Şimdi Ara

Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27', 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
30
Favori
103.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 ve 3 metreden İSO 300 le foto çeker misiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Monitörü bugün yeni geldi ama birşey farkettim, tepki süresi standartta iken sorun yok ama hızı arttırınca gri ekranda belirginlesen çizgiler oluşuyor
    Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600
    USENIX mediayoutube
    LCD Backlight Grey Uniformity Test
    https://www.youtube.com/watch?v=ZgzUCR6nQQw&feature=youtu.be

%20 gray de test edebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 17 Aralık 2019; 23:27:30 >

• arkadaşlar sizde de panelde ısınma mevcutmu ?
    2 monitör kullanıyorum diğeri asus hiç arkasında v.s kenarlarda ısınma yok
    ama samsung bayağı sıcak geldi sadece bende mi böyle acaba
  • Isınma mevcut hocam, parlaklık seviyesi yüksek olmasından ve bölgesel aydınlatmanın sebep olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yukarıda yazdığım şeyleri test edebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 19 Aralık 2019; 14:50:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

Isınma mevcut hocam, parlaklık seviyesi yüksek olmasından ve bölgesel aydınlatmanın sebep olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yukarıda yazdığım şeyleri test edebilir misiniz?
    aşırı derece ısınma yok acaba sadece bendemi dedim de teşekkürler
    testleri de yaptım herhangi sorun göremedim
  • Tepki süresini hızlandırıp denediniz mi? %20 gray de

• karaniler kullanıcısına yanıt
    selam hocam %100 parlaklıkta çektim. iso ayarlama şansım yok mesafe olarakta 1 metre civarı diyebiliriz sanırım max. %20 gray
    Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600
  • Darion kullanıcısına yanıt
    Tepki süresi neydi acaba hocam?

Şu kısmı mı Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 diyorsunuz hocam

• Darion kullanıcısına yanıt
    Yok hocam telefonun değil, monitörün tepki süresi. Bulamazsanız eve gittiğimde osd menüden foto çekip atarım.

Bende akşama doğru geçeceğim eve bakarım o zaman

• Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600

Görüldüğü üzere yanıt süresi standarttayken (yani minimum düzeydeken) ibre sola doğru araba hız göstergesi gibi düşük olur.

Yanıt süresi arttıkça ibre de sağa doğru gider yine arabanın 20km/sn den 60km/sn geçmesi gibi

Son olarak yanıt süresi en hızlıdayken ibre de son hıza dayanmıştır.

--Buradan yanıt süresinin ne olduğunu anlatma gereği duydum, lütfen herkes üstüne alınmasın. Malum biri var o görsün diye attım, kendisine buradan iyi günler dilerim çünkü kendisi en iyiyi biliyor ve tek o biliyor asla yanlışta bilemez. Saygılar--

• Arkadaşlar, hala bu monitör alınır mı yoksa yeni model beklenir mi ?
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    Yeni modeli tanıtılmadı daha büyük ihtimalle 1 yıl daha var ona, ha şuan daha iyisini alayım derseniz 4-5bin TL vermeniz gerekir ve aradaki farkta aman aman olmaz

• Arkadaşlar alınır mı? pubg oynarken itemlerde gölge oluyor mu.
  • GüvenlikMurat kullanıcısına yanıt
    Bence alınır ben oyunda ghosting görmedim, ufo testinde azıcık gözüküyor sadece

• bu monitörde Netflix üzerinden UHD (4K) içerik izlemek isteyenler için bir iyi bir kötü haberim var.

HDMI 2.0-2.1 kablo ile mümkün, lakin DisplayPort 1.4 kabloyla dahi mümkün değil. zira eğer ben çeşitli kaynaklardaki dökümantasyonları yanlış anlamadıysam DisplayPort kablolarda HDCP 2.2 desteği (1.4 olanlar dahil!) yokmuş, illa displayPort diye tutturmanız halinde bu iş için HDCP 2.2 desteği olan dönüştürücü kablolar kullanılması gerekiyormuş.

VESA'nın bu mevzuları halen tek bir standart üzerine oturtmamış olması cidden kafa açar hale gelmiş durumda ama. saçmalığın daniskası. Netflix 4K için tek kaynağım Mi Box S oluyor şu durumda, onda da Netflix üzerinden 4K yayın alabilmek için Andoid ana ekran/arayüz çözünürlüğünü de 4K yapmanız gerekmekte ve öyle yaptığınızda cihaz her ne kadar yayında ve görüntüde bir sorun oluşmasa da akıcılığını kaybetmekte. (eski bir telefona yeni bir Android sürümü gelir de sistem kaynakları yetersiz kalırmış gibi düşünün, öyle kasıyor.) yanisi PC üzerinden 4K Netflix akışı için HDMI'a mahkumuz ve bu durum monitörden değil DisplayPort standardından kaynaklanmakta. MEH

bir yaşıma daha girdim. -_-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 22 Aralık 2019; 6:17:30 >

• urun.n11.com
    Samsung 27 Crg50 Fhd 240hz Kavisli Lc27rg50fqmxuf - n11.com
    https://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/samsung-27-crg50-fhd-240hz-kavisli-lc27rg50fqmxuf-P379976570

konu sahibi 144hz almış fakat aynı fiyata almış ama 240hz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lampard23 -- 22 Aralık 2019; 7:1:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lampard23

https://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/samsung-27-crg50-fhd-240hz-kavisli-lc27rg50fqmxuf-P379976570

konu sahibi 144hz almış fakat aynı fiyata almış ama 240hz var.
    fhd bu
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.