Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oguzhan78

Arkadaşlar Bu LCD her harici hdd yi tanıyormu.Forumdan takip ettiğim kadarıyla, daha hdd problemi ile karşılaşana rastlamadım.LCD ' de kullanmak için 1 tb 'lık bi hdd almayı düşünüyorum ,biraz bahtsız sayılırım bu yüzden riske atmayım. Bana tavsiye edebileceğiniz LCD İLE SORUNSUZ ÇALIŞAN 1 tb lık bi hdd modeli varmı.

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

kardeş hiç merak etme için rahat olsun istediğin hdd alabilirsin ister fat olsun ister ntfs hepsini görür.
  • Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: terribilis

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan78

Arkadaşlar Bu LCD her harici hdd yi tanıyormu.Forumdan takip ettiğim kadarıyla, daha hdd problemi ile karşılaşana rastlamadım.LCD ' de kullanmak için 1 tb 'lık bi hdd almayı düşünüyorum ,biraz bahtsız sayılırım bu yüzden riske atmayım. Bana tavsiye edebileceğiniz LCD İLE SORUNSUZ ÇALIŞAN 1 tb lık bi hdd modeli varmı.

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

kardeş hiç merak etme için rahat olsun istediğin hdd alabilirsin ister fat olsun ister ntfs hepsini görür.

teşekkürler
  • quote:

sadays kardeş sen bu aleti bana 1550tl ye bul bende bu tv yi satacağım link ver bana bekliyorum.

kardeş kusura bakma çok iddialı konuşmuşsun ama böyle gir TF'a alan arkadaşımız mesaj atmış dervis nickli bunun üzerine ben de forumdaşlara indirimli samsung aldığım arkadaşımı aradım veririm forumdan arayanlara dedi olay bundan ibaret yoksa liste fiyatları elbette yüksektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadays

quote:

sadays kardeş sen bu aleti bana 1550tl ye bul bende bu tv yi satacağım link ver bana bekliyorum.

kardeş kusura bakma çok iddialı konuşmuşsun ama böyle gir TF'a alan arkadaşımız mesaj atmış dervis nickli bunun üzerine ben de forumdaşlara indirimli samsung aldığım arkadaşımı aradım veririm forumdan arayanlara dedi olay bundan ibaret yoksa liste fiyatları elbette yüksektir

ben hala iddaa ediyorum bulamazsın belki orda çalışandır ve ya tanıdığı vardır sağlam indirim yapabilirler ama 1610 dan aşağı bulamazsın ok.
  • 40B65* serilerinde:

1. Laptop'tan TV'ye kablosuz bağlanmak için ne gerekiyor?
    2. TV'nin internete kablosuz bağlanması için ne gerekiyor?

Aşağıdaki kablosuz USB adaptörler ile DLNA özelliği kullanılabilir mi?
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=103939&sorting=3

Yoksa Samsung'un kendi üretimi olan ve Türkiye'de bulunmayan USB adaptör mü gerekiyor?
    http://www.amazon.com/Samsung-WIS08BG2X-LinkStick-Wireless-Adapter/dp/B001GIP4TC

• arkadaşlar, kayan altyazı ile ilgili sorunum var.
    samsung 46b653 aldım. sd yayında alttan kayan yazı geçerken bulanıklaşma oluyor, bazen çizgi çizgi gözüküyor. digiplus kullanıyorum. forumda bir arkadaş netlik ayarını sıfıra getir dedi yaptım düzelmedi. bunun çaresini bilen var mı? bu televizyonla mı ilgili yoksa digiplus yayınıyla mi ilgili?
    sözettiğim olay filmlerdeki altyaz ile ilgili değil. kanalların kayan altyazılarıyla ilgili. bunu sürekli yapmıyor. 10 sn'lik bir kayan altyazı ise 4 sn düzgün, 4 sn bulanık, 2 sn düzgün gibi değişiklik gösteriyor. yoksa bu bağlantıyla ilgili birşey mi? yardımcı olursanız sevinirim, cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sadays

quote:

ben hala iddaa ediyorum bulamazsın belki orda çalışandır ve ya tanıdığı vardır sağlam indirim yapabilirler ama 1610 dan aşağı bulamazsın ok.

kardeş bugüne kadar 50 kişiyi samsung sahibi yapmışımdır burada ve TF'da ama sağolsun DH'da satıcılar şikayet butonuna basıyorlar hemen iki yıldız cezayı yiyoruz baktım olacak gibi değil Dh forumlarında bu tür mesajlar yazmayı bıraktım bizzat satan bayii arkadaşım isteyen düşünen varsa TFda mesajlaşalım konuyu daha fazla uzatmak gereksiz 50-60 tl bir şey değil ben ib olayındaki garantiye kafayı takıyorum daha çok

• Arkadaşlar,

İlk önce herkese hayırlı olsun bence piyasada ki en iyi lcd tvyi kullanıyorsunuz...

