Şimdi Ara

Samsung C6000 Led Tv Kullanıcıları Ana Konu (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
12
Favori
145.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ses seçeneklerinden sesi netleştir kısmına geldiğinizde ses ön plana çıkıyor biraz daha. onu denemenizi tavsiye ederim.

baya zaman oldu c6000 ' i alalı. o günden bu güne ne bir sorun ne bir sıkıntı. her uygulamada istediğimden fazla performans aldım. Samsung bu işte cidden kral. Nasip olurda yakın zamanda evlenecek falan olursam, daha büyük ekran ebatlarında bir samsung alacağım evime :)
  • herkese şimdiden hayırlı bayramlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedimax

quote:

Orijinalden alıntı: aykutersoy

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar usbden film izlerken enter tuşuna basınca filmdeki sahneler çıkıyordu şimdi çıkmıyor , bu sorunu nasıl giderebilirim ileri sarmak zor oluyor ?

Aynı sorun bende de var.Orta tuştan oluyordu,şimdi pause yapıyor.

Sorunu çözdüm,bir arkadaşta yazmıştı cevabı. Çözüm şöyle: exit tuşuna 10 sn den uzun basınca ayarları sıfırla seçeneği çıkıyor,bunu yapınca düzeliyor.Ancak tv fabrika ayarlarına dönüyor.

aynı sorun bende yeniden çıktı resetlemeden çözme durumu yok mudur ?

Resetlemeden korkmana gerek yok.Ses,ışık ve kanal ayarlarını yeniden kişiselleştiriyorsun.Hepsi 10 dakikanı alır,üşenme.

resetleyeyip yeniden yaptım ama belirli bir film izledikten sonra tekrr hafızası doluyor, ve aynı sorun devam ediyor başka bir çözüm yolu bulmak lazım bu şekide olmaz yai samsung müşteri hizmetlerinimi arasak ki

• 2d-3d conveterler hakkında
    piyasada böyle cihazlar satılmaya başladı bende evde 46c6000 ve usb wireless sistem kullanıyorum (internet menusu olmaması çok kötü) acaba bizim tv.lerde bu aparat randımanlı çalışır mı içimizde hiç alıp deneyen oldu mu diye soracaktım, bir de bu sinemalardaki sistemler gibi mi yoksa yeni nesil 2 ye bölünmüş ekranlarda ki gibi mi oluyor sistem
    teşekkürler
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: youcq

2d-3d conveterler hakkında
    piyasada böyle cihazlar satılmaya başladı bende evde 46c6000 ve usb wireless sistem kullanıyorum (internet menusu olmaması çok kötü) acaba bizim tv.lerde bu aparat randımanlı çalışır mı içimizde hiç alıp deneyen oldu mu diye soracaktım, bir de bu sinemalardaki sistemler gibi mi yoksa yeni nesil 2 ye bölünmüş ekranlarda ki gibi mi oluyor sistem
    teşekkürler
    saygılar

Aynen dostum o cihazı bende gördüm keşke biraz daha para verip 3d alayım diye şimdi başımı duvarlara vuruyorum, acaba iş görürmü ki
  • Ben Esasen sinemada seyrettikten sonra bas donmeleri yasadigim icin almamistim, birde ben 46" tv yi cok indirimli almistim subat ayinda o zaman 3d lerde buyuk fiyat farki vardi. Bu sistemin aynisini bilgisayarda yapmak mumkunmus sanirim ya onu deneyecegim yada bu cihazi yerinde denemek kaydiyla alacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben Esasen sinemada seyrettikten sonra bas donmeleri yasadigim icin almamistim, birde ben 46" tv yi cok indirimli almistim subat ayinda o zaman 3d lerde buyuk fiyat farki vardi. Bu sistemin aynisini bilgisayarda yapmak mumkunmus sanirim ya onu deneyecegim yada bu cihazi yerinde denemek kaydiyla alacagim

o cihazı baya araştırdım marketlerde satılmıyor hep internete görüp almak en iyisi birde bu cihaz tv ye harddisk takınca geçerli olmayack gibi duruyor çünkü cihazı hdmi dan bir cihaz takıyorsun onu 3d ye çeviriyor,, peki tv deki harddisk ki nasıl yapack bu olmaz gibi
  • arka ışık patlaması c6000 butun hepsinde var teknik servisteki arkadasım samsung hatasını kabul etmıyor urunu arıza olarak almayın diye bilgilendirme yapmış c serisi kotuydu d sorun çözülmüş.
  • quote:

quote:

