Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aslanbaba

arkadaşlar ben notebook + HDMI ile 40'' B652 ye bağlıyım..
    dediğiniz gibi mouse sorunu ile karşılaşmadım..gayet hızlı bire bir..
    ses görüntü mükemmel..notebook ekranı halt etmiş..
    asus 50VM modelini kullanıyorum..

gerçi denemişsinizdir ama aklıma geldi..söyleyeyim..
    mouse un hızını artırıp düşürmenin bir etkisi olabilirmi..denemedi iseniz bir deneyin..

not : conax modül için istanbulda uygun fiyat ile alabileceğim bir adres varmı acaba..
    sultanahmette antesde buldum..140 tl diyor..alayımmı..
    evede teledünya kartı bekliyor..sonra conax elimizde kalmaz değil mi çalışıyor sorunsuz..tüm digital ve HD kanallar..

Mouse hızını arttırmak bişey ifade etmiyor. Fare hareketleri geç algılıyo yani bi yarım saniyelik falan sora hareket ediyo. Sen laptopu bağladığında tvden oyun modu açık olmasın dikkat ettinmi.? Oyun modundayken fare hareketleri düzeliyor.

Eğerki sende oyun modunda değil iken düzgün ise sanırım Ekran kartlarıyla alakalı bi durum o zaman..

• arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak.
    uydu yayınını izlemek için tvyi açtığımızda ilk önce klasik karlı ekran geliyor.
    tabi source düğmesine basınca kaynak olarak av gösteriyorum ve uydudan görüntü alıyorum.
    sorum şu her zaman tv yi actığımda bunu yapmak zorundayım yani pek kullanışlı değil
    bir şekilde tv acıldığında direkt olarak uydu görüntüsü gelirmi böyle bir ayar varmı.
    bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: torrentialrun

quote:

Orjinalden alıntı: locke78

arakadaşlar yeni aldığım le32b653 tv geldiğindde ölü piksek testi yapmak istiyorum bunun için gerekli kablo ve laptop ayarları bilen var mı?

kablo vga to vga mı olması gerekiyor. bilgilerinizi bekliyorum

bilgisayarı bağlamana gerek yok ki.

paintte 1920x1080 çözünürlükte jpg formatında beyaz,kırmızı, yeşil, sarı renkli resimler oluştur. flash diskine at. usb'yi tvye takınca biraz bekle, media player vs seçenekleri gelecek. media ply seç. oradan photo'yu seç.

sana sırayla fotoğrafları gösterecek. pause tuşuna basarak istedeğin renkte durdurabilirsin. ama özellikle beyaz ekranda, LCD Tvlerin pixelleri büyük olduğu için, ölü pizel varsa kabak gibi ortaya çıkar.

tabi bilgisayarı bağlamak sana daha kolay gelecekse o ayrı

Dostum ellerine sağlık çok güzel bilgiler vermişin.. İnşallah bende nasipse cuma günü İB den 40B65.. serisinden bir tanesini
    nakit olarak alıcam yukarıdaki arkadaşımın dediği 2.165 çok iyi bir rakam.. Benimde İB den birkaç arkadaşım notebook tv aldı memnunlar..
    İnşallah bende memnun olurum.. Senden ricam bu söylemiş olduğun resimleri 1920X1080 çözünürlükteki resimleri foruma atma şansın varmı..
    ben bu paint den pek anlamıyorum.. Dediğin bu renkli resimleri alıp flash belleğime atıp İB ye gidip deniyeceğim alacağım tv de..
    Şu an şehir dışındayım ve internet kafelerden takip ediyorum konuyu.. Nasipse 40B65.. miz ile dönücez eve
    Yardımın için şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: eLes

quote:

quote:

arakadaşlar yeni aldığım le32b653 tv geldiğindde ölü piksek testi yapmak istiyorum bunun için gerekli kablo ve laptop ayarları bilen var mı?

paintte 1920x1080 çözünürlükte jpg formatında beyaz,kırmızı, yeşil, sarı renkli resimler oluştur. flash diskine at. usb'yi tvye takınca biraz bekle, media player vs seçenekleri gelecek. media ply seç. oradan photo'yu seç.

sana sırayla fotoğrafları gösterecek. pause tuşuna basarak istedeğin renkte durdurabilirsin. ama özellikle beyaz ekranda, LCD Tvlerin pixelleri büyük olduğu için, ölü pizel varsa kabak gibi ortaya çıkar.

