Şimdi Ara

Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27', 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
30
Favori
102.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazıp yazıp sildim, yazıp yazıp sildim söyleyeceklerimi...

şu tabloyu şuraya bırakayım sadece.

www.displayspecifications.com
    Comparison between: 27" Samsung C27HG70, 27" Samsung C27RG50
    https://www.displayspecifications.com/en/comparison/4bbfb8243

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 22 Aralık 2019; 13:4:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnicornKnight

yazıp yazıp sildim, yazıp yazıp sildim söyleyeceklerimi...

şu tabloyu şuraya bırakayım sadece.

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/4bbfb8243
    240hz fhd g-sync > 144hz qhd

tercih meselesi size 144hz ile mutluluklar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lampard23

240hz fhd g-sync > 144hz qhd

tercih meselesi size 144hz ile mutluluklar dilerim

Alıntıları Göster
    yav he he hadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 22 Aralık 2019; 17:31:28 >
  • tahtını Odyssey G7'ye devrediyor güzellik.

• UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    Guzel cıhazLar gibi duruyor ve resmi gync uyumlu olacağını da eklemisler. Bakalim fiyatlar nasil olacak. 4000 civari olursa Chg70 in yanina bi tane 27 liginden gider

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben de bugün itibari ile monitörümü almış bulunmaktayım. Rica etsem kurulum için neler yapmam lazım ve ekran testlerini nasıl gerçekleştirdiniz yazmanız mümkün müdür? (Tüm konuyu okudum, bu bilgileri verdiğinizi de biliyorum ancak 15 sayfa olunca içinde kaynoldum. Mümkünse yardım edebilirseniz çok sevinirim.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrı konu açmıştım ama pek ilgilenen olmadı ben de buraya sorayım yanıltlarsanız sevinirim. Bütçem max 3000 TL ve Samsung LC27HG70QQMXUF ve ViewSonic VX2758-2KP-MHD arasında kaldım. Daha çok dizi-film izliyorum ama oyunda oynuyorum tabi. Bu arada yazın sistemimi yenilicem ama şimdilik 6 ay kadar amd 1600 ve gtx1060 6gb ile kullanmam lazım. Bu sistemle 2k monitörleri kullanmak sıkıntı olur mu? F/P olarak hangisini alayım?
  • enigma100 kullanıcısına yanıt
    Samsung daha iyi olur dizi film de çünkü kontrast seviyesi daha yüksek. Gerçi oyunda da daha iyi tercih olabilir.

• karaniler kullanıcısına yanıt
    Yanıt süresini arttirinca kaybınız ne oluyor?

Benim fw 10.23.0mış update etmedi veya etti bilmiyorum öncesinde kontrol etmedim. Kore sitesinden aldım dosyayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara0 -- 13 Ocak 2020; 21:36:1 >
  • Urahara0 kullanıcısına yanıt
    Yanıt süresini arttırınca overshoot oluyor, zaten standart gayet yeterli ve önerilen de o. Son bir tane sorun var ama onu söylemeyeceğim çünkü farketmediğiniz sürece sorun değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

Yanıt süresini arttırınca overshoot oluyor, zaten standart gayet yeterli ve önerilen de o. Son bir tane sorun var ama onu söylemeyeceğim çünkü farketmediğiniz sürece sorun değildir.
    Ben çok takılmam ya gayet memnunum monitörden. 2k 144hz frsync2 siyahlar iyi daha ne olsun. Işık sızması falan görmedim ben ama parlaklık 12de çalıştırıyorum belki ondandır. Çok parlak alet

update nasıl yapılıyor? sitesinden 2 tane driver dosyası indirip kurdum monitör kafayı yedi. Oyundayken bir süre sonra atıyor hdr açıkken ve de 144hz ye alınca görüntü vermiyor. Bir kerede kitlendi..

• quote:

Orijinalden alıntı: mrth87

update nasıl yapılıyor? sitesinden 2 tane driver dosyası indirip kurdum monitör kafayı yedi. Oyundayken bir süre sonra atıyor hdr açıkken ve de 144hz ye alınca görüntü vermiyor. Bir kerede kitlendi..
    Fat32 bir USB içine update dosyasını atıp monitörün arkasından bağladım. Monitörün Osd ekranında (menü) 4 seçenek. En altta power off un üzerine kaydırıp basılı tuttum. Usbden update edeyim mi diye soruyor zaten. Siz update edince mi sorun oldu?

Update dosyası:

• Bu arada benim monitör DP version 1.2 gözüküyor. Kablo 1.4 Ekran kartı da 5700xt. Anlamadım neden 1.2. kaybım olur mu onu da bilmiyorum

• Şu an kullanmakta olduğum monitör Samsung'un LC24FG70FQMXUF modeli. https://www.samsung.com/tr/support/model/LC24FG70FQMXUF/
    Monitörün özellikleri :
    Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600

Kullanmakta olduğum monitörle LC27HG70QQMXUF'nin teknik özellikleri kağıt üstünde aşağı yukarı aynı. Görebildiğim kadarı ile temel iki fark hdr600 ve 2k çözünürlük. LC27HG70QQMXUF'ye terfi etmeye değer mi karar veremiyorum. LC27HG70QQMXUF'yi canlı görme şansım olmadı. Geçiş yapsam "buna hakikaten değdi" dedirtir mi bana?

Not: Bilgisayarı ağırlıklı hikaye tabanlı oyun (Witcher ,red dead redemption v.b.) ,bazen de fps türündeki oyunlarda hikaye modunda kullanıyorum. Ekran kartım Sapphire 5700xt Nitro+

ben o exe dosyasını bilgisayara kurmuştum

• 2.556tl şuan Hepsiburada da, ihtiyacı olan kaçırmasın.

• karaniler kullanıcısına yanıt
    Almayı düşünüyorum da şu anda kullanmakta olduğum Dell S2417DG ile büyük fark yaratır mı sizce?
  • Metalchesh M kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak iyi, fakat sizin monitör TN panel yani kesinlikle renklerde fark hissedersiniz. Ama bütçeniz daha yüksekse ve beklemeyi düşünürseniz yeni çıkacak modeline de bakabilirsiniz ama dediğim gibi bütçe fazla olmalı çünkü 4bin civarı giriş yapar tahminim yeni modeli.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.