Şimdi Ara

Samsung C6000 Led Tv Kullanıcıları Ana Konu (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
12
Favori
145.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keyifadami

quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

arkadaşlar samsung 40D5000 mi 40C6000 mi önerirsiniz? sebebiyle beraber yazarsanız sevinirim

ben de aynı konuyu merak ediyorum. d5000, c6000'e göre çok daha yeni bir model değil mi? fiyatları hemen hemen aynı. birbirlerine üstünlük sağladıkları önemli özellikleri nelerdir?

yok mudur d5000 ile farkları hakkında bilgisi olan?
  • 40c6000 kullanıcısısıyım bana bi konuda yardımcı olurmusunuz
    bana ben televizyonun görüntüsünden memnum diyen bi arkadaş görüntü ayarlarını verebilirmi.
  • Bu konunun müdavimlerinden biri olucam yakın zamanda.Bugün İstanbul Bilişim den ürünü aldık.Ve yarın kuruluma gelecekler..

Konuyla ilgili tecrübeli birçok arkadaş var burda..Birkaç sorum olucak..

TV yi yarın kurmaya geldiklerinde,servisten rica etmem gereken birşeyler var mı sizce?Görüntü ayarı v.s?

Kullandığım receive Nextstar 9000 serisi, hd değil..Bu aletle nasıl bir performans alırım TV den ?

Bu TV de izlemek için hangi blue-ray filmler ideal.. 40 gb lık filmler oluyor bazen bunlarmı ? Yoksa diğer küçük versiyonlar da kaliteli olur mu ?

Son olarak hangi görüntü ayarlarını önerirsiniz..

Yardımlarınızı bekliyorum,teşekkürler...
  • acil yardım lütfen arkadaşlar..
  • selam
    http://www.pbase.com/jackcnd/1080p_tests
    sayfasındaki dosyaları bir usb ye kopyala ve TV de kontrol et. ölü pixel vs varmı diye. görüntü ayarı göreceli bir kavram, ben film modunun kendi ayarlarında, ekosensörün değerini arttırarak kullanıyorum, bence çok hoş görüntü
    Bu TV ile SD receiverdan vasat görüntü alırsın tabiki
    mkv türü filmler güzel görüntü veriyor. 1.5 saatlik 720p filmler 2 GB boyutunda genelde. 4 GB lıklar biraz daha iyi. 8 GB lıklar çok iyi ama neticede 8 gb
    koay gelsin

• www.izmirfx.com gardaşşşş :D Playstation 3 çekilişi varmış kardeşş :D,
  • cevap için teşekkürler agtr..tv geldi kurdular az önce..çok güzel bence görüntüsü.bikaç blueray film açma imkanı buldum gerçekten çok kaliteli görüntü.. ölü piksel testi için verdiğin linkteki resimleri açıp,kırmızı nokta varmı diye mi kontrol etmem gerekiyor ?
  • evet, aslında 3-4 çeşit piksel bozulması var. simsiyah ekranda beyaz noktagörebileceğin gibi, beyaz ekranda siyah ya da gri nokta da görebilirsin (teoride). umarım görmessin tabi
  • agtr teşekkürler.. bu arada yaptığım ayarlar hiç kayıtlı kalmıyor..görüntüyü doğal yapıyorum sonra bi bakıyorum yine dinamik olmuş?? bunu nasıl çözebilirim? bi arkadaş ev moduna alman gerekiyo yazmış sanırım önceki sayfalarda..bunu nasıl yapıcam nerden giricem
  • http://ars.samsung.com/customer/usa/jsp/faqs/faqs_view_us.jsp?AT_ID=64063&PROD_ID=154&PG_ID=-1&PROD_SUB_ID=0

bu sayfayı google translate ile çevirt, orada yazıyor. olmazsa yardımcı olurum.tv ya da kumanda üzerindeki ses tuşuna bas, ses işareti kaybolmadan tv üzerindeki menü tuşuna bas yazıyor özet olarak. olmassa, exit tuşuna 15 saniye basıp, tv yi resetlemek mümkün. o da olmassa, menü de ayarlarda, plug and play var, oradan tekrar kurman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 15 Temmuz 2011; 19:51:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto83

40c6000 kullanıcısısıyım bana bi konuda yardımcı olurmusunuz
    bana ben televizyonun görüntüsünden memnum diyen bi arkadaş görüntü ayarlarını verebilirmi.

ilk sayfada da var ayarlar lazım olduğu zaman hemen bakabilirsiniz buradan da paylaşıyorum...

GENEL OLARAK MEMNUN OLDUĞUM GÖRÜNTÜ AYARLARI ;

modu: standart

arka ışık : 16

kontrast : 90

parlaklık : 45

netlik : 25

renk : 45

GELİŞMİŞ AYARLAR ;

siyah tonu : koyu

dinamik kontrast : yüksek

gölge ayrıntıları : -2 (hepsini denedim ama değişiklik göremedim, kitapçığında açıklaması yazıyor -2 de bıraktım.)

gamma : 0

renk alanı : otomatik

kenar geliştirme : açık / kapalı çok fark görmedim.

