Şimdi Ara

Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27', 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.032
Cevap
30
Favori
103.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.4 almanız lazım tam verim için

• 1.2↑ bu 1.2'nin üstü demek. 1.2 demek değil
  • Bu monitörü bende aldım.Hepsiburada sağlam paketlemiş monitörü.Akşam eve gidince bakarım monitöre

Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

Bu monitörü bende aldım.Hepsiburada sağlam paketlemiş monitörü.Akşam eve gidince bakarım monitöre

HAYIRLI OLSUN İYİ GÜNLERDE KULLANIN. ŞU ANA KADAR ÇOK MEMNUNUM.UMARIM BÖYLE DEVAM EDER.

• Bu monitör ile ips monitörleri karşılaştırırsak videolardaki renk canlılığı hakkında ne söylenebilir?

Bir de Web sitelerinde ya da dokümanlarda yazı okurken bir sorun ile karşılaşan oldu mu? Yazılar düzgün mü, rahat okunuyor mu? Zira bazı monitörlerin yazılarda sıkıntı çıkardığını okumuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdullah b. abdullah kullanıcısına yanıt
    Kendi adıma çok memnunum yaklaşık 15 gün oldu ergonomisi olsun, günlük kullanım olsun hiç bir eksiği yok fazlası var.

• Bu monitör ile youtube'da 1080p videoların görüntüsü nasıl? Netliği açısından soruyorum. Cam gibi net mi yoksa monitörün hem 27 inç hem de 2k olmasından dolayı 1080p videolar net değil, piksel piksel, ya da hafif bulanık mi?

Eve gidince bir deneyim ama ideali 6gb+ ekran kartı ile 2k izlemek diye düşünüyorum.

• *INVICTUS* kullanıcısına yanıt
    Unuttunuz galiba :)

Ben 1080p videoda kötü bir görüntü hissetmedim, gayet güzel gösteriyor. Ama 1080p oyun açınca bu durum yok. Ha yine kötü olmuyor ama 2k ya tekrar alınca farkı alıyorsun.

Ekran kartını iade etmek zorunda kaldım. Kusura bakmayın.

• birkaç ay önce bende bu monitörden aldım aslında çok memnunum ama biraz ışık sızması var dedim ki tamam olur o kadar sonradan baktım color banding de varmış garantiye gönderiyim dedim ama düzenli kullandığım için gönderemedim bir problem daha çıktı bu en can sıkıcı olan 4-5 kere faklı zamanlarda başıma geldi nasıl tarif edeceğimi de bilmiyorum mesela masa üstündeyiz bir klasör açınca klasör açılırken garip renklerle bir desen beliriyor mavi ağırlıklı veya video izlerken misal veriyorum videoda birisi kısa kollu giymiş kolları kenarları mavi olarak parlıyor muhtemelen anlattıklarımdan kimse bişey anlamadı ama bende anlamadım ne olduğunu neden böyle olduğunu :D ekranı tuşuna basıp kapatıp açınca düzeliyor (fotoğrafını çekmeye çalıştım ancak telefonda belli olmadığından görsel koyamıyorum)
    ben bunu garantiye göndersem problemi nasıl açıklayacağımı da bilmiyorum :)
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, böyle olmasına sevindim.

• *INVICTUS* kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah, kusurluk birşey yok.

• themfk kullanıcısına yanıt
    Servis çağırın yanlarında gösterin, raporlarına böyle gecirsinler sonra gönderin garantiye. Ama önce farklı kablo kullanma şansınız varsa onu kullanın. Ama kullandığınız ekran kartı denetim masasından renk ayarlarını srgb veye 4.4.2 yapın, 4.2.2 olmasın çünkü benim kullandığım dönemde 4.2.2 yazıların kenarlarında prizma etkisi bırakıyordu çünkü kenarlar mavi pembe tarzı renk değiştiriyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 13 Şubat 2020; 11:36:52 >
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam ancak 3-4 aydır kullanıyorum 4-5 kere falan oldu servis çağırsam denk gelmesi mümkün değil bu hatanın bir ismi var mı acaba o şekilde gönderirim garantiye
    kablodan olduğunu çok düşünmüyorum monitörü normal tuşundan kapatıp açınca düzeliyor çünkü korkum ileride aç kapa yapsam da düzelmeme tehlikesi kablo olarak ta displayport 1.4 kullanıyorum Paugge marka hb'de 76 yorumdan 5 tam puan almış ürün
  • hb’de 2788 lira olmuş. şeytan dürtüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

hb’de 2788 lira olmuş. şeytan dürtüyor
    alınır mı sizce?

bunu inceliyorum bende aslında;

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.