Bildirim
Samsung Çamaşır Makinesi WF-7600N1V 1000 devir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3 hafta kadar önce darty'den 649 YTL bonus'a 5 taksit olarak almıştım. 3 haftalık kullanımımızda memnun olduğumu söyleyebilirim. Fiyatının üzerinde bir kaliteye sahip.
Edit: Benim aldığım 6700N1V imiş, sorduğunuz makinenin 7 kg olanı yani. Darty'de şu an 699 YTL bonus'a 5 taksit. Ben aldığımda aralarında 50 YTL fark vardı, yine öyleyse bence 6700N1V tercih edin. 1 kg fazla yıkama için verilecek fazladan 50 YTL'e değer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 2 Kasım 2008; 12:06:16 > -
memnunsunuz ama,
acaba yıkama sesi nasıl,sıkma sesi nasıl,yıkama performansı nasıl,sıkarkenn geziyormu. -
Valla durmadan makine değiştiren yada çok makine kıyaslamış biri değilim, eski makinem 10-12 yıllık bir beko idi, onunla kıyaslayabilirim ancak. Eski makineme göre yıkama ve sıkma sesi yok denecek kadar az, sıkmaya geçerken hafif bir sallanma yapıyor ve devrini bulduğunda neredeyse hiç titremiyor. (eski makinem 800 devirde yerinden çıkıyor ve güm güm güm vuruyordu resmen.)
Ayrıca eski makineme göre çok daha az suyla yıkama yapıyor ve kesinlikle daha temiz çıkarıyor. Ayarları çok basit ve üzerindeki ayar ksımları Türkçe. Kendinden ayarlı menüleri isterseniz eklemeler yada değişiklikler ile değiştirebiliyorsunuz. (beyazlar-pamuklular için sıcaklık, devir değiştirme, ön yıkama ekleme, durulama suyunda beklletme yada ilave durulama gibi.) Eklediğiniz ve çıkardığınız seçeneklere göre digital ekranda size bitiş süresini gösteriyor. Kitabında yazdığına göre safhalardan birinde bir sorun olursa makine o an durup tekrar o safhanın başına gidiyor ve o işlemi tekrar yapıyor. 7 tekrardan sonra düzelmezse durarak sizi uyarıyor. Bu uyarı kodları kitapçıkta mevcut, sorunu rahatlıkla düzeltebiliyorsunuz.
Başka bir sorunuz varsa bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim.
-
teşekkürler verdiğin bilgiler için arkadaşım...Bu darty dediğin nasıl bi site güvenilirmi acaba ??? -
darty güvenilirdir. Ben yenibosna koçtaş mağazasından almıştım gerçi ama internet üzerinden satışları da var. Şayet bulunduğunuz yerde darty mağazası yoksa ve istanbul dışında biryerde oturuyorsanız tüm türkiye için sanırsam 15 ytl ilave kargo/kurulum parası alıyorlar. Getirip kurup test edip gidiyorlar. Hatta isterseniz eski makinanızı da teslim alıyorlar ve satıp hayır kurumlarına sizin adınıza bağışlıyorlar. Ayrıca ilerde garanti süresi içerisinde ürün arızalanırsa servisi arayıp bulmak yerine direkt onları arıyorsunuz servise sevk edilmesi ve servis işlemleriyle onlar ilgileniyorlar, bu süre uzun sürecekse geçici makine bırakıyorlar hatta. Ben hizmetlerinden son derece memnun kalmıştım. -
quote:
Orjinalden alıntı: coppermine
Valla durmadan makine değiştiren yada çok makine kıyaslamış biri değilim, eski makinem 10-12 yıllık bir beko idi, onunla kıyaslayabilirim ancak. Eski makineme göre yıkama ve sıkma sesi yok denecek kadar az, sıkmaya geçerken hafif bir sallanma yapıyor ve devrini bulduğunda neredeyse hiç titremiyor. (eski makinem 800 devirde yerinden çıkıyor ve güm güm güm vuruyordu resmen.)
Ayrıca eski makineme göre çok daha az suyla yıkama yapıyor ve kesinlikle daha temiz çıkarıyor. Ayarları çok basit ve üzerindeki ayar ksımları Türkçe. Kendinden ayarlı menüleri isterseniz eklemeler yada değişiklikler ile değiştirebiliyorsunuz. (beyazlar-pamuklular için sıcaklık, devir değiştirme, ön yıkama ekleme, durulama suyunda beklletme yada ilave durulama gibi.) Eklediğiniz ve çıkardığınız seçeneklere göre digital ekranda size bitiş süresini gösteriyor. Kitabında yazdığına göre safhalardan birinde bir sorun olursa makine o an durup tekrar o safhanın başına gidiyor ve o işlemi tekrar yapıyor. 7 tekrardan sonra düzelmezse durarak sizi uyarıyor. Bu uyarı kodları kitapçıkta mevcut, sorunu rahatlıkla düzeltebiliyorsunuz.
Başka bir sorunuz varsa bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim.
Hayırlı olsun arkadaşım aynı makinadan bendede var,fakat henüz kullanmaya başlamadım.Yorumların için teşekkürler.
-
Aynı makinadan ben de almıştım darty carousel den 599 ytl 6 taksit
3 aydır kullanıyorum yukarıdaki yorumlara katılıyorum sorunsuz sessiz ve temiz yıkıyor. Yalnız bana kore malı diye satmışlardı ancak eve geldiğinde çin malı yazdığını gördüm kutuda bozuldum ancak sallamadım fazla. -
Evet maalesef made in China :( -
Hayatımız Çin oldu artık peki onemli olan performansi nasıl ? -
quote:
Orjinalden alıntı: unpop
Hayatımız Çin oldu artık peki onemli olan performansi nasıl ?
Kullanan arkadaşlar gayet memnunmuş. -
Yazdığınız fiyatları görünce inanamadım??? Biz şimdilerde makina alma niyetine girdik ve 6kg lık 709 lira 7kg lıksa 789 lira şuan üstelik ötv indirimi martavalına rağmen!? Soruncada ithal olduğu için döviz kurundan fiyatlandırılıyor diye saçmalıyorlar!
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- egepen mi fıratpen mi daha iyi
- bosch bulaşık makinesi 50 derece kaç saat
- spot ürün ne demek
- arçelik 3650 çamaşır makinesi
- tefal ekmek yapma makinesi tarif kitabı pdf
- robot süpürge kamera görüntüleri
- philips kahve makinesi kahve sertlik ayarı
- en iyi hava temizleme cihazı
- en iyi dikey süpürge
- en iyi saç düzleştirici
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X