Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İZMİT ÇARŞI ben aldım ama sana yardımcı olabilirmiyim bilmiyorum.100 hz falan pek anlamamda
  • Hocam pc falan bağladınmı sen bağladıysan hangi kabloyla bağladın.? Eğerki Hdmi üzerinden bağladıysan aldığın görüntü nasıl.?

Pc üzerinden film açtıysan 100hz i devreye soktuğun zaman ekranda titremeler falan oluyormu.? Bunları merak ediyorum dostum deneyebilirsen iyi olur deneyemezsende canın sağolsun..
  • Kardeş 4 mesaj üstte benimde konuyla ilgili sorularım oldu arkadaşlara.Bilgisayarımın hdmı girişi yok yarın vga bağlantı alıp onunla deneyecem.Sonucu yarın yazarım inşallah.Pek yardımcı olamadık kusura bakma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihcaliskan78

Kardeş 4 mesaj üstte benimde konuyla ilgili sorularım oldu arkadaşlara.Bilgisayarımın hdmı girişi yok yarın vga bağlantı alıp onunla deneyecem.Sonucu yarın yazarım inşallah.Pek yardımcı olamadık kusura bakma.

Önemli değil. Vga daki görüntüde güzel başarılı ama filmlerde hdmi bağlantıya göre zayıf kalıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

quote:

Orjinalden alıntı: Amato

arkadaşlar bu internet tv olayını nasıl çözecez ortak bi cözüm bulalım bu olaya

Tv nin internet bağlantısını kes, son firmware i yükle, tv açılır kapanır ondan sonra girmesi lazım....

arkadaşlar mixenon ustamızın degigi gibi yaptım oldu tşk ederim bide ben anlatıyım en baştan isterseniz belki bi yardımı olur

ilk önce modemden kabloyu çıkarın ben yeni versiyon yüklemiştim tekrar menü /destek-alternatif yazılım diyip tekrar eski versiyona döndüm 000104 de yani sonra acılıp kapandı dil ing. oldu sonra hiç bişey yapmadan tekrar (menü-destek-alternatif yazılım) bura ing burdanda 001008 yükledim gene acılıp kapandı kabloyu modeme taktım ag ayarlarına geldim oto modunda test ettim ping hatası verdi tv acıp kapayıp tekrar denedim ok dedi bu sever kumandadan int tv tuşuna bastım ve calıştı sonra da menüden dil secimi ve tv ayarlarımı yaptım bu kadar umarım yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amato -- 25 Mayıs 2009; 22:32:11 >

• 40B651 biraz önce kuruldu. Sony Vaio laptobumu altın uçlu HDMI ile bağladım. 1920*1080p seçtiğimde görüntü ekrana büyük geliyor. 1x1 mapping için TV'den herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu?
    42xv500 kullanırken TV'den "keskin tarama" seçerdim ve pixel mapping olurdu. 40B651 de nasıl olacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dedektif

40B651 biraz önce kuruldu. Sony Vaio laptobumu altın uçlu HDMI ile bağladım. 1920*1080p seçtiğimde görüntü ekrana büyük geliyor. 1x1 mapping için TV'den herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu?
    42xv500 kullanırken TV'den "keskin tarama" seçerdim ve pixel mapping olurdu. 40B651 de nasıl olacak?

Laptopunda nvidia varsa kontrol panelden ayarlayabiliyosun. Yada Tv menüsünden dene Resim seçeneklerinden boyut seçeneğini ekrana sığdır veya 16:9 olarak değiştir birde öle dene.

Peki hocam görüntü hdmiden.? Normal monitor gibi mi gözüküyor yoksa yazılar gölgeli mi çıkıyor.?
  • Tv menüsünde- Resim seçeneklerinde - boyut seçeneğininde - Just scan veya sadece tara
    seçeneği yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAHADIRXIHSAN -- 26 Mayıs 2009; 10:57:33 >
  • quote:

40B651 biraz önce kuruldu. Sony Vaio laptobumu altın uçlu HDMI ile bağladım. 1920*1080p seçtiğimde görüntü ekrana büyük geliyor. 1x1 mapping için TV'den herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu?

Bende Samsung 46A553 var ben ekrana görüntüyü tam oturtmak için tv menüsünden resim seçenekleri altında, Sadece tara diye bir seçenek olması gerek onu seçerek görüntünün tam oturmasını sağlamıştım. Sende bi dene istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrum

quote:

Bende Samsung 46A553 var ben ekrana görüntüyü tam oturtmak için tv menüsünden resim seçenekleri altında, Sadece tara diye bir seçenek olması gerek onu seçerek görüntünün tam oturmasını sağlamıştım. Sende bi dene istersen.

Vga dan bağlayınca tam oturuyor ekrana, laptopta hdmi olmadığı için deneyemedim hdmi dan...

• quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

quote:

Laptopunda nvidia varsa kontrol panelden ayarlayabiliyosun. Yada Tv menüsünden dene Resim seçeneklerinden boyut seçeneğini ekrana sığdır veya 16:9 olarak değiştir birde öle dene.

Peki hocam görüntü hdmiden.? Normal monitor gibi mi gözüküyor yoksa yazılar gölgeli mi çıkıyor.?

Resim seçenekleri - Ekrana sığdır 'dan yaptım. Teşekkür.
    Hdmi bağlantıda yazılarda gölgelenme yok. Güzel görünüyo.

