Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece kasanın ön tarafında altta yer alan kısmın rengi farklı, özellik olarak hiçbir fark yok
    quote:

bide 32b650 ile 32b651 arasında ne fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever1907 -- 8 Haziran 2009; 23:09:09 >
  • Arkadaslar b650 de lag,yansima ve siyah sorunlari oldugunu okudum farkli yerlerde bu konuda sizin görüsleriniz nasil kullanici olarak?
  • arkadaşalar hd yayınları izlemek için teledünyadan alacagımız kutu nasıl bişey uydu alıcısı gib ibişeymi merak ettigim ondada kumada olacakmı yani kanalları nasıl gececez kendi kumandasımı olacak yoksa gene tv denmi kumandalardan bıktım artı kya bide o çıkarsa hepsini kaldırıp akıllı kumanda alacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatsb

Arkadaslar b650 de lag,yansima ve siyah sorunlari oldugunu okudum farkli yerlerde bu konuda sizin görüsleriniz nasil kullanici olarak?

Siyah sorunu kesinlikle yok.40B650 de. Yansıma sorunu evdeki eski tuplu tv kadar hatta daha az diyebilirim abartılmış bi olay bu bende bi kaç yerde okudum. Lag sorunu nu bilmiyorum yarın akşam bilgisayarı kuracağım o zaman söyleyebilirim.
  • Tesekkürler,
    lag sorunu ps3 de karsilasanlar oldugunu okumustum
    quote:

Orjinalden alıntı: Bomanti

quote:

Arkadaslar b650 de lag,yansima ve siyah sorunlari oldugunu okudum farkli yerlerde bu konuda sizin görüsleriniz nasil kullanici olarak?

Siyah sorunu kesinlikle yok.40B650 de. Yansıma sorunu evdeki eski tuplu tv kadar hatta daha az diyebilirim abartılmış bi olay bu bende bi kaç yerde okudum. Lag sorunu nu bilmiyorum yarın akşam bilgisayarı kuracağım o zaman söyleyebilirim.
  • merhabalar
    bende bikaç gün sonra 32b65* alcam inşallah, ve Seoul Hiremco X3 uydu alıcısı alcam...
    fikrinizi almak istediğim konu; receiverı apartmanın ortak antenine bağladığımda ciddi bir görüntü kaybı olur mu...
    bir de bu receiveri tvye bağlamak için içinden çıkan kablo dışında altın uçlu vs. kablo almam gerekir mi?

tv yi vatandan woldcard 5 taksit 1709tl ye
    uyduyu hizlial.com dan 175 tlye almaya karar verdim...bildiğiniz daha uygun bi yer varsa onu değerlendireyim.
  • beyler bende vestel düz kare 72 ekran tv var. şimdi 32 inc 82 ekran tv alacağım kısmet olursa b651.

biri 4:3 diğeri 16:9 bu sebeple aslında ben yeni alacağım tv de izleme alanımı daraltmış mı oluyorum.
  • dün itibari ile samsung 40'' B652 almış bulunuyorum..
    İB den 2.165 TL ye aldım..

açılmamış kutuyu kendi elim ile mecidiye köy showroom dan yükledim ..akşam yaptığım ölü piksel testide sonuç 0 ölü piksel..panel güzel hiç bir sorun yok..

denediğim Divx , HD , MKV gayet güzel başarılı herşey tam istediğim gibi..(altyazılar aynı isimde oldğu sürece )

notebook aktarımını HDMI ile yaptım..ses ve görüntü mükemmel..

500 GB harici harddisk sorunsuz çalışıyor..

yukarıda saydığım tüm denemelerden 10 puan verdim..

İB den alarakda bayinin verdiği 2.700 nakit asla aşağı olmaz dediği rakamın farkıda cebimde ( 535 tl..yarın kalkedondan 700 tl ye ps3 alacağım..hesabı iyi yapmak lazım..)

şimdi gelelim kötü bir gerçeğe..
    paneli oturma odamda kullanacağım..yukarıda saydığım medya ağırlıklı..fakat odada bulunan kablolu yayını bağladığımda kumlu bir görüntü karşıma çıktı...bu çok kötü..
    salonda 50 '' pionner plazma var 506 XDE gayet güzel..
    tamam kabul..hd panel... yetersiz sinyal..

ŞİMDİ YARDIM İSTEDİĞİM KONU..

TELEDÜNYA KABLOLU YAYIN KULLANAN ARKADAŞLAR....