LED motion Plus : açık

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

http://ars.samsung.com/customer/usa/jsp/faqs/faqs_view_us.jsp?AT_ID=64063&PROD_ID=154&PG_ID=-1&PROD_SUB_ID=0

bu sayfayı google translate ile çevirt, orada yazıyor. olmazsa yardımcı olurum.tv ya da kumanda üzerindeki ses tuşuna bas, ses işareti kaybolmadan tv üzerindeki menü tuşuna bas yazıyor özet olarak. olmassa, exit tuşuna 15 saniye basıp, tv yi resetlemek mümkün. o da olmassa, menü de ayarlarda, plug and play var, oradan tekrar kurman lazım

hocam yapıyorum bu ilk dediğini değiştirmek için bişey çıkmıyor ev moduna aldığıma dair..tv bugun geldi şimdi reset atıp baştan kurmak falan istemem

• basılı tutuyorum menüye sonra dükkan demosu yazıyor ekranda
  • ses tuşuna basacaksın, bırakmadan 7 saniye kadar da tv üzerindeki menüye basacaksın.olmaz ise, ses tuşuna basıp bırakacaksın, ekranda ses işareti kaybolmadan menü tuşuna 7 saniye basıp tutacaksın, böyle yazmış ve çözmüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

quote:

Orijinalden alıntı: eto83

40c6000 kullanıcısısıyım bana bi konuda yardımcı olurmusunuz

ilk sayfada da var ayarlar lazım olduğu zaman hemen bakabilirsiniz buradan da paylaşıyorum...

GENEL OLARAK MEMNUN OLDUĞUM GÖRÜNTÜ AYARLARI ;

modu: standart

arka ışık : 16

kontrast : 90

parlaklık : 45

netlik : 25

renk : 45

GELİŞMİŞ AYARLAR ;

siyah tonu : koyu

dinamik kontrast : yüksek

gölge ayrıntıları : -2 (hepsini denedim ama değişiklik göremedim, kitapçığında açıklaması yazıyor -2 de bıraktım.)

gamma : 0

renk alanı : otomatik

kenar geliştirme : açık / kapalı çok fark görmedim.

LED motion Plus : açık

hocam bu görüntü ayarlarını yaptım normal yayınlarda gayet iyi sayılır fakat..futbol maçı görüntülerinde hiç tatmin etmedi beni..futbol maçları için kullandığınız ekstra bir ayar,özellik varmıdır ?

• Tv yi yeni aldık..Bu clouding olayı çok fazla var sanırım bizim tv de.ama yandan bakınca çok fazla görünüyor..Teknik servis çağırmalı mıyım ? Bu sorunu yaşayan arkadaşlar nasıl çözümlere vardılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lynx1907

hocam bu görüntü ayarlarını yaptım normal yayınlarda gayet iyi sayılır fakat..futbol maçı görüntülerinde hiç tatmin etmedi beni..futbol maçları için kullandığınız ekstra bir ayar,özellik varmıdır ?

o ayarlar harici birşey yapmıyorum. maçta çok izledik ettik, bir sorun görmedim ben. oldukça akıcı canlı bir görüntü sundu.
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum ; bugüne kadar bir yorum yapmadım lakin bendeki sürüm 1007.1 yeni 1016 versiyonunu buldum geçen tvden arattırınca sizce yeni versiyon yüklemelimiyim kullanan arkadaşlar varmı ??? Sevgiler.
  • İyi günler. Ben de yaklaşık 4-5 aydır samsung led tv 46c6000 kullanıcısıyım. Benim sorunum ise harddiskim üzerimden divx filmleri izlerken yaşadığım yarıda kesip kapatılması sorunu. Ancak şöyle bir şey dikkatimi çekti film uzunluğu 2 saatten kısa olan (mesela 1 saat 40dklık ) filmler gayet düzgün bir şekilde izleniyorken, film süresi 2 saatten uzun olan filmler 1 saat 14. dakikada kapanıyor. Bu istisnasız böyle oluyor yaklaşık 20 filmde denemişliğim de var. Buna sebep olabilecek bir şey hakkında bilgisi olan yazabilirse çok minnettar olurum. Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreozgenturk

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum ; bugüne kadar bir yorum yapmadım lakin bendeki sürüm 1007.1 yeni 1016 versiyonunu buldum geçen tvden arattırınca sizce yeni versiyon yüklemelimiyim kullanan arkadaşlar varmı ??? Sevgiler.
    üstadım ; öneml bir sorum var umarım kısa sürede yanıt bulur. ışık sızması ne derece normaldir. Yada iade ve / veya degiştirmek için hangi derecede olmalı umarım ilgi gösterirsiniz.sevgiler
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.