Dostum ellerine sağlık çok güzel bilgiler vermişin.. İnşallah bende nasipse cuma günü İB den 40B65.. serisinden bir tanesini
    nakit olarak alıcam yukarıdaki arkadaşımın dediği 2.165 çok iyi bir rakam.. Benimde İB den birkaç arkadaşım notebook tv aldı memnunlar..
    İnşallah bende memnun olurum.. Senden ricam bu söylemiş olduğun resimleri 1920X1080 çözünürlükteki resimleri foruma atma şansın varmı..
    ben bu paint den pek anlamıyorum.. Dediğin bu renkli resimleri alıp flash belleğime atıp İB ye gidip deniyeceğim alacağım tv de..
    Şu an şehir dışındayım ve internet kafelerden takip ediyorum konuyu.. Nasipse 40B65.. miz ile dönücez eve

Her cuma akşamı (Bazen cumartesiye sarkıyor.) İ.B'nin sitesinde kampanya reklamı yayınlanıyor. İlk 5 kişiye özel indirim oluyor. Ben birkaç hafta önce 40B651'i cuma akşamı internetten 2.108 liraya aldım. Antalya'dayım. Sorun yaşamadım. Reklam broşürü İ.B'nin ana sayfasında üstte yayınlanıyor. Şu anda sitede geçen haftanın reklamı var:http://www.istanbulbilisim.com.tr/images/gazete/istanbulbilisim_gazete_reklam2.htm

• arkadaşlar herkese merhaba. ben de 40b653 almayı düşünüyorum. bu 650/651/653/750 vb serilerindeki temel farklılıklar nedir. ben ağırlıklı olarak divx vb formatlarda film izlemek için alacağım. yukarıda b750 serisinde laptoptan filmlerin kablosuz şekilde aktarıp izlenebildiği yazılmış. bu çok güzel bir özellik bence. bu özellik b653 modelinde de var mı? bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyavuz -- 10 Haziran 2009; 17:55:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

quote:

Orjinalden alıntı: Bomanti

Arkadaşlar şu an bilgisayar ile 40b650 i bağladım. Şu lag problemine kafam takılmıştı ve korktuğum oldu. mouse yaklaşık 0.5 saniye geç işliyordu.
    Nvidia kontrol panelden tazeleme hızını 24 hertz den 60 hertze çıkardım.Gecikme bbiraz azaldı gibi ama tam olarak gitmedi. Tv den oyun modu nu açtım ve gecikme şu an sıfır
    ps3 takıp da lag problemi var diyenlere inş yardımcı olurum.
    Hepinize iyi seyirler

Hdmi den bağladınız dimi bende de aynısı oldu sanki mouse hareketleri geç algılıyo gibiydi çok sıkıcı bi durumdu baya bi uğraştım düzeltemedim demekki 32" ile alakası yokmuş 40" lerdede böle bi durum varmış. Oyun moduna aldığımız zaman farenin hareketleri düzeliyodu aynen dediğin gibi ama neden normal modda öle oluyo orasıda can sıkıcı bi durum.

Bi arkadaşın panel de 40a656 model tvde jilet gibi görüntü vardı fare de kusursuz du. Bu durumu anlayamadım ben..

Evet Hdmi dan bağladım.Sesi de onun üzerinden aktardım. Yalnız anlamadığım bu paneller 100hz ama nvidia ayarlarında en fazla 60 hz yapabiliyorum. Neden acaba... birde vga kablo takıp deneyeyim.

• quote:

quote:

güzel fikir bunu denemek daha kolay

• quote:

quote:

quote:

güzel fikir bunu denemek daha kolay

bir diğer yöntem de tv'yi ethernet kablosuyla modeme bağlayıp bilgisayardaki dosyayı doğrudan açabilirsiniz.
    ya da tv'ye uygun wireless aparatından edinip kablosuz da bilgisayarınızdaki dosyayı açabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: eLes

quote:

quote:

dostum basit
    bak anlatayım aç paint
    daha sonra yukarıdan resim yazan yere ordan da öz nitelikler diye bir yer var oraya gel ordan çözünrüüğü 1920/1080 ayarla tamam de çık sonra paint ekranında sol tarafda renkle doldur diye bir yer var onu seç
    alttaki renk paletinden kırmızı,sarı,yeşil ve beyaz renkler ile birer birer boya tek tek farklı kaydet deyip jpeg formatında kaydet hepsi bu

• quote:

Orjinalden alıntı: fasto

arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak.
    uydu yayınını izlemek için tvyi açtığımızda ilk önce klasik karlı ekran geliyor.
    tabi source düğmesine basınca kaynak olarak av gösteriyorum ve uydudan görüntü alıyorum.
    sorum şu her zaman tv yi actığımda bunu yapmak zorundayım yani pek kullanışlı değil
    bir şekilde tv acıldığında direkt olarak uydu görüntüsü gelirmi böyle bir ayar varmı.
    bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim

tv nin arkasındaki scart girişini değiştir öyle bir dene, reciver çıkış ile tv aynı olması gerek yani rgb ise rgb gib...