1-teledünya kablolu ile yapmış olduğunuz bağlantınız panelde nasıl bir performans veriyor..
    analog ile digital aramada çıkan kanallar arasında görüntü farkı nasıl..
    2-dün aradım..teledünyanın HD setupbox kalmamış..temmuz 15den sonra diyor..
    peki bizim panel DVB-C kabiliyeti ile conax modül ile teledünyayı sorunsuz izlermi..yoksa illaki setupbox a gerek varmı..
    3-conax modül ile izleyenlerde HD ve normal kanal kalitesi nasıl...

bir cevap verirseniz memnun olurum...

saygılar ,sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanbaba -- 9 Haziran 2009; 10:10:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Bomanti

quote:

Bomantiye katılıyorum. Siyah sorunu var diyen kendini şaşırmış. Bu fiyata görüp görebileceğiniz en derin siyahlar var. Benimde camın hemen yanında duruyor(32BB650) aynı yerde tüplü ile seyretmekte çok zorlanıyordum, LCD ile rahatça seyrediliyor. Ha evet ekran boş veya siyahken yansıma oluyor ama kim boş bir ekrana bakar ki
    Akşam ben de PS3 bağlayacağım nihayet lag olayına o zaman cevap veririm

• Locke78 Şöyle cevap vereyim:

Görüldüğü gibi izleme alanınız azalmıyor tam tersine %15 civarı artıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever1907 -- 9 Haziran 2009; 10:59:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanbaba

dün itibari ile samsung 40'' B652 almış bulunuyorum..
    İB den 2.165 TL ye aldım..

açılmamış kutuyu kendi elim ile mecidiye köy showroom dan yükledim ..akşam yaptığım ölü piksel testide sonuç 0 ölü piksel..panel güzel hiç bir sorun yok..

denediğim Divx , HD , MKV gayet güzel başarılı herşey tam istediğim gibi..(altyazılar aynı isimde oldğu sürece )

notebook aktarımını HDMI ile yaptım..ses ve görüntü mükemmel..

500 GB harici harddisk sorunsuz çalışıyor..

yukarıda saydığım tüm denemelerden 10 puan verdim..

İB den alarakda bayinin verdiği 2.700 nakit asla aşağı olmaz dediği rakamın farkıda cebimde ( 535 tl..yarın kalkedondan 700 tl ye ps3 alacağım..hesabı iyi yapmak lazım..)

şimdi gelelim kötü bir gerçeğe..
    paneli oturma odamda kullanacağım..yukarıda saydığım medya ağırlıklı..fakat odada bulunan kablolu yayını bağladığımda kumlu bir görüntü karşıma çıktı...bu çok kötü..
    salonda 50 '' pionner plazma var 506 XDE gayet güzel..
    tamam kabul..hd panel... yetersiz sinyal..

ŞİMDİ YARDIM İSTEDİĞİM KONU..

TELEDÜNYA KABLOLU YAYIN KULLANAN ARKADAŞLAR....

1-teledünya kablolu ile yapmış olduğunuz bağlantınız panelde nasıl bir performans veriyor..
    analog ile digital aramada çıkan kanallar arasında görüntü farkı nasıl..
    2-dün aradım..teledünyanın HD setupbox kalmamış..temmuz 15den sonra diyor..
    peki bizim panel DVB-C kabiliyeti ile conax modül ile teledünyayı sorunsuz izlermi..yoksa illaki setupbox a gerek varmı..
    3-conax modül ile izleyenlerde HD ve normal kanal kalitesi nasıl...

bir cevap verirseniz memnun olurum...

saygılar ,sevgiler...

evinizde kablolu tv varsa hiç durmayın hemen teledünyaya abone olun. ekstradan 300 tL gibi bir para vermem gerektiği için şimdilik askıya aldım ben teledünyayı.
    bağlantı ücreti (35 TL) de almıyorlarmış şu sıralar. Conax modül alıp, teledünya başvurusu sırasında ücretsiz alacağınız kartı takın paşalar gibi seyredin Tv yi.
    HD receiver ile seyredilen Sd yayınlardan bile güzel diyorlar teledünya için. (hd-smart ve digiturk+ dan güzelmiş).

teledünyanın tek eksiği altyapı biraz zayıf herhalde. bazen yayında kesilmeler falan da oluyormuş.
    forumdan teledünya ile ilgili başlığı takip edebilirsin.