Ben Esasen sinemada seyrettikten sonra bas donmeleri yasadigim icin almamistim, birde ben 46" tv yi cok indirimli almistim subat ayinda o zaman 3d lerde buyuk fiyat farki vardi. Bu sistemin aynisini bilgisayarda yapmak mumkunmus sanirim ya onu deneyecegim yada bu cihazi yerinde denemek kaydiyla alacagim

o cihazı baya araştırdım marketlerde satılmıyor hep internete görüp almak en iyisi birde bu cihaz tv ye harddisk takınca geçerli olmayack gibi duruyor çünkü cihazı hdmi dan bir cihaz takıyorsun onu 3d ye çeviriyor,, peki tv deki harddisk ki nasıl yapack bu olmaz gibi

Ben av receiver ve tvix hd player kullaniyorum direk bagli olarak sadece av receiver var onunla tv arasina baglamayi dusundum.

• Bu clhazda picture in picture nasıl yapılyor? Menüden açıyorum ama açılan çerçevede siyah bir görüntü var. Pip için kaynağı nasıl seçiyoruz?
    Hangi kaynaklardan pip yapılabiliyor? İki ayrı hdmi dan pip yapılabilir mi?
    Bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar Merhaba,

Televizyonumda ölü piksel olduğu için 26 Temmuz 2011 tarihinde 4112884476 nolu servis kaydı açtırdım .
    10 Ağustos 2011 tarihinde Telpa servisinden bilgi geldi aynen yazıyorum: "Durumun piksel standartlarında
    uygun olduğunu bir işlem uygulanmayacağını" belirttiler.Ben ekrandaki büyük siyah noktayı izlemeye mecbur
    muyum? Bu nasıl bir müşteri memnuniyetidir?

Garanti belgesinde ve hiç bir yerde 3 ölü piksele kadar değişim olmuyor diye bir ibare yok... Samsung firmasından soğudum artık..

Bu durumda ne yapayım sizce beyler
  • Arkadaşlar çok uzun zaman sonra bir konuda takıldım.

46C6000 de teledünya yada kablolu yayın izleyen arkadaşlar... Kanal listenizi usb ye yedeklemeyi denediniz mi ya da yedekleyebildiniz mi?

Usb hdd ya da flash bellek takıyorum. TV görüyor ama ama kanal yöneticisinde usb ye yedekle dediğimde takılı usb aygıt yok diyor. Çıldıracağım. Göbeğim çatladı ikinci kez kanalları sıralamak için.

Ayrıca kabloya yeni kanal geldiğinde sıfırdan taratmadan manuel eklemenin bir yolu yokmu? Sports tv ve mobilize tv mi ne onları görebilmek için mecburen sıfırdan arama yaptım ve tüm listem haliyle uçtu gitti.

Teşekkürler...
  • arkadaslar bi yardım edin!....

ben tv yi açınca direk takılı olan hd uydu cihazımı görsün istiyorum..galiba bunun için hdmi1/DVI girişini kullanmam gerekiyormuş..benim o girişten hiçbir şeyi görmüyor..bu arıza mıdır? diğer hdmi 2- hdmi 3 ve 4 girişlernden izliyorum ancak tv yi her açışımda source dan takılı olan girişi seçmem gerekiyor? bu durumu nasıl çözerim?
  • arkadaslar bi yardım edin!....

ben tv yi açınca direk takılı olan hd uydu cihazımı görsün istiyorum..galiba bunun için hdmi1/DVI girişini kullanmam gerekiyormuş..benim o girişten hiçbir şeyi görmüyor..bu arıza mıdır? diğer hdmi 2- hdmi 3 ve 4 girişlernden izliyorum ancak tv yi her açışımda source dan takılı olan girişi seçmem gerekiyor? bu durumu nasıl çözerim?
  • Ben hangi kaynaktan kapattıysam o kaynak açılıyor.

hdmi1 de wd media player kullanıyorum sıkıntı yok.
  • ya okadar kullancı var bi çare yok şurda peff
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabakal1971

Merhaba Arkadaşlar,

46C6000 kullanıyorum.

