Şimdi Ara

Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27', 2K, 144Hz, 1ms, HDR600 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.029
Cevap
30
Favori
102.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim. Sanırım beklemek en mantıklı fikir. Monitörün boyutu aşırı büyük ve masada çok yer kaplıyor. Şu anki monitörüm ise belki TN panel ama hem daha portatif hem de piksel yoğunluğu daha fazla. Terfi edilecekse çok daha iyi bir monitöre terfi edilmeli. Dediğiniz gibi bütçe işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

Bu arada benim monitör DP version 1.2 gözüküyor. Kablo 1.4 Ekran kartı da 5700xt. Anlamadım neden 1.2. kaybım olur mu onu da bilmiyorum
    Bu soruya yanıt yok hala ek bir sorum olacak. Bizim monitör gsync destekliyor mu yoksa ben hep AMD kartlara mı bağlıyım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

Bu soruya yanıt yok hala ek bir sorum olacak. Bizim monitör gsync destekliyor mu yoksa ben hep AMD kartlara mı bağlıyım artık

Alıntıları Göster
    o sorunun da şimdikinin de yanıtları önceki sayfalarda defalarca kez verildi, detaylandırıldı ve daha birçok farklı şey hakkında konuşuldu ve bilgi alış verişinde bulunuldu.

başlık geçmişini görüntülemek, hadi daha spesifik olsun diye başlık içinde arama yapmak zor bir şey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: UnicornKnight

o sorunun da şimdikinin de yanıtları önceki sayfalarda defalarca kez verildi, detaylandırıldı ve daha birçok farklı şey hakkında konuşuldu ve bilgi alış verişinde bulunuldu.

başlık geçmişini görüntülemek, hadi daha spesifik olsun diye başlık içinde arama yapmak zor bir şey değil.

Alıntıları Göster
    Cevap vermekte zor bir şey değil bilgin olsun.

• Urahara0 kullanıcısına yanıt
    Çalışıyor hocam uyumlu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darion

Çalışıyor hocam uyumlu
    Eyvallah peki gsync için de tüm özelliklerden faydalanabiliyor muyuz? Hdr gibi. Çünkü markette hep freesync2 diye pazarlamislar. Nvidia 3xxx serisine geçiş yapabilirim bu sebeple merak ettim

Evet hdr freesync aynı anda açılıyor, sadece tepki süresini oynayamiyorsunuz o standartta kalıyor ama zaten en iyi ayarı standart olduğu için bir sıkıntı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

Evet hdr freesync aynı anda açılıyor, sadece tepki süresini oynayamiyorsunuz o standartta kalıyor ama zaten en iyi ayarı standart olduğu için bir sıkıntı değil.
    Hocam demek istediğim hdr + gsync oluyor mu monitörde?
    Eğer oluyorsa neden freesync2 diye pazarlıyorlar bu monitörü onu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara0 -- 24 Ocak 2020; 15:31:43 >
    Çünkü çıktığında g sync kullanılmıyordu freesync monitörlerde, ve evet ikisi aynı anda açılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

Çünkü çıktığında g sync kullanılmıyordu freesync monitörlerde, ve evet ikisi aynı anda açılıyor.
    Tamamdır hocam çok teşekkürler o zaman 3080 yapıştırılabilir
    Merhaba monitorde gsync hdr aktif olarak kullanabilirsin fakat bazı oyunlarda ve programlarda siyah ekran sorunu olabilir ya da ekranda flicker olabilir. %100 sorunsuz bir şekilde kullanım garantisi yoktur. bazı kullanıcılar ve incelemelerde problemsiz kullanılabildiği yazılıyor fakat benim tecrübelerime göre çok rahatsız etmese de bazen sorun yaşanabildiği.
  • hepsi burada sepette ekstra indirim ile 2765 tl'ye aldım gitti. LG 27gl850 ile bunun birde Aorus fi serisinin arasında gittim geldim. ama ölü piksel, beyaz şık vs. derken 5000 lira bayılmak istemedim doğrusu. aradaki 1500 tl farkı 5700 XT OC için kullanmaya karar verdim hazır Freesync monitör almışken
  • quote:

