Bildirim
Samsung C6000 Led Tv Kullanıcıları Ana Konu (87. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tekrar Merhaba!
Klavuz kapağı bulundu!
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...
İkinci el fiyatı ile ilgili yorum yapabilecek arkadaşlar var mıdır? -
Arkadaşlar selam,
Ben 40c6000 kullanıyordum. Sinirli bir anımda ekrana bir şey fırlattım, ekranın ortasında bir çizik ve yayın sırasında orta kısım görünmüyor. Servisi aradım 1000-1500 lira arasında bir masrafı var dediler. bu durumu daha ucuza yaptırabileceğim bir yer var mı veya illa serviste mi yaptırmam lazım garantisi açısından. -
quote:
Orijinalden alıntı: ice0man
46C6000 model tv aldım,ps3 oynarken (PES 2011) bir sorun farkettim,ilk önce oyunda ekrarın üst kısmıda bir titreşim ve oyun ekranında kaymalar oluyordu,oyun moduna aldığımda bu sorun gitti fakat bu defa oyuncuların arkasında bir buğulanma oluyor,sanki bir kuyruklu yıldız gibi ve görüntü kalitesi iğrenç..
öncelikle tüm ayarları kontrol ettim bir sıkıntı göremedim,bu sorunu yaşayan ve düzelten biri varsa bilgi lütfen..
hangi ayarlarla oynamak gerekiyor malesef bulamadım,birde buoyun 720 p olmasından sebep mi böyle bir hata oluyor?? çünkü grand t.5 de sorun olmadı..
teşekkürler..
Aynı sorun bende de var ve hala bir çözüm yolu bulamadım...
Fifa ve pes oynamak tamişkence oluyor. Adamlar koşarken arkasında sulu boyanın dağılması gibi iz bırakıyor ve canımı fevkaladenin fevkinde sıkıyor :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: ulysses29
Tekrar Merhaba!
Klavuz kapağı bulundu!
İkinci el fiyatı ile ilgili yorum yapabilecek arkadaşlar var mıdır?
ikinci el fiyatları hakkında pek bir bilgim yok ama şu önemli. tv'nin alındığı yer. paralel ithalat olanlarda garanti sorunu olduğu için ona göre fiyat verirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: goqmen
Arkadaşlar selam,
Ben 40c6000 kullanıyordum. Sinirli bir anımda ekrana bir şey fırlattım, ekranın ortasında bir çizik ve yayın sırasında orta kısım görünmüyor. Servisi aradım 1000-1500 lira arasında bir masrafı var dediler. bu durumu daha ucuza yaptırabileceğim bir yer var mı veya illa serviste mi yaptırmam lazım garantisi açısından.
sanırım panelin komple değişimini yapacaklar zira 1700TL ye sıfırını alabilmek mümkün :)
samsung servisleri harici yapacak kimse olmaz bence. + servisler daha güvenilir bu konuda, yol kenarındaki bir elektronikçide yapar belki ama... -
quote:
Orijinalden alıntı: zucchero
quote:
46C6000 model tv aldım,ps3 oynarken (PES 2011) bir sorun farkettim,ilk önce oyunda ekrarın üst kısmıda bir titreşim ve oyun ekranında kaymalar oluyordu,oyun moduna aldığımda bu sorun gitti fakat bu defa oyuncuların arkasında bir buğulanma oluyor,sanki bir kuyruklu yıldız gibi ve görüntü kalitesi iğrenç..
öncelikle tüm ayarları kontrol ettim bir sıkıntı göremedim,bu sorunu yaşayan ve düzelten biri varsa bilgi lütfen..
hangi ayarlarla oynamak gerekiyor malesef bulamadım,birde buoyun 720 p olmasından sebep mi böyle bir hata oluyor?? çünkü grand t.5 de sorun olmadı..
teşekkürler..
Fifa ve pes oynamak tamişkence oluyor. Adamlar koşarken arkasında sulu boyanın dağılması gibi iz bırakıyor ve canımı fevkaladenin fevkinde sıkıyor :(
o oyunları oynayıp sıkıntı yaşamayanlar vardı. görüntü ayarlarını değiştirin farklı modlarda deneyin.
ben PC bağlayıp oynuyorum pes i HD olarak. görüntü inanılmaz kaliteli...
-
quote:
Orijinalden alıntı: caddydsg
quote:
Tekrar Merhaba!
Klavuz kapağı bulundu!
İkinci el fiyatı ile ilgili yorum yapabilecek arkadaşlar var mıdır?
ikinci el fiyatları hakkında pek bir bilgim yok ama şu önemli. tv'nin alındığı yer. paralel ithalat olanlarda garanti sorunu olduğu için ona göre fiyat verirsiniz.
Cevabınız için tekkür ederim.
Cihaz istanbul bilişim den alınmış. Ne kadar anlamı var bilmiyorum ama + 3 yıl istanbul bilişim garantisi de var.
Şu an ben kullanıyorum. Oldukça da memnunum. Bulutlanma var ama bana çok onemli gibi gelmedi.
SD kalitesinden memnunum. Mkv lerde inanılmaz görüntü alıyorum.
Bir de ses sistemimde optik giriş olsaydı çok güzel olacaktı.