Film izlerken kumandanın ortadaki (OK muadili olan) tuşa basınca filmi sahnelere ayırıyordu.
    Şu an ise bu tuş pause (durdurma) işlemi yapmaya başladı.

Bu soru daha öncede başka başlıklarda sorulmuş ama cevap göremedim.

Kumandayı eski haline nasıl getirebileceğimi bilen var mı?

Teşekkürler.

filmleri sahnelere ayırma konmusunda bende sıkıtı yaşadım sonra başka bir forumda bulduğum bi yöntemle işi çözdüm. exit tuşuna 10sn. kadar basılı tutuyosun tv fabrika ayrlarına dönüyo ve işlem tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lynx1907

quote:

Orijinalden alıntı: caddydsg

quote:

Orijinalden alıntı: eto83

40c6000 kullanıcısısıyım bana bi konuda yardımcı olurmusunuz
    bana ben televizyonun görüntüsünden memnum diyen bi arkadaş görüntü ayarlarını verebilirmi.

ilk sayfada da var ayarlar lazım olduğu zaman hemen bakabilirsiniz buradan da paylaşıyorum...

GENEL OLARAK MEMNUN OLDUĞUM GÖRÜNTÜ AYARLARI ;

modu: standart

arka ışık : 16

kontrast : 90

parlaklık : 45

netlik : 25

renk : 45

GELİŞMİŞ AYARLAR ;

siyah tonu : koyu

dinamik kontrast : yüksek

gölge ayrıntıları : -2 (hepsini denedim ama değişiklik göremedim, kitapçığında açıklaması yazıyor -2 de bıraktım.)

gamma : 0

renk alanı : otomatik

kenar geliştirme : açık / kapalı çok fark görmedim.

LED motion Plus : açık

hocam bu görüntü ayarlarını yaptım normal yayınlarda gayet iyi sayılır fakat..futbol maçı görüntülerinde hiç tatmin etmedi beni..futbol maçları için kullandığınız ekstra bir ayar,özellik varmıdır ?
    ...

fazla msj...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner.r -- 8 Ekim 2011; 14:31:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

Arkadaşlar çok uzun zaman sonra bir konuda takıldım.

46C6000 de teledünya yada kablolu yayın izleyen arkadaşlar... Kanal listenizi usb ye yedeklemeyi denediniz mi ya da yedekleyebildiniz mi?

Usb hdd ya da flash bellek takıyorum. TV görüyor ama ama kanal yöneticisinde usb ye yedekle dediğimde takılı usb aygıt yok diyor. Çıldıracağım. Göbeğim çatladı ikinci kez kanalları sıralamak için.

Ayrıca kabloya yeni kanal geldiğinde sıfırdan taratmadan manuel eklemenin bir yolu yokmu? Sports tv ve mobilize tv mi ne onları görebilmek için mecburen sıfırdan arama yaptım ve tüm listem haliyle uçtu gitti.

Teşekkürler...

Deneyen olmadı mı acaba? Halen beceremiyorum :)
  • Merhaba!
    Bir arkadaşım elindeki 40c6000 model televizyonunu satıyor.
    Ben almayı düşünüyorum. Sizce ikinci el fiyatı ne kadardır? Yada şöyle sorayım siz kaça alırdınız?

Bir sorum daha olacak.
    Arkadaşım duvara monte etmişti televizyonu.
    Ben kirada olduğum için Tv'yi duvara değil ayaklığına monte etmek istiyorum ama
    arkadaşım ayaklığı tv'nin altına monte ederken kullanılan bağlantı kapağını kaybetmiş.
    O kapağı nerden temin edebilirim?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.