• arkadaşlar acemi er olarak sorum şu ? tv de görüntü için faydalandığınız araçlar nedir ... hd tv izleme için dsmart veya digitürk mü ayrıca memnumusunuz,,, dvd player olarak ne kullanıyorsunuz , memnun olduğunuz samsungla uyumlu hd bağlantı kurabileceğimiz dvd oynatıcı nedir...tavsiyelerinizi bekliyorum...46b653 ile kullanacağım.şu anda uydu alıcısını altın uçlu scart ile bağladım görüntü güzel.masa üstü bilgisayarını da bağladım ancak bilgisayar üzerinden açtığım dvd nin görüntüsünü beğenmedim.sanırım kaliteli bir sinema sistemine geçmek lazım???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozer45 -- 10 Haziran 2009; 15:39:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozer45

arkadaşlar acemi er olarak sorum şu ? tv de görüntü için faydalandığınız araçlar nedir ... hd tv izleme için dsmart veya digitürk mü ayrıca memnumusunuz,,, dvd player olarak ne kullanıyorsunuz , memnun olduğunuz samsungla uyumlu hd bağlantı kurabileceğimiz dvd oynatıcı nedir...tavsiyelerinizi bekliyorum...46b653 ile kullanacağım.şu anda uydu alıcısını altın uçlu scart ile bağladım görüntü güzel.masa üstü bilgisayarını da bağladım ancak bilgisayar üzerinden açtığım dvd nin görüntüsünü beğenmedim.sanırım kaliteli bir sinema sistemine geçmek lazım???

bu tv ile dvd player mı?

ses sistemi deseniz neyse de popcorn tarzı bir hd player almadıktan sonra alacağınız sinema sistemi, Tvnin kendi oynatıcısından güzel görüntü vereceğini zannetmiyorum. boşuna masraf etmiş olursunuz.

1080p ve 720p kalitesindeki bir filmde belki çok farkedilmez ama 720x340 çözünürlükteki standart bir aviyi (DVD filmlerde bu çözünürlükte) hem Tvnin kendi oynatıcısı ile hem de bilgsayarı bağlayarak seyrettim. Bilgisayara göre TV den seyrettiğim çok güzeldi.

ben şu anda evimdeki sinema sisteminden DVD divx seyretmiyorum. sadece ses sistemi olarak kullanıyorum.
    TVnin upscalling özelliği çok başarılı.

Sd yayın için de teledünya herhaldeşu anda en ucuz ve en iyi görüntüye sahip olan.

• sanırım teledünya şansım yok.manisa salihlide oturuyorum.burada tele dünya dan faydalanamıyoruz.popcorn tarzı hd player derken , önerebileceğiniz marka ve modeller var mıdır?ayrıca wii ile ps3 arasında kararsızım .bu konuda da öneriniz varmıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozer45

sanırım teledünya şansım yok.manisa salihlide oturuyorum.burada tele dünya dan faydalanamıyoruz.popcorn tarzı hd player derken , önerebileceğiniz marka ve modeller var mıdır?ayrıca wii ile ps3 arasında kararsızım .bu konuda da öneriniz varmıdır

Blu-tay falan dünüyorsan Ps3 tabi...
  • Bizim 2 yıllık Panasonic 42PV70 yerine Samsung 46B650 aldım. Bugün geldi ve kurulum, sanırım 2 saat sonra yapılır. Ondan sonra sizlerden bazı bilgiler alır ve deneyimlerimi de aktarırım.
    Bu arada memnun kaldığınız SD görüntü ayarlarını da verirseniz memnun olurum.
  • Teledünya da 2 tane hd kanal var değil mi? 2 kanal için bence değmez... Ben dm800 le çözücem sanırım hd kanal işini. Yabancı uydularda fazlası ile Hd kanal var...
  • @mixenon

selamlar..
    benim salonda uydu sistemim mevcut..pioneer 506XDE de..ayrıca 5.1 sinema sistemimde kullanıyorum..
    evimdede 2000 yılında tüm odalara dağıtılmış kablolu tv mevcut..

oturma odamda kullanmak için almış olduğum 40'' B652 de ps3 , notebook HDMI : bağlantılı internet , panel üzerinden mkv , divx diziler için kullanacağım..

kablolu tv için zaten 7.5 tl ödüyordum..
    dün..teledünya için sözleşme yaptım..mecidiyeköy alisamiyenin karşısında HD setupbox almadan sadece kartımı aldım..aylık faturam 9.5 oldu..35 tllik bağlantı ücreti ödemedim..