Sanırım 900-1000 tl civarı bir fiyat vereceğim.
-
quote:
quote:
quote:
teşekkürler..
o oyunları oynayıp sıkıntı yaşamayanlar vardı. görüntü ayarlarını değiştirin farklı modlarda deneyin.
ben PC bağlayıp oynuyorum pes i HD olarak. görüntü inanılmaz kaliteli...
Farkli mod derken dostum? Baya ayarlariyla oynadim ama hep husran
-
ben 46c6000 de oyun modunda kullanıyorum ps3ü. pes11 ve 12 oynamaktayım şuanda, bir sorun görmedim dediğiniz gibi -
quote:
Cihaz istanbul bilişim den alınmış. Ne kadar anlamı var bilmiyorum ama + 3 yıl istanbul bilişim garantisi de var.
Şu an ben kullanıyorum. Oldukça da memnunum. Bulutlanma var ama bana çok onemli gibi gelmedi.
SD kalitesinden memnunum. Mkv lerde inanılmaz görüntü alıyorum.
Bir de ses sistemimde optik giriş olsaydı çok güzel olacaktı.
Sanırım 900-1000 tl civarı bir fiyat vereceğim.
ist. bilişim paralel ithalatçı yanlışım olmasın ben öyle biliyorum. yani tv samsung garantili değil ist. bilişim garantili...
tabi bu tv de sorun yoksa çokta önemli değil..
fiyat olarak 900TL ye falan alabilirseniz oldukça uygun olur.
ve dediğiniz gibi optik çıkışlı bir ses sistmei ile filmler harika olurdu :)
-
quote:
Farkli mod derken dostum? Baya ayarlariyla oynadim ama hep husran
görüntü ayarlarındaki modlardan bahsediyorum. eğer sorun çözülmüyorsa pc bağlamak en güzeli :) -
quote:
Orijinalden alıntı: B.C.G
ben 46c6000 de oyun modunda kullanıyorum ps3ü. pes11 ve 12 oynamaktayım şuanda, bir sorun görmedim dediğiniz gibi
yani eskilerden ilk sayfalardanda oynayıp sorun yaşamayanlar hatırlıyorum. tv'den tv'yede fark edeceğini sanmıyorum.
acaba bağlantı kablolarından kaynaklı birşey olabilir mi?? -
quote:
quote:
Arkadaşlar selam,
Ben 40c6000 kullanıyordum. Sinirli bir anımda ekrana bir şey fırlattım, ekranın ortasında bir çizik ve yayın sırasında orta kısım görünmüyor. Servisi aradım 1000-1500 lira arasında bir masrafı var dediler. bu durumu daha ucuza yaptırabileceğim bir yer var mı veya illa serviste mi yaptırmam lazım garantisi açısından.
sanırım panelin komple değişimini yapacaklar zira 1700TL ye sıfırını alabilmek mümkün :)
samsung servisleri harici yapacak kimse olmaz bence. + servisler daha güvenilir bu konuda, yol kenarındaki bir elektronikçide yapar belki ama...
valla haklısınız ama artık üretimi olmadığı için piyasada cihaz pek bulunmuyor. hem eskisini ne yapıcam atıcam mı valla acaip koyuyor adama. öfkeyle kalkan zararla oturur sözü tam bu durum için söylenmiş sanki. =)
-
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar selam,
samsung servisleri harici yapacak kimse olmaz bence. + servisler daha güvenilir bu konuda, yol kenarındaki bir elektronikçide yapar belki ama...
valla haklısınız ama artık üretimi olmadığı için piyasada cihaz pek bulunmuyor. hem eskisini ne yapıcam atıcam mı valla acaip koyuyor adama. öfkeyle kalkan zararla oturur sözü tam bu durum için söylenmiş sanki. =)
2530 tl istediler ya panel değiştirmek için. tv o kadar değil yuh artık ya
ne yapıcam ben şimdi yeni tv almak daha mantıklı ama eldekini ne yapıcam yazık ya. bunun başka bir çözüm yolu yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goqmen -- 22 Ekim 2011; 10:45:52 >
-
konu hakkında bilgisi olan yok mu acaba? her marka böyle mi samsung mu bizi düdüklemeye çalışıyor acaba -
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar selam,
Öyle oldu zarala oturdunuz :)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar selam,
2530 tl istediler ya panel değiştirmek için. tv o kadar değil yuh artık ya
ne yapıcam ben şimdi yeni tv almak daha mantıklı ama eldekini ne yapıcam yazık ya. bunun başka bir çözüm yolu yok mu?
Oha diyorum yaa!!
Kafayı mi yemisler?!!
Kesin bir yanlışlık var..
-
aynen hacı bende diyorum 2530lira nedir ya. üstelik taksit bile yapmıyorlar ki yapsalar ne olacak ama onuda belirtmek isterim. şimdi yeni tv bakıyorum ve asla samsung almam -
quote:
aynen hacı bende diyorum 2530lira nedir ya. üstelik taksit bile yapmıyorlar ki yapsalar ne olacak ama onuda belirtmek isterim. şimdi yeni tv bakıyorum ve asla samsung almam
Siz bi araştırin, samsung ana bayini falan arayın bence..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X