Şimdi Ara

Samsung, bu yıl üç yeni Windows Phone işletim sistemli model tanıtmayı planlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
    Samsung, bilindiği üzere akıllı telefonlarında Android, Windows Phone veya Bada mobil platformundan yana tercih yapıyor. Ancak Güney Koreli üreticinin, eylül ayından bu yana lanse ettiği akıllı telefonların tamamının Android işletim sistemli olması üzerine Windows Phone'un unutulduğunu düşünmeye başlamıştık ta ki bugüne dek.

WPDang cephesinden gelen haberlere göre Samsung, 2012 yılı içinde 3 yeni Windows Phone işletim sistemli modeli teknoloji meraklılarıyla buluşturmayı planlıyor. Tanıtılacak modellerden birisinin SGH-i667 Mandel olması beklenmekte. Şu an için Mandel ile ilgili bilinen yalnızca iki farklı detay bulunuyor. O da akıllı telefonun 480 x 800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olacağı ve LTE (4G) desteği sunacağı. Bu yıl tanıtılacak diğer iki model üzerindeki sis perdesi ise kaldırılmış değil.

• windows phonelerde nokia daha başarılı olacaktır. nokia- microsoft ortaklığı
  • Samsung Nokia ana karasında bile operasyon gerçekleştiriyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RovcaniN

windows phonelerde nokia daha başarılı olacaktır. nokia- microsoft ortaklığı
    Samsung bir pazar payını eline geçirsin. Microsoft nokianın yüzüne bakmaz bile O ortaklık sadece işletim sistemini destekleme adına var.Pazarda bir çok üretici olunca yüzüne bakmaz nokianın.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 6 Nisan 2012; 18:26:55 >
  • Samsung'da çeşit çeşit yazılım yüklü telefonları var.Android,Bada,Java üzerine kurulu ve birde Windows phone.Yapabilse iOS yüklü telefon çıkaracak :D
  • samsung da amma insafsız çıktı yahu adamların tek tutunacağı dalı windows mobile kaldı ona da parmak attı iyimi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krabu

samsung da amma insafsız çıktı yahu adamların tek tutunacağı dalı windows mobile kaldı ona da parmak attı iyimi :D

eminiöki nokia daha başarılı olur bu pazarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işte görmek istediğim hareketler :) samsung un yanında htc den de iyi kalitede windowslu telefonlar bekliyorum. kos koce windows u nokia ya bırakırlarsa yazık ederler. umarım fiyat konusunda nokiadan bağımsız olurlar çünkü eğer nokia yı baz alıp fiyat belirlerlerse en azından türkiye de satamazlar bu cihazları bence..
  • O kadar donamim kisitlamasina ragmen WP ye verdigi onemi bada ya vermiyor ve beni sinir ediyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: wustti

işte görmek istediğim hareketler :) samsung un yanında htc den de iyi kalitede windowslu telefonlar bekliyorum. kos koce windows u nokia ya bırakırlarsa yazık ederler. umarım fiyat konusunda nokiadan bağımsız olurlar çünkü eğer nokia yı baz alıp fiyat belirlerlerse en azından türkiye de satamazlar bu cihazları bence..

dostum bence nokiayı bu kadar hafife almamalısın. kendine göre bir kalitesi var onunda. özellikle malzeme kalitesi. made in finland bir kere. china değil :) benim hoşuma giden şey de bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RovcaniN

quote:

Orijinalden alıntı: wusttiişte görmek istediğim hareketler :) samsung un yanında htc den de iyi kalitede windowslu telefonlar bekliyorum. kos koce windows u nokia ya bırakırlarsa yazık ederler. umarım fiyat konusunda nokiadan bağımsız olurlar çünkü eğer nokia yı baz alıp fiyat belirlerlerse en azından türkiye de satamazlar bu cihazları bence..
    dostum bence nokiayı bu kadar hafife almamalısın. kendine göre bir kalitesi var onunda. özellikle malzeme kalitesi. made in finland bir kere. china değil :) benim hoşuma giden şey de bu.
    Chine olunca dandik mi oluyor yani ?Çinlilerin elinde malzeme kalitesini düşüren bir madde mi var? Apple ın ürünleri bile çinde yapılıyor.Önemli olan nerde yapıdığı değil kim tarafından tasarlandığı ve hangi malzemeyi kullandığı...

• Bu devirde malzeme kalitesinden önce yazılım geliyor.
  • Windows da bu piyasanın olmazssa olmazlarındandır,rekabet ve çeşitliliği tetikleyecektir...
  • neden hala TÜrkiye pazarını girmiyor bu telefonlar merak ediyorum biran önce girsede alsak yurt dışı cihaz gördüm bence w7 telefonlar cok hassas güzel diyebilceğimtürden telefon yapmışlar
  • Nokia daha başarılı olacak gibi.
  • Samsung'un Nokia'ya darbe vuracağını sanmıyorum bu alanda. Bada ve WP platformlu telefonlar çıkarsalar da hiçbir zaman fazla ciddiye almıyorlar. Nokia'nın ise tek çıkış yolu WP
  • Şahsen Samsung kullanıcısı olsamda Aynı platformu kullandıktan sonra Nokia dışında markaya bakmam bile. Samsung malzeme kalitesi bakımından Nokia ile kıyaslanamaz.
  • nokianın yeni Modellerinde mazelem kalitesi gerçekten üst düzeyde karbon yapısıyla ne ekran nede kasaçiziliyor çizilsede kasanınaltından aynırenkçıkıyor süper nokiada şuansadece donanımda skıntı var yazılımla bakalımpazar payı ne olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kehant -- 6 Nisan 2012; 23:07:17 >
  • Nokia Mazeme kaitesi
    http://www.youtube.com/watch?v=uhFfOwgArLM&feature=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kehant -- 6 Nisan 2012; 23:12:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kehant

Nokia Mazeme kaitesi
    http://www.youtube.com/watch?v=uhFfOwgArLM&feature=share

Bu verdiğin link dayanıklılık testi.Malzeme kalitesi böyle ölçülmez...Her gorilla glass kullanan telefon kaliteli olucak diye bir şey yok....Ayrıca test te okadar etkileyici değil matkap ile girenleri gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 6 Nisan 2012; 23:24:24 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.