Şimdi Ara

Samsung B650-51-52-53 Lcd Tv Serileri # Genel Konu # (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
31
Favori
754.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mixenon

Açılı bakıldığında, siyahlarda beyazlaşma oluyor kısmına katılıyorum. Ama diğer söylediklerine katılmıyorum, özellikle Hd performansı konusunda, plazman kuro falan değilse tabiii. Hd de gerçekten çok iyi diyebilerim, özellikle sd de de bir çok tv den daha iyi.
    Belki senin ayarlarda bir sorun var...

HD yayınları ve mkv leri hangi ayarlarda kullanıyosun paylaşabilirmisin bi deniyim bakalım..
  • merhaba herkeze ve tvlerini yeni alanlara hayırl olsun.arkadaşlar sizden acil bi yarım istiyorumbu gece yeni güncellemeyiyüklemekistiyorum önerirmisiniz ve yükledikten sonra geri dönüş gibi bi şansımız armı
  • quote:

Orjinalden alıntı: clarkkent76

standart ac3 dosyaları ve dolbyleri tv nin Optik çıkışından Logitech Z5500 ün optik girişine bağladığımda çok güzel ses alabiliyorum.. fakat yeni dosyaların çoğu DTS destekli oluduğu için seslerde prblem var..geçersiz ses codec'i hatası alıyorum.. western digital hd tv almadan DTS desteğini çözebilir miyiz?

Merak ettim,

Z5500 kendinden decoderli, dolby çözüyorsa dts de çözmesi gerekmez mi, ya da bazı dtsli filmlerde mi sorun var.
  • arkadaşlar *.srt uzantılı alt yazıları nasıl gösterttirebiliyoruz. çözemedim bir türlü. tarif edebilirmisiniz?
  • Arkadaşlar merhaba,

Anadolu Elektronik garantili 46B651/3 için en uygun fiyat kaç şu anda piyasada?
    Ben de bugün yarın almayı düşünüyorum da bu TV'yi... Teşekkürler.
  • Selamlar,

Z5500 dediğin gibi DTS çözebiliyor.. fakat tv tanımlanmayan ses codeci hatası verince optik çıkışa kesinlikle bir sinyal göndermiyor..optik kablonun ışıkları sönüyor.. Tv nin media oynatıcısıyla ilgili yaşadığım en büyük problem şu an bu.. artık filmlerin çoğu DTS olarak çıkıyor.. ac3 e çevirme vs. işlemleriyle uğraşmıyorum çünkü z5500 ü almamın bir kıymeti kalmaz.. wd hdtv yi de henüz optik çıkışından denemedim.. Başka DTS konusunu deneyen var mı?
  • Film ile altyazının isimlei aynı olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: sukrozum

Film ile altyazının isimlei aynı olacak

teşekürler.
  • ARKADAŞLAR BEN SAMSUNG 46B550 46" FULL HD LCD TELEVİZYON ALMAK İSTİYORUM. BU TELEVİZYONUN ÖZELLİKLERİ HAKKINDAKİ BİLGİLERİNİZİ VE TELEVİZYONUN NASIL OLDUGUNU YAZARSANIZ SEVİNİRMM...TESEKKURLER
  • Arkadaşlar benim de 40B653 ile ilgili 1-2 problemim var.
    Öncelikle Cihazı fişten çektiğimde zaman ayarı kayboluyor ve her seferinde yeniden ayarlamak zorunda kalıyorum çünkü EPG çalışmıyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu?
    Bunun dışında cihaza 1008 nolu SW yüklediğim halde internete giremiyorum servis desteklemiyor hatası veriyor

Bu konuları yaşayan ve çözen var mı?
  • D-smart'ın arkasındaki scart çıkışlar:
    1. TV Scart
    2. VCR Scart

40B651'in arkasındaki scart çıkışlar:
    1. RGB
    2. AV

Altın uçlu scart kablo ile en iyi görüntü için yukarıdaki hangi çıkışlardan bağlantı yapmam gerekir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dedektif

D-smart'ın arkasındaki scart çıkışlar:
    1. TV Scart
    2. VCR Scart

1. RGB
    2. AV

Altın uçlu scart kablo ile en iyi görüntü için yukarıdaki hangi çıkışlardan bağlantı yapmam gerekir?

Hocam benimki RGB den bağlı ve gayet sağlıklı götüntü alıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biscuit

quote:

Orjinalden alıntı: dedektif

D-smart'ın arkasındaki scart çıkışlar:
    1. TV Scart
    2. VCR Scart

1. RGB
    2. AV

Hocam benimki RGB den bağlı ve gayet sağlıklı götüntü alıyorum

D-smart'ta TV Scart; 40B651'de ise RGB mi bağlı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedektif -- 31 Mayıs 2009; 20:18:59 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Samsung'un söz konusu 46B651 modelini mağazada inceledim, ilk izlenimlerim, özellikle siyah başarımı gayet olumlu. Ama aylardır Panasonic plazma peşinden koştuğumdandır, son kararı veremedim. Sizce 46B651 görüntü özellikleri ve kalitesi olarak Panasonic'in 2008 serisinin üst modeli olan 46PZ85'ine tercih edilebilir mi? (Samsung'un USB ve net özellikleri benim için arka planda.) Panasonic ~ 450YTL daha ucuza geliyor.

DVD, HD-DVD, Bluray ve PS3 ağırlıklı bir kullanım olacak, arada da Digiturk uydu... Gündüzleri nispeten aydınlık bir salonum var ama sinema izlenimi ağırlıklı olarak gece oluyor.

Yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adnan Ak

Arkadaşlar merhaba,

Samsung'un söz konusu 46B651 modelini mağazada inceledim, ilk izlenimlerim, özellikle siyah başarımı gayet olumlu. Ama aylardır Panasonic plazma peşinden koştuğumdandır, son kararı veremedim. Sizce 46B651 görüntü özellikleri ve kalitesi olarak Panasonic'in 2008 serisinin üst modeli olan 46PZ85'ine tercih edilebilir mi? (Samsung'un USB ve net özellikleri benim için arka planda.) Panasonic ~ 450YTL daha ucuza geliyor.

DVD, HD-DVD, Bluray ve PS3 ağırlıklı bir kullanım olacak, arada da Digiturk uydu... Gündüzleri nispeten aydınlık bir salonum var ama sinema izlenimi ağırlıklı olarak gece oluyor.

Eğer ağırlığın, ps3 ve hd film ise lcd tercih etmen daha doğru olur. Panasonic plazma ile karşılaştıramam tabii ama sd de benim gözümle gayet başarılı buldum. Parlak ekran, pencere nin karşına kuracaksan karanlık sahnelerde yansıma sorunu yaşayabilirsin. Ama çok aydınlık bir odaya pencere karşısına koymayacaksan sorun olmaz...

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

kesinlike lcd alman daha doğru olur..bugün birçok modeli inceleme fırsatım oldu..artık resmen şu kanıya kesin vardım hd de plazmalar lcd nin eline su dökemez..resmen eksik görüntü sunuyorlar detaylar kayıp görüntü eksik...

ayrıca panasonic pz85 ve pz8e nin siyahlarda b650-750 serisine hemen hemen aynı olduğunu b nin ledlerinden kötü olduğunu rahatlıkla söyliyebilirim..samsung b nin led serileri siyah konusunda plazmaları gözle görülür biçimde geçmiş.z4500 le yanyana gördüğüm b6000 z serisinden çok daha çarpıcı siyahlar üretiyor ve daha dolgun renklere sahip..

• Evet benim 1 hafta önce almış olduğum Lcd tv Hakkın rahmetine kavuştu. Bişeler var diyodum en sonunda lcd tv komple gitti servisi aradık bakalım gelicekler..

Bozulma olayı da çok ilginç nette geziniyodum birden lcd de görüntü bi gitti ekran sim siyah oldu görüntü yok pcden şüphelendim kabloları çıkardım falan lcd açılıp kapanıyor sesi geliyor ama ekrana hiç görüntü gelmiyor source düğmesine bastığım zaman illaki ekran değişiyodu basıyom basıyom yok. Elektronikteki şanssızlığım son sürat devam ediyor. Sağlık olsun ne diyim..
  • ARKADAŞLAR BEN Samsung 46B550 46" FULL HD LCD TELEVİZYON ALMAK İSTİYORUM. BU TELEVİZYONUN ÖZELLİKLERİ HAKKINDAKİ BİLGİLERİNİZİ VE TELEVİZYONUN NASIL OLDUGUNU YAZARSANIZ SEVİNİRMM...TESEKKURLER
    yazıma kımse cevap yazmamıs arkadaslarr yaa lütfen zaten anlasam ozlellıklerını lcdnın sormazdımm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

Evet benim 1 hafta önce almış olduğum Lcd tv Hakkın rahmetine kavuştu. Bişeler var diyodum en sonunda lcd tv komple gitti servisi aradık bakalım gelicekler..

Bozulma olayı da çok ilginç nette geziniyodum birden lcd de görüntü bi gitti ekran sim siyah oldu görüntü yok pcden şüphelendim kabloları çıkardım falan lcd açılıp kapanıyor sesi geliyor ama ekrana hiç görüntü gelmiyor source düğmesine bastığım zaman illaki ekran değişiyodu basıyom basıyom yok. Elektronikteki şanssızlığım son sürat devam ediyor. Sağlık olsun ne diyim..

Geçmiş olsun... Zaten sende vardı birşey, hd de plazmadan kötü falan diyordun ki bu mümkün değil... Anadoluelektronik garantili almıştın değil mi? Yenisiyle değiştirirler merak etme...

• quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Geçmiş olsun... Zaten sende vardı birşey, hd de plazmadan kötü falan diyordun ki bu mümkün değil... Anadoluelektronik garantili almıştın değil mi? Yenisiyle değiştirirler merak etme...

Evet Anadolu elektronik garantili. Servis biraz önce aldı tvyi evden götürdü. Tamir olayını kesinlikle istemediğimi söledim.

Tvde sorunlar vardı tabi tam kesin bozuk gibi bişe diyemem ama bi enailik vardı tvde.

100 hz tam verim alamıyodum.
    Hd performansı beklediğimden çok kötü çıktı. 40a656 deki hd leri görünce 32b651 deki hdlerin hiç bi anlamı kalmıyodu yani.
    3 tane ölü pixelim vardı..

Kısmet işallah değiştirirler lcd tvyi...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.