Fakat lcd panele yeni versiyon yükleyim de tüm formatlarıd esteklesin diye yüklemeye kalkarsanız , usb girişinde sıkıntı yaşayabilirsiniz.Çünkü almış olduğunuz aletler piyasalara yeni çıktı.Bu nedenle ürünün yeni versiyonu şayet orjinal değilse sorun çıkarabilir.Orjinal olsa bile piyasada ürün yeni olduğundan dolayı yazılım konusunda sorunlar yaşanabilir.Bence bir süre yeni bir yazılım yüklenmemi.
  • bende US Robotics wireless adaptör vardı onu görmedi, sanırım Samsung'un kendi adaptörü gerekecek

Laptop'tan bağlanmak için ürünle beraber gelen CD'de ki yazılımı - Samsung PC share manager - kurup paylaşım yapmak gerekiyor.
    tabi TV ve laptop aynı networkte olacak öncelikle.

bu arada TV'yi kablolu bile internete bağlayamadım kendime

quote:

Orjinalden alıntı: dedektif

40B65* serilerinde:

Yoksa Samsung'un kendi üretimi olan ve Türkiye'de bulunmayan USB adaptör mü gerekiyor?
    http://www.amazon.com/Samsung-WIS08BG2X-LinkStick-Wireless-Adapter/dp/B001GIP4TC

• quote:

Orjinalden alıntı: sypho

bende US Robotics wireless adaptör vardı onu görmedi, sanırım Samsung'un kendi adaptörü gerekecek

Laptop'tan bağlanmak için ürünle beraber gelen CD'de ki yazılımı - Samsung PC share manager - kurup paylaşım yapmak gerekiyor.
    tabi TV ve laptop aynı networkte olacak öncelikle.

bu arada TV'yi kablolu bile internete bağlayamadım kendime

quote:

40B65* serilerinde:

Bir kullanıcı forumda, Samsung adaptör'ün gümrükte olduğunu ve gelince Anadolu Elektronik tarafından müşterilere gönderileceğini yazmıştı. Ne oldu acaba, geldi mi ki?

• Benimde bildiği o adaptor verilmeyecek para ile satılacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtozbay

arkadaşlar, kayan altyazı ile ilgili sorunum var.
    samsung 46b653 aldım. sd yayında alttan kayan yazı geçerken bulanıklaşma oluyor, bazen çizgi çizgi gözüküyor. digiplus kullanıyorum. forumda bir arkadaş netlik ayarını sıfıra getir dedi yaptım düzelmedi. bunun çaresini bilen var mı? bu televizyonla mı ilgili yoksa digiplus yayınıyla mi ilgili?
    sözettiğim olay filmlerdeki altyaz ile ilgili değil. kanalların kayan altyazılarıyla ilgili. bunu sürekli yapmıyor. 10 sn'lik bir kayan altyazı ise 4 sn düzgün, 4 sn bulanık, 2 sn düzgün gibi değişiklik gösteriyor. yoksa bu bağlantıyla ilgili birşey mi? yardımcı olursanız sevinirim, cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

kardeşim benim de aynı oluyor ama buyuk ihtimal kanallarla alakalı gibi gözüküyor.normaldir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mrtozbay
    arkadaşlar, kayan altyazı ile ilgili sorunum var.

kardeşim benim de aynı oluyor ama buyuk ihtimal kanallarla alakalı gibi gözüküyor.normaldir.

NTV, CNNTURK, CNBCE gibi kanallarda geçen ekonomi ve spor haberleri altyazılarında sorun yok. Bazı reklamlarda küçük ve hızlı geçen altyazılarda sorun olabiliyor.

40B651'de de izleme açısı sorunu var diyebilirim: 1-1,5 m sağdan-soldan bakınca renkler baya soluk görünüyor, sizde durum nasıl?

