarak gitmedi. Tv den oyun modu nu açtım ve gecikme şu an sıfır
    ps3 takıp da lag problemi var diyenlere inş yardımcı olurum.
    Hepinize iyi seyirler
  • 40B651 ve D-smart (altın uçlu scart) kullandığım SD ayarları:

STANDART modda aşağıdakileri değiştiriyorum.
    Netlik: 25

Gelişmiş Ayarlar:
    Siyah Tonu: Koyu
    Dinamik Kontrast: Kapalı
    Renk Alanı: Oto

Resim Seçenekleri:
    100 Hz: Kişisel 10-8

Siz hangi ayarları kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dedektif

40B651'de görüntüyü durdurma-dondurma özelliği var mı? Kumandadan bulamadım.

Öyle bir özellik yok hocam.Kumandanın üzerinde player tuşları var ama onlar lcd nin kendi multi media playerı için.Eğer burdan yola çıkarak sorduysan.
    Bahsettiğin özellik için lcd de dahili bir bellek(hdd) olması gerekiyor heralde...

quote:

40B651 ve D-smart (altın uçlu scart) kullandığım SD ayarları:

STANDART modda aşağıdakileri değiştiriyorum.
    Netlik: 25

Gelişmiş Ayarlar:
    Siyah Tonu: Koyu
    Dinamik Kontrast: Kapalı
    Renk Alanı: Oto

Resim Seçenekleri:
    100 Hz: Kişisel 10-8

Siz hangi ayarları kullanıyorsunuz?

Altın uçlu scart kablosunu takınca bariz bir fark oldu mu görüntüde.
    Onu merak ediyorum. Kumlanma ve kanal logolarındaki pixellenmeyi azalttı mı?
    Bende D-Smart kullanıyorum.Gözle görülür bir fark yoksa boş yere almiyim diyorum...

• D-smart ayarlarından KOMPOZİTE bağlantıyı seç, kumlanma kaybolacaktır. Scartı da TV'nin arkasındaki RGB'ye bağlama, öteki scart girişine bağla.
    Altın uçlu scart daha iyi görüntü veriyor. Ancak TV logolarında ve bazı yazılarda pixelleşme az da olsa var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif -- 10 Haziran 2009; 2:04:02 >
  • arakadaşlar yeni aldığım le32b653 tv geldiğindde ölü piksek testi yapmak istiyorum bunun için gerekli kablo ve laptop ayarları bilen var mı?

kablo vga to vga mı olması gerekiyor. bilgilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locke78 -- 10 Haziran 2009; 9:26:16 >
  • quote:

arakadaşlar yeni aldığım le32b653 tv geldiğindde ölü piksek testi yapmak istiyorum bunun için gerekli kablo ve laptop ayarları bilen var mı?

Vga kablo da olabilir hdmi kablo da olabilir. Laptopundaki monitor çıkışına göre kablo alabilirsin. Hdmi den bağlarsan görüntü daha güzel olur.
  • quote:

arakadaşlar yeni aldığım le32b653 tv geldiğindde ölü piksek testi yapmak istiyorum bunun için gerekli kablo ve laptop ayarları bilen var mı?

bilgisayarı bağlamana gerek yok ki.

paintte 1920x1080 çözünürlükte jpg formatında beyaz,kırmızı, yeşil, sarı renkli resimler oluştur. flash diskine at. usb'yi tvye takınca biraz bekle, media player vs seçenekleri gelecek. media ply seç. oradan photo'yu seç.

sana sırayla fotoğrafları gösterecek. pause tuşuna basarak istedeğin renkte durdurabilirsin. ama özellikle beyaz ekranda, LCD Tvlerin pixelleri büyük olduğu için, ölü pizel varsa kabak gibi ortaya çıkar.

tabi bilgisayarı bağlamak sana daha kolay gelecekse o ayrı

• quote:

Orjinalden alıntı: Bomanti

Arkadaşlar şu an bilgisayar ile 40b650 i bağladım. Şu lag problemine kafam takılmıştı ve korktuğum oldu. mouse yaklaşık 0.5 saniye geç işliyordu.
    Nvidia kontrol panelden tazeleme hızını 24 hertz den 60 hertze çıkardım.Gecikme bbiraz azaldı gibi ama tam olarak gitmedi. Tv den oyun modu nu açtım ve gecikme şu an sıfır
    ps3 takıp da lag problemi var diyenlere inş yardımcı olurum.
    Hepinize iyi seyirler

Hdmi den bağladınız dimi bende de aynısı oldu sanki mouse hareketleri geç algılıyo gibiydi çok sıkıcı bi durumdu baya bi uğraştım düzeltemedim demekki 32" ile alakası yokmuş 40" lerdede böle bi durum varmış. Oyun moduna aldığımız zaman farenin hareketleri düzeliyodu aynen dediğin gibi ama neden normal modda öle oluyo orasıda can sıkıcı bi durum.

Bi arkadaşın panel de 40a656 model tvde jilet gibi görüntü vardı fare de kusursuz du. Bu durumu anlayamadım ben..

• arkadaşlar ben notebook + HDMI ile 40'' B652 ye bağlıyım..
    dediğiniz gibi mouse sorunu ile karşılaşmadım..gayet hızlı bire bir..
    ses görüntü mükemmel..notebook ekranı halt etmiş..
    asus 50VM modelini kullanıyorum..

gerçi denemişsinizdir ama aklıma geldi..söyleyeyim..
    mouse un hızını artırıp düşürmenin bir etkisi olabilirmi..denemedi iseniz bir deneyin..

not : conax modül için istanbulda uygun fiyat ile alabileceğim bir adres varmı acaba..
    sultanahmette antesde buldum..140 tl diyor..alayımmı..
    evede teledünya kartı bekliyor..sonra conax elimizde kalmaz değil mi çalışıyor sorunsuz..tüm digital ve HD kanallar..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.