• Beyler b653 te kendinden wireles varmı?
    Kasanın alt kenarında kırmızı renk 653 mi mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahmi2253 -- 9 Haziran 2009; 11:58:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: locke78

beyler bende vestel düz kare 72 ekran tv var. şimdi 32 inc 82 ekran tv alacağım kısmet olursa b651.

biri 4:3 diğeri 16:9 bu sebeple aslında ben yeni alacağım tv de izleme alanımı daraltmış mı oluyorum.

aslında görüntü daralmıyor. arkadaş tablo göndermiş ama nerdeyse aynı görüntüyü basık birşekilde seyretmeye başlıyorsunuz.
    72cm den 82cm e değilde 102 ye geçmeniz daha iyi olur bence. en azından görüntü de büyümüş olur. değilse niye Tv yi değitireceksiniz ki? amacınız HD film seyretmek, ps3 yada bilgisayar bağlamak değilse,
    daha kötü ama aynı boyutta basık bir görüntü için mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rahmi2253

Beyler b653 te kendinden wireles varmı

sadece B750 serilerinde kutu içinden wireless aparatı çıkıyor. onda da kendinden wireless yok aslında.
    ama B650 serilerinde o aparatı bulabilirsen ayrı alıyorsun. sadece samsung'un wireless aletini tanıyor Tv. en azından başka aparatlar ile daha çalıştırabilen olmadı
  • Yani evdeki airties modemi bağlamakla benzer sonuç elde edilemezmi?
    Kasanın alt kenarında kırmızı renk 653 mi mevcut
  • quote:

Yani evdeki airties modemi bağlamakla benzer sonuç elde edilemezmi?

mixenon arkadaş o şekilde B750 kullanmasına rağmen yapmış.
    ben denememiştim ama deneyeceğim.
    kablosuz modemi lan üzerinden bağlayıp, dizüstü ile modem bağlatısı kurup (herhalde ev ağı şeklinde kurulacak) bende deneyeceğim.
    sonuçta denenmiş ve çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: torrentialrun

quote:

Yani evdeki airties modemi bağlamakla benzer sonuç elde edilemezmi?

mixenon arkadaş o şekilde B750 kullanmasına rağmen yapmış.
    ben denememiştim ama deneyeceğim.
    kablosuz modemi lan üzerinden bağlayıp, dizüstü ile modem bağlatısı kurup (herhalde ev ağı şeklinde kurulacak) bende deneyeceğim.
    sonuçta denenmiş ve çalışıyor.

b750 lerde kutudan wireless adaptör çıkmıyor, o ayrı satılıyor. Bence tv modeme çok uzak değilse gerek yok wireless adaptöre... Tv nizi kablo ile kablosuz modeme bağladıktan sonra, kablosuz cihazlarla tv yi bağlayabilirsiniz...
    Wireless tan 720p videoları ve hatta bazı 1080p leride sorunsuz izleyebilirsiniz. Diyelim, pc hdd sinde 720p-1080p mkv filmleriniz var, pc share manager kullanarak wireless üzerinden izleyebilirsiniz.
    Yanlız bir nokta var, benim laptop tv ye yakın aynı odada, laptop başka uzak oda da olursa filmlerde takılmalar olabilir, bağlantı kalitesi düşecektir çünkü...

• quote:

Orjinalden alıntı: Forever1907

Locke78 Şöyle cevap vereyim:

Görüldüğü gibi izleme alanınız azalmıyor tam tersine %15 civarı artıyor

teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: torrentialrun

quote:

Orjinalden alıntı: locke78

beyler bende vestel düz kare 72 ekran tv var. şimdi 32 inc 82 ekran tv alacağım kısmet olursa b651.

aslında görüntü daralmıyor. arkadaş tablo göndermiş ama nerdeyse aynı görüntüyü basık birşekilde seyretmeye başlıyorsunuz.
    72cm den 82cm e değilde 102 ye geçmeniz daha iyi olur bence. en azından görüntü de büyümüş olur. değilse niye Tv yi değitireceksiniz ki? amacınız HD film seyretmek, ps3 yada bilgisayar bağlamak değilse,
    daha kötü ama aynı boyutta basık bir görüntü için mi?

şimdi siz görüntünün kötüleşecenimi söylüyorsunuz yani alma mı diyorsunuz. eğer gerçekten görüntü kötüleşecek ise gerçekten almayayım ama benim bütçem bu kadar 32 inc alabiliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: velie

merhabalar
    bende bikaç gün sonra 32b65* alcam inşallah, ve Seoul Hiremco X3 uydu alıcısı alcam...
    fikrinizi almak istediğim konu; receiverı apartmanın ortak antenine bağladığımda ciddi bir görüntü kaybı olur mu...
    bir de bu receiveri tvye bağlamak için içinden çıkan kablo dışında altın uçlu vs. kablo almam gerekir mi?

tv yi vatandan woldcard 5 taksit 1709tl ye
    uyduyu hizlial.com dan 175 tlye almaya karar verdim...bildiğiniz daha uygun bi yer varsa onu değerlendireyim.

her zaman kaliteli altın kaplama kablo kullanın mesela seoul kendi altın kaplama hdmı kablosu var onu alabilirisiniz. görüntü fark edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locke78 -- 9 Haziran 2009; 13:51:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.