bugün sultanahmetde ANTES den 130 tl ye conax modül aldım..( çalışmassa geri veririm sözü ile..)
    ev uğrayıp modülü samsung a taktım..teledünya kartınıda..80 adet digital kanal buldu..cam gibi görüntü..dün analog fena değil derken..karşılaştığım performan ile çok iyi yaptığımı anladım..
    gelelim HDlere..şu ana kadar ister digitürk olsun isterse Dsmart hepsini bir kenara iterim..çok çok iyi..
    eurosport ta tenismaçı vardı seyretmekten kalkamadım..neyse şu an tekrar işteyim..akşam biraz kurcalayayım..yine yazarım..

bu arada o spastik HDrecever kutusundanda kurtuldum..samsung üzerinden tüm yönetimi yapıyorum..kanalları iziyorum..tüm EPG leri okuyorum..süper süper..
    kanallara bakmak için tuşa dokunduğunuzda kanal ismi yanında o an oynayan program ismi..sağ ok yapıncada EPG ile gelecek dakikalara ait tüm bilgiler..daha detay istiyorsanızda program içerigi hakkında bilgi..film konu bilgileri mevcut..

yani doğru panel + conax modül + tele dünya aboneliği tam isabet..

tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanbaba -- 10 Haziran 2009; 19:21:03 >

• bu teledünya aboneliği kablo tv yayınlarının olmadığı yerlerde de geçerlimi?yani çanak olan heryerde conax modül ve teledünya aboneliğiyle bu muhteşem diye bahsettiğiniz tv izleme zevkine erişebilirmiyiz!yoksa dt veya dsmart mı almak gerek!
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanbaba

@mixenon

selamlar..
    benim salonda uydu sistemim mevcut..pioneer 506XDE de..ayrıca 5.1 sinema sistemimde kullanıyorum..
    evimdede 2000 yılında tüm odalara dağıtılmış kablolu tv mevcut..

oturma odamda kullanmak için almış olduğum 40'' B652 de ps3 , notebook HDMI : bağlantılı internet , panel üzerinden mkv , divx diziler için kullanacağım..

kablolu tv için zaten 7.5 tl ödüyordum..
    dün..teledünya için sözleşme yaptım..mecidiyeköy alisamiyenin karşısında HD setupbox almadan sadece kartımı aldım..aylık faturam 9.5 oldu..35 tllik bağlantı ücreti ödemedim..

bugün sultanahmetde ANTES den 130 tl ye conax modül aldım..( çalışmassa geri veririm sözü ile..)
    ev uğrayıp modülü samsung a taktım..teledünya kartınıda..80 adet digital kanal buldu..cam gibi görüntü..dün analog fena değil derken..karşılaştığım performan ile çok iyi yaptığımı anladım..
    gelelim HDlere..şu ana kadar ister digitürk olsun isterse Dsmart hepsini bir kenara iterim..çok çok iyi..
    eurosport ta tenismaçı vardı seyretmekten kalkamadım..neyse şu an tekrar işteyim..akşam biraz kurcalayayım..yine yazarım..

bu arada o spastik HDrecever kutusundanda kurtuldum..samsung üzerinden tüm yönetimi yapıyorum..kanalları iziyorum..tüm EPG leri okuyorum..süper süper..
    kanallara bakmak için tuşa dokunduğunuzda kanal ismi yanında o an oynayan program ismi..sağ ok yapıncada EPG ile gelecek dakikalara ait tüm bilgiler..daha detay istiyorsanızda program içerigi hakkında bilgi..film konu bilgileri mevcut..

yani doğru panel + conax modül + tele dünya aboneliği tam isabet..

tavsiye ederim..

İyi bir uydu cihazına sahip olanlar için teledünya gereksiz geliyor bana şuan için diyorum ilerde iyi kanallar gelirse başka... Sonuçta, standart sd kanallar söz konusu, 2-3 tane hd kanal var sadece. Diğer kanalları zaten uyduda var ve sd için max kalitede, uyduruk bir uydu cihazınız yoksa kaliteli bir cihaza sahipseniz uydu cihazını hiç bir şeye değişmem. Çünkü kanal sınırınız yok ve max. kalitede.
    Birde linux lu hd biraz cihazınız varsa o zaman dünya sizin... Motorlu çanak kullanıyorum, dreambox 600pvr ile yabancı uydularda sayısız film ve belgesel kanalı mevcut, sd yayınlar bile öyle kaliteli ki anlatamam sanki 720p izliyorum zannediyorum.
    Şimdi Dm800 pvr alıcam, 600 ü satıp ve 100 e yakın Hd kanala kavuşucam, film, belgesel, spor, adult...

Ama uydu sistemi kurmaya müsait olmayanlar için teledünya hem kaliteli hemde ucuz ve kullanışlı bir seçim... Ama bana yetmez, teledünya. Standart kanallar artı 3-5 kanal yetmez maalesef bana...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.