Şimdi Ara

Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27', 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
30
Favori
102.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün elime ulaştı Hepsiburada havali noylona çok sağlam sarmış paketlemede bir sıkıntı yoktu. Akşam eve gidince paketi açacağım. O zaman olumlu olumsuz yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de elme ulaştı sabah hepsijet ile. gayet sağlam bir paketleme ile geldi. tüm testleri yaptım çok şükür bir sıkıntı yok. monitörün versiyonu m-HG727CCAA-1023 olarak görünüyor. Sitede 1022 en son firmware.
  • Güle güle kullan darısı başıma.

• Bu arada full kablo seti ile geldi monitör. DP kablo da dahil. Kablo çıkmıyor diyordu forumda kullanıcılar?
    Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar xbox one x için bu monitör alınır mı yoksa viewsonic vx3211-4k mi tercih etmeli. Kullanım amacı sadece konsol olacak. İki cihaza da bakınca oldukça kararsız kaldım.

• Tabiki 32 ve 4k konsol içün daha mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: *INVICTUS*

Bu arada full kablo seti ile geldi monitör. DP kablo da dahil. Kablo çıkmıyor diyordu forumda kullanıcılar?
    Bende kablo bakmaya başlamıştım :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: nnemesiss12

Bende kablo bakmaya başlamıştım :-)

Alıntıları Göster
    Ürün elime ulaştı ölü pixel çıkmadı. Yanlardan bakınca bariz ışık sızması var direk onundeyken anlamıyorsun bile. Arkadaş displayport kablosu dedi bir an sevindim :-) displayport kablosu çıkmıyor.

• Demek ki her kutu aynı değil. Şanslıymışım

• quote:

Demek ki her kutu aynı değil. Şanslıymışım
    valla oyle cıkıyorsa süper. color banding testi de yaptınız mı hocam? cloudy görüntü falan var mı? beni umutlandırdınız şimdi ilk kez sağlam diyeni gördüm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecurityMJ

valla oyle cıkıyorsa süper. color banding testi de yaptınız mı hocam? cloudy görüntü falan var mı? beni umutlandırdınız şimdi ilk kez sağlam diyeni gördüm :D

Alıntıları Göster
    Colour banding yok denecek kadar az aramak gerekiyor. Ama parlaklık %100 deyken yandan bakarsanız aşırı ışık sızması var karşısında çok belli değil ben %80 yaptım parlaklığı karşıdan hiç belli olmuyor ışık sızması. Arkadaş display port kablo çıkmış demiş hdmı kablo ile karıştırıyor o kabloların hepsi bende de var adaptor kablosu, hdmı 2.0 kablo ve usb kablosu çıkıyor. Tavsiye ederim.

• SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    Color banding sorunu yok denecek kadar az, rtings incelemesine de bakabilirsiniz.

• monitoru satin alan arkadaslara iade sureci icersinde ara ara olu piksel testi yapmalarini tavsiye ederim.basta olmasa bile ilk 1 ay icersinde problem olusuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnce ayar yapmamız gerekiyor mu?

• quote:

İnce ayar yapmamız gerekiyor mu?
    Parlaklığı 80 e cekmeni tavsiye ederim.

• Başka bir şeye gerek yok sanırım?

• Bende dün monitörüme kavuştum. 1023.0 versiyonuyla geldi. Kutudan hdmi kablosu çıktığı için Displayport 1.4 kablo sipariş verdim. Çok şükür ölü piksel color banding vs bi sorunla karşılaşmadım. Hellblade senua's da hdr seçeneği var diye hdr ı açtım fakat oyun menüsünde hdr görüntü alırken oyun içerisinde windowstaki gibi blurlu bir görüntü aldım. Bunun sebebi oyunun xbox ve pc de hdr ı desteklememesiymiş. Onun dışında önerdiğiniz herhangi bir ayar vs var mı? fps rpg seçeneği vs var ama normal hellblade tarzı oyunlar için hangisini seçsem daha iyi performans alırım.
  • TeSLa35 kullanıcısına yanıt
    Sitesinde dp versiyonu 1.2 olarak görülüyor 1.4 kablo çalışır mı yani?

• *INVICTUS* kullanıcısına yanıt
    Monitör dp 1.4 halihazırda, ama kablo dan bahsediyorsanız dp 1.4 kablo 1.2 yi de desteklemektedir.
  • *INVICTUS* kullanıcısına yanıt
    3 seçenek var menülerde. dp 1.1, 1.2, 1.2↑

1.2 üstünü desteklemese onu koymazlar diye düşünüyorum. Okuduğum kullanıcı yorumlarında da genelde dp 1.4 versiyon alınmış ve memnun kalınmış.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.