Orijinalden alıntı: *INVICTUS*

hepsi burada sepette ekstra indirim ile 2765 tl'ye aldım gitti. LG 27gl850 ile bunun birde Aorus fi serisinin arasında gittim geldim. ama ölü piksel, beyaz şık vs. derken 5000 lira bayılmak istemedim doğrusu. aradaki 1500 tl farkı 5700 XT OC için kullanmaya karar verdim hazır Freesync monitör almışken
    bende almayı düşünüyorum. gelince fotograflarını atar mısın? pixel testlerini yapıp sonucu paylasır mısın?
  • Hepsiburada'dan perşembe günü aldım. Ptt kargo ile geliyor. Korku ile bekliyorum inşallah sorunsuz ürün gelir beni hayal kırıklığına uğratmaz. Ürün ilk çıktığından beri tereddütteydim son zamanlardaki olumlu yorumlar son serilerde ilk üretimdeki sıkıntıları azalttıklarını düşündürttü(ölü pixel bulutlanma v.b).
  • Konu ile alakası yok ama counter oynamanın monitör un büyüklüğü ile alakası var mı ? Yani yeni monitör almaya karar verdim ama benim oğlum var sürekli cs oynuyor ben 27 inç almayı düşünüyorum ama CS 24 -25 inç monitörde daha iyi oynanıyor diye tutdurdu .varmı böyle bir şey ??

• quote:

Orijinalden alıntı: SecurityMJ

bende almayı düşünüyorum. gelince fotograflarını atar mısın? pixel testlerini yapıp sonucu paylasır mısın?

Alıntıları Göster
    elbette hocam en azından fikir mütalası yaparız. ptt ile alan arkadaş gibi ben de korkuyorum kargo da bişey olur, kutudan hatalı çıkarsa diye ama hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torabi

Konu ile alakası yok ama counter oynamanın monitör un büyüklüğü ile alakası var mı ? Yani yeni monitör almaya karar verdim ama benim oğlum var sürekli cs oynuyor ben 27 inç almayı düşünüyorum ama CS 24 -25 inç monitörde daha iyi oynanıyor diye tutdurdu .varmı böyle bir şey ??
    olmazsa olmaz değil ama FPS oyunlarda konsantrasyon için 23-25 daha iyi diye biliyorum. tabi panel teknolojisi (genelde TN panel tercih ediliyor) ve ekran kartı da önemli.
  • *INVICTUS* kullanıcısına yanıt
    Monitor ler aynı model zaten konu sadece büyüklüğü 27 inç CS için çok büyük diyor .ekran kartı rtx2070
    Samsung C27HG70 (LC27HG70QQMXUF) [ANA KONU] | 27", 2K, 144Hz, 1ms, HDR600

• Oğlunuza ayrı bir bilgisayar almanın zamanı gelmiş gibi görünüyor. Rtx 2070e 27" monitör yakışır, oğlana da rtx 2060lı 24" 240hz 1ms TN bşr monitör

• quote:

Orijinalden alıntı: torabi

Konu ile alakası yok ama counter oynamanın monitör un büyüklüğü ile alakası var mı ? Yani yeni monitör almaya karar verdim ama benim oğlum var sürekli cs oynuyor ben 27 inç almayı düşünüyorum ama CS 24 -25 inç monitörde daha iyi oynanıyor diye tutdurdu .varmı böyle bir şey ??
    e-spor denilen şeye ucundan bucağından bulaşmışsa, yani oyun üzerinden en kötü ihtimalle düşürdüğü kutular vs yoluyla düzgün ve hatırı sayılır bir gelir elde ediyorsa dediği gibi 24-25" ebatlarında düşük gecikme süreli ve yüksek hz değerlerinde (164-240Hz vs) TN panel bir monitör alın.

yok öyle bir durum yoksa ve buna rağmen bağırmalı çağırmalı küsmeli tripli ısrarcılık yaparsa çekin kulağını. neticede parayı kazanan sizsiniz keyfini olması gerektiği gibi sürecek olan da sizsiniz. kendi parasını kazanmaya başladığı vakit gidip ne istiyorsa onu alır, siz şimdi kendi keyfiniz ve konforunuz için yatırım yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 26 Ocak 2020; 17:1:47 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.