NOT:
    Daha önce Toshiba 32AV500 ve 42XV500 kullandım.
    32Av500'de izleme açısı sorunu yoktu, sağdan-soldan, alttan-üstten gayet güzel görünürdü.
    42XV500'de izleme açısı epeyce düşüktü. Sağdan-soldan bakınca renkler çok soluk görünürdü.

• arkadaşlar samsung'un A8XXX vw B6XXX serisi arasında gidip geliyorum acaba hangisini önerirsiniz??
    8 serisini pak kullanan yok galiba, inceliği oldukça hoşuma gitti ve 2800'e 12 taksit buldum...
  • quote:

NTV, CNNTURK, CNBCE gibi kanallarda geçen ekonomi ve spor haberleri altyazılarında sorun yok. Bazı reklamlarda küçük ve hızlı geçen altyazılarda sorun olabiliyor.

40B651'de de izleme açısı sorunu var diyebilirim: 1-1,5 m sağdan-soldan bakınca renkler baya soluk görünüyor, sizde durum nasıl?

NOT:
    32Av500'de izleme açısı sorunu yoktu, sağdan-soldan, alttan-üstten gayet güzel görünürdü.
    42XV500'de izleme açısı epeyce düşüktü. Sağdan-soldan bakınca renkler çok soluk görünürdü.

Hocam sende aynı benim gibisin valla.Sanki özellikle tvde kusur arıyom ben nasıl bi döngünün içindeyim bilmiyorum. Bende bakıyorum filmlerde denk gelen bi siyah ekranda, sağdan bakıom soldan bakıom siyahlar nasıl diye senin dedin siyah renklerde belli oluyo biraz açılı baktığın zaman siyahlar da beyazlaşmalar oluyor.

100 Hz zaten bozuk gibi benim tv de bilgisayar ve tvnin kendi usb si üzerinden şu ana kadar 100 hz i standart olarak kullanamadım acaip bi şekilde karelenmeler oluyor galiba benim tv bozuk sizdede bölemi bilmiyorum ama benim tvde bişeler var.

Ayrıca Hd performansınıda pek beğenmedim açıkcası bendeki plazma neredeyse bundan daha iyi gösteriyor.

Pcden açılan oyunlarda görüntü çok güzel yalnız. Bilmiyorum Ayarlarını mı yapamadım ama hdlerdeki görüntüler beni hiç tatmin etmedi 100 hzi de kullanamadığım için büyük bi ihtimal yarın servisi çağırıcam.

3 tanede ölü pixelim var ne kadar şanslı bi adamım ben anlatamam.. Geçen günde 1000w lık güç kaynağı gitti gitmesini geçtim adamlar bide zorla highpower alıcan diye dayatıyolar nerdeyse anasını satıyım.

Şu son 1 senem elektronik açısından hiç iyi gitmedi valla...

• Herkese selamlar,

Ben de geçen hafta 653 modelini aldım.. üründen genel olarak gayet memnunum..görüntü kalitesi, media player olayı, mkv dosyalarını altyazıları ile beraber oynatabilmesi çok güzel.. fakat üründe DTS desteği olmadığı için bir çok konseri ve filmi ses desteği olmadan yanlızca görüntü olarak izleyebiliyorum.. standart ac3 dosyaları ve dolbyleri tv nin Optik çıkışından Logitech Z5500 ün optik girişine bağladığımda çok güzel ses alabiliyorum.. fakat yeni dosyaların çoğu DTS destekli oluduğu için seslerde prblem var..geçersiz ses codec'i hatası alıyorum.. western digital hd tv almadan DTS desteğini çözebilir miyiz? DTS le ilgili olarak bilgisi olan arkadaslar var mı? ? Geri kalan özellikler ve ürün kalitesi Harika..
  • Arkadaşlar heralde bu codec ve dual film olayını daha çözen ve bulan yok inşallah yakın zamanda çıkarda sürümü bizde bundan faydalanırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terribilis -- 30 Mayıs 2009; 11:48:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

quote:

NOT:

Hocam sende aynı benim gibisin valla.Sanki özellikle tvde kusur arıyom ben nasıl bi döngünün içindeyim bilmiyorum. Bende bakıyorum filmlerde denk gelen bi siyah ekranda, sağdan bakıom soldan bakıom siyahlar nasıl diye senin dedin siyah renklerde belli oluyo biraz açılı baktığın zaman siyahlar da beyazlaşmalar oluyor.

100 Hz zaten bozuk gibi benim tv de bilgisayar ve tvnin kendi usb si üzerinden şu ana kadar 100 hz i standart olarak kullanamadım acaip bi şekilde karelenmeler oluyor galiba benim tv bozuk sizdede bölemi bilmiyorum ama benim tvde bişeler var.

Ayrıca Hd performansınıda pek beğenmedim açıkcası bendeki plazma neredeyse bundan daha iyi gösteriyor.

Pcden açılan oyunlarda görüntü çok güzel yalnız. Bilmiyorum Ayarlarını mı yapamadım ama hdlerdeki görüntüler beni hiç tatmin etmedi 100 hzi de kullanamadığım için büyük bi ihtimal yarın servisi çağırıcam.

3 tanede ölü pixelim var ne kadar şanslı bi adamım ben anlatamam.. Geçen günde 1000w lık güç kaynağı gitti gitmesini geçtim adamlar bide zorla highpower alıcan diye dayatıyolar nerdeyse anasını satıyım.

Şu son 1 senem elektronik açısından hiç iyi gitmedi valla...

Açılı bakıldığında, siyahlarda beyazlaşma oluyor kısmına katılıyorum. Ama diğer söylediklerine katılmıyorum, özellikle Hd performansı konusunda, plazman kuro falan değilse tabiii. Hd de gerçekten çok iyi diyebilerim, özellikle sd de de bir çok tv den daha iyi.
    Belki senin ayarlarda bir sorun var...

• Merhaba,
    Ben de İstanbul Bilişim'den 40" 651 aldım. 3 metre civarında bir mesafeden izliyorum ve bence şu ana kadar görüntü olarak gayet başarılı. Ses için yabancı forumlarda da yaptığım araştırmalar sonucunda fazla bir şey beklemiyordum. Görüntünün güzelliği yanında sesi oldukça sönük. Bilgisayara bağlayıp ölü piksel testlerini yaptıktan sonra bir daha bilgisayara bağlama ihtiyacı hissetmedim. 1 TB ve 500 GB iki hddde bulunan film ve dizileri direk tvye bağlayarak rahat bir şekilde izleyebiliryorum. şu anda elimde 720p bir tane film ve 4. ve 5. sezon Lost bölümleri vardı. Onları izledim renkler, görüntü v.s. gayet güzeldi. Normal riplenmiş film ve diziler de sanırım izlediğim mesafeden dolayı 720p ile büyük bir farklılık içermiyordu (Bazı kötü riplenmişler hariç). DTS için şu anda audio converter ile ac3'e dönüştürüp izlemeyi planlıyorum. Bildiğim kadarıyla Western Digital HDTV'de de DTS desteği bulunmuyor. Hatam varsa birisi düzeltsin lütfen. İleride optik girişli bir ses sistemi ile DTS sorununu çözmeyi planlıyorum.

Analog anten ile yarım saat kadar tv izledim ve çok kötü bir performansı yoktu. İzlenebilecek düzeyde bir görüntü vardı. Dijital uydu ile biraz daha iyi bir görüntü alabileceğimi düşünerek beni bu konuda da yüzüstü bırakmadı.

Film izlerken altyazılar ile ilgili olarak bir sıkıntım var. Bazı beyaz ağırlıklı sahnelerde altyazıların okunması oldukça zorlaşıyor. Sürekli olmadığı için çok rahatsız edici bir durum değil. Altyazıların altında hafif bir gölge olursa bu sorun da çözülmüş olacaktır. Belki daha sonraki güncellemelerde bu sorun giderilir.

Dual ses olayını daha ben de denemedim. Ama bu sorunu da türkçe sesi ilk ses olarak tanımlayarak geçiştireceğim.

100Hz şu an için ben de çok büyük bir etki yaratmadı. Ben de şu anda açık ama kapatınca da pek bir fark göremedim. Belki televizyon kanallarını izlerken bu özellik daha çok işime yarar.

TV ayarlarımı yazmak isterdim ama şu anda yeni evimde olduğu için ayrıyız. Unutmazsam bugün not eder foruma yazarım.

Bu arada yeni güncellemeyi yapan arkadaşlar yüklememi önerir mi? Herhangi bir değişiklik var mı?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.