Şimdi Ara

Samsung buzdolabı konusunda acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung rt59ebpn marka buzdolabı aldım fakat mutfağımın kapısı çok dar geldi kapım 71cm.buzdolabının eni 75cm acaba servis kapakları çıkarıp mutfağa sokabilirlermi?

• Servis kurulumda kapakları çıkartıp kapıdan geçiriyo. Aynısı benim başıma geldi, RT54EMEW buzdolabi aldık, kapı 69 cm buzdolabı 72.5 cm, dün servis geldi, kapakları söktü dolabı kapıdan geçirdi, içeride tekrar kapakları taktı yerleştirdi. Yarım saat içinde hallettiler.
  • Kapaklar kaç cm oluyor arkadaşım?4-5 cm kurtarır sanırım benimkini.
  • Bizdeki, sizinkinin bi küçük boyu, bunun kapak derinliği 8 cm. Sizinkinin daha fazla olabilir belki ama 4-5 cm yetiyosa rahat geçer bence.
  • Teşekkür ederim içime su serptin :)
  • Servisin kapakları çıkarmasına bile gerek kalmadı kapakları açıp içeri sokabildiler.Ayrıca servis oldukça ilgili ve profesyonel davrandı.
  • siz söyleyince düşündümde bizim dolapta kapakları açıp geçirsek geçerdi yani, hadi biz edemedik servis niye bunu akıl edemedi ki

İşinizi rahatça halletmenize sevindim, dolabınızı güle güle kullanın.
  • Teşekkür ederim.
  • servis olayları nasıl arkdaşlarialmayı düşünüyorum sizce servisde problem çıkıyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneytturan13

Servisin kapakları çıkarmasına bile gerek kalmadı kapakları açıp içeri sokabildiler.Ayrıca servis oldukça ilgili ve profesyonel davrandı.

hocam kolay bir hareketle sokulabilir zaten prof olmaya gerek yok bunun için ama Samsung servisi ile ilgili böyle güzel bir iltifat duymak hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

servis olayları nasıl arkdaşlarialmayı düşünüyorum sizce servisde problem çıkıyomu

Bize Buzdolabı kurmaya gelen servis elemanları bize karşı son derece ilgili ve kibardılar.Aceleleri olmasına rağmen dolabın takılacağı prizin yapılmasını ve dolabın konulacağı yerin silinmesini beklediler ve bunun için surat asmadılar. İşlerini düzgün yaptılar, baştan savma yapıyorlarmış gibi bir hisse kapılmadım. Kurulum bitince detaylı olarak kullanımını anlatıp sorduğum tüm sorulara cevap verdiler. İlk geldiklerinde 21-22 yaşında 2 çocuk görünce karşımda biraz tereddüt etmiştim becerebilecekler mi diye ama ben gayet memnun kaldım .

• quote:

samsung rt59ebpn marka buzdolabı aldım fakat mutfağımın kapısı çok dar geldi kapım 71cm.buzdolabının eni 75cm acaba servis kapakları çıkarıp mutfağa sokabilirlermi?

sayın cuneytturan13

bende buzdolabı almayı düşünüyordum ve samsung rt59ebpn banada uygun geldi acaba dolap hakkında biraz bilgi ve resim ekleme imkanınız varmı...

özellikle dolabın dış kaplamasınedir yüzeyi parmak izi yapıyormu?

calışırken sesi nasıl çok gürültü yapıyormu? ve kullanımı hakkında edindiğiniz bilgileri paylaşırsanız çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuabuabu

quote:

samsung rt59ebpn marka buzdolabı aldım fakat mutfağımın kapısı çok dar geldi kapım 71cm.buzdolabının eni 75cm acaba servis kapakları çıkarıp mutfağa sokabilirlermi?

sayın cuneytturan13

bende buzdolabı almayı düşünüyordum ve samsung rt59ebpn banada uygun geldi acaba dolap hakkında biraz bilgi ve resim ekleme imkanınız varmı...

özellikle dolabın dış kaplamasınedir yüzeyi parmak izi yapıyormu?

calışırken sesi nasıl çok gürültü yapıyormu? ve kullanımı hakkında edindiğiniz bilgileri paylaşırsanız çok sevinirim...

Buzdolabını yaklaşık bir haftadır kullanıyorum.Sesi çok rahatsızlık vermiyor .İç hacmi epey geniş geldi bana.Dış kaplaması parmak izi tutmuyor.Aslında kaplamaya parmağını bastırdığında iz çıkıyor ama kayboluyor kendiliğinden.Resim eklemeyi denedim ama bir problem çıktı yükleyemedim ne yazıkki.Ben genel olarak memnunum ama sana yinede gidip gözlerinle görüp beğenirsen satın almanı öneririm.

• hocam benim dolabı kurmaya gelen elemanlarda 22-23yaşlarındalardı adamlarla arkadaş oldum 2dakikada gayet profesyoneller cidden insallah yüzlerini bidaha görmeyiz :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8600gts -- 16 Ağustos 2010; 1:00:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.