Şimdi Ara

Samsung Çamaşır Makinesi WF0800NCE/YAH Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 yıl önce Saturn'den gayet de beğenerek bu model çamaşır makinesini aldım fakat aptal gibi 2 yıl garanti yaptırdım sadece
    darken 3. yılı dolmadan arıza Verdi, LED ekranında 3E yazıyordu.

Samsung servisini aradım, adamlar geldiğinde aynen şunu söylediler:
    bu modellerde bu tarz arızalar oluyor, sorun makinenin anakartında fakat bize artık bu kartlardan gelmiyor,
    500TL verirseniz yeni bir makineyi garantisiz şekilde size verebiliriz.

açıkçası bu bana hiç de normal bir teklif gibi gelmedi, bu tarz bir konuyla karşılaşan oldu mu daha önce?
    nasıl devam etmem gerekir?

çok teşekkürler :)

• bugün başka bir samsung zede arkadaşa yazdığım mesajı aynen kopyalıyorum
    geçmiş olsun çok yazıldı çizildi samsung çamaşır bulaşık almayın diye ama tipine kanıp alıyor insanlar istanbul kızı gibi samsung çamaşır makinesi kağıt üzerinde süper uygulamada iki yumurta kıramıyor hele geçen bir konuda üşenmedim sabırla uzun uzun anlattım bir arkadaşa şunu al , samsungu alma diye, dinledi dinledi gitti samsungu aldı

benim size çözümüm zaten ortada gitmiş bir 500 lira var elinizdeki makineyi satın artık 50-100-150 kaça verebilirseniz o haliyle hurdacı yada beyaz eşyacı üzerine de 500 lirayı ve bir miktar daha koyun 899 liraya AEG L73283FL 8KG 1200 devir makineyi alın kullanın
    http://www.kliksa.com/urun/aeg-l73283fl-8kg-1200-devir-camasir-makinesi/901794772?gclid=CjkKEQjwrLSdBRDYvIL0soO4vo0BEiQABALkqVs83IrXw8Ehg5eJlPfP53rkWDlozBmcz25bGNB9bZfw_wcB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 27 Haziran 2014; 22:53:52 >

• Samsungta bu olaylar normal. Piyasayı çöplüğe çeviren markalardan biri. Bence 500 liranıza da yazık etmeyin. Düzgün bir çamaşır makinesine kullanırsınız paranızı. Bu markadan mikrodalga alınır; klima ve buzdolabında bile eskisi kadar kaliteli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler arkadaşlar :) gittim 900TL verip Bosch aldım kafalar rahat...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.