• Arkadaşlar şu sorunu çözemedim destek istiyorum. TV ye SRT modunda olan altyazısını okutamıyorum DVİX görüntü ve kalitesi açısından keyifle izlerken alt yazı SRT yi açmıyor çaresi varmıdır.

birde FİRMWARE lri nereden hangi siteden indiriyoruz. Güncellemeleri yapabileceğimiz site isimleri alabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biscuit -- 26 Mayıs 2009; 19:20:25 >
  • quote:

Hdmi 3 ten mi bağladınız pcyi.? Ben hdmi nin her slotundan bağladım ama görüntü vgadaki gibi güzel çıkmıyor biraz ugraşıyorum düzeltiyorum ama yinede hdmi den çıkan bi görüntüye yakışmayan bi görüntü var.

Hdmi den bağladığınızda herhangi bi işlem yaptınızmı acaba.?
  • quote:

quote:

Hdmi 3 ten mi bağladınız pcyi.? Ben hdmi nin her slotundan bağladım ama görüntü vgadaki gibi güzel çıkmıyor biraz ugraşıyorum düzeltiyorum ama yinede hdmi den çıkan bi görüntüye yakışmayan bi görüntü var.

Hdmi den bağladığınızda herhangi bi işlem yaptınızmı acaba.?

Tv'nin arkasındaki HDMI 2 den bagladim.
  • quote:

Peki bişe daha sorsam Mouse hareketleri normalmi.? Yani sanki biraz geç işliyo gibi bi his veriyomu yoksa normalmi.? Bende ya kesin bi sorun var yada 32" ile 40" panel farkları burdadamı meydana çıkıyor anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 26 Mayıs 2009; 20:37:07 >
  • quote:

quote:

Peki bişe daha sorsam Mouse hareketleri normalmi.? Yani sanki biraz geç işliyo gibi bi his veriyomu yoksa normalmi.? Bende ya kesin bi sorun var yada 32" ile 40" panel farkları burdadamı meydana çıkıyor anlamadım.

Mouse hareketi normal gibiydi. Açıkçası ben PC ile çok fazla uğraşmadım. Bugünlerde zamanım yok. Bir ara hepsini test edeceğim.
  • Bende Samsung ve LCD camiasına 40B653 modeli ile dün katıldım.
    Ürün Samsung mağazasından Peşin fiyatına 6 taksit 2.699TL'ye geldi. Bazı internet sitelerinde 2451TL civarında satılıyordu ama bu kadar düşük fiyat farkına kendi yerinden almakta fayda var.

Benim için en önemli özelliğinden biri USB HDD den film izleyebilmekti. Aynı özelliği sağladığını söyleyen başka markalarda vardı ancak Samsung'u bu konuda problemsiz olduğu düşüncesiyle tercih ettim.

Sizlere sorum HDD den film izlerken Dual Audio olan filmlerde ses değiştirme konusunda bir ilerleme kaydedebildiniz mi? Ben epey denemeler yaptım ama çözüm bulamadım.

Diğer sorumda televizyonun USB'ye bağlanan Wireless aparatı televizyon ile beraber gelmedi. Firmaya sorduğumda gümrük ile ilgili bir sorun olduğunu, gelir gelmez ücretsiz olarak bana teslim edeceklerini söylediler. Benzer durum ile karşılaşan varmıdır?

Herkese iyi seyirler.

• SD yayınlarda 100 Hz'i açıp-kapamak pek fark etmiyor gibi geldi.
    Özellikle yakın çekim insan yüzü görüntüsünde, ekrandaki kişi sabit duruyorsa yüz hatları görülebiliyor; ancak kişi hareket edince yüzü makyajlı gibi görünüyor.
    Maçlarda da aynı durum var: Görüntü sabit olunca çimler belli oluyor, ancak hareketli olunca çimler boya gibi görülmeye başlıyor.
    İlk kez 100 Hz TV kullanıyorum, bu durum normal mi? 100 Hz nerede işe yarar?

Kayan yazılarda ise problem yok. Gayet akıcı.
  • quote:

SD yayınlarda 100 Hz'i açıp-kapamak pek fark etmiyor gibi geldi.
    Özellikle yakın çekim insan yüzü görüntüsünde, ekrandaki kişi sabit duruyorsa yüz hatları görülebiliyor; ancak kişi hareket edince yüzü makyajlı gibi görünüyor.
    Maçlarda da aynı durum var: Görüntü sabit olunca çimler belli oluyor, ancak hareketli olunca çimler boya gibi görülmeye başlıyor.
    İlk kez 100 Hz TV kullanıyorum, bu durum normal mi? 100 Hz nerede işe yarar?

Kayan yazılarda ise problem yok. Gayet akıcı.

Valla Ben de ilk defa kullanıyorum Sd yayında deneme imkanım yokda pc üzerinden denedigimde 100 hz in avantajı akıcılık sağlaması görüntünün takılmadan işlemesini sağlıyo yani ama bende bi problem var 100 hzi açtığım zaman akıcılık geliyor ama görüntülerde titreme oluyor titreme derken ince ince yatay çizgiler birbirine giriyo gibi oluyor yani.

• Arkadaşlar B650 serilerinde picture in picture (PIP) özelliği var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.