Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: webelectronics

quote:

genel rehberde bu isim gözüküyor..sonra 2.sim rehberindede gözüküyor..ama sadece bu kaydettiğimiz tek isim gözüküyor..

rehber / seçenekler (21) / yeni kişileri farklı kaydet / her zaman sor = buradan kayıt olan kişiyi telefon hangi hatta kayıt edeceğinizi soracaktır. Avea ya da turkcell diye.

Asıl soruna dönmek gerekirse... Benim iki farklı teorim var :

1) telefonun versiyonu

2) en başta sim kartları tanımlama bölümünde acaba bir şey mi yaptınız?

hatta bir teori daha atayım ortaya sim kartınız eski olabilir mi? (biraz garip ama 5-6 senelik eski sim kartlardandır belki)

önce ilginize teşekkür..maalesef şu ana kadar sorun çözülmedi..
    bu arda eşim aldığı yerdeki yetkiliye sormuş..o da 2.sim kartındaki kişileri rehbere kaydetmesi gerektiğini bu telefonun sadece 1.sim kartının rehberini gördüğünü söylemiş..biraz garip geldi..sizde bu işlemi yaptıktan sonra her iki simdeki kişileri görebildiyseniz sorun yok..şu an eşim harıl harıl 2.sim hattındaki avea kartındaki kişileri kopyalıyor..
    telefonun versiyonunu nasıl görebiliriz..? ve son versiyonun ne olması lazım..?
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 11 Şubat 2008; 20:58:14 >

• Güncelleme yaptınız mı?
    Ben aldığım gün parrