Şimdi Ara

Samsung bu telefonda sıkıntı görmedi [ss'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bundan 1.5 2 ay önce s6 almış bulunmaktaydım lanet olsun o güne telefonumda 3g problemi vardı 2.5 binlik telefon ile internete giremiyordum neyse aldıgım gibi teknik servise ...
    aldılar cihazımı 1 aylık cihazımın içini komple degiştirdiler anakartı vs zart zurt.geri verdiler yapılmıştır diye .iyi dedim yapıldıysa sıkıntı yok Allah razı olsun.Eve gittim yine aynı sıkıntı baş gösterdi.dedim aceba hata bende mi
    vs zart zurt bu arada bir sürü işlerimden geri kalıyorum bir bilseniz yıl 2015 telefonsuz gezmek ne demek anlarsınız. ve telin çok gerekli oldugu zamanlar yaşamaktayım şu an vs buraları atlıyorum.yine gittim verdim bu sefer screenshot filan aldım dedim böyle böyle nezaketen belki yardımcı olur işinize yani bu ürün ayıplı/hatalı belli artık
    2 gün sonra aradılar beni dediler cihazınızın bir sıkıntısı yok..!!...dedim hocam nasıl yok..bir de oraya bi kız koymuşlar görseniz nasıl ayar diyor varsa bi sıkıntı video çek..ulan gerizekalı ben nezaketen sana ss ile kanıtlamışım zaten durumu ki o bile zorunlu degil.bir sıkıntısı varsa yapman lazım.sorunlu olmasa cihazımı niye veriyim sosyopat mıyım ben
    bu arada cihazımın imeisi 3 kere falan degişti anakart degişiyormuş vs garantiye her gittigimde 1 saat bu telin imesi neydi diye çözmeye çalışıyorlar düşünün artık durumun vehametini.yani ne yapmalıyım bilmiyorum arkadaşlar şikayet var a konu filan açtım .tüketici haklarına gidecem ekstra bir dava açmalı mıyım vs?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaobitoo -- 16 Ekim 2015; 19:46:50 >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence git tüketici haklarına şikayetini bildir.gerekirse bireysel dava aç.üstelik bu telefonsuzluk sorunundan dolayı işlerinden geri kaldığını ve zarar ettiğini beyan edebilirsen daha fazla tazminat alabilirsin?birde ekran resimlerini sakın silme.delil olarak kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

bence git tüketici haklarına şikayetini bildir.gerekirse bireysel dava aç.üstelik bu telefonsuzluk sorunundan dolayı işlerinden geri kaldığını ve zarar ettiğini beyan edebilirsen daha fazla tazminat alabilirsin?birde ekran resimlerini sakın silme.delil olarak kullan.

Ben de öyle düşünüyorum hocam eyvallah başka da yapabileceğim birşey yok herhalde

• Edge den 3g ye zor geçiyor misal 3g 2 diş çekiyor direk edge e dönüveriyor tel

• En son açtığım şikayet

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3969420/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaobitoo -- 21 Ekim 2015; 19:00:21 >
  • Samsung komple hacklenmiş olağan şeylerdir. Birde orada çalışan bilgisiz insanlar yokmu tam bir çıldırmaca Bayanların teknik işlerde olması zaten başlı başına bir hata. Ver mahkemeye öttür bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf Servisi -- 26 Ekim 2015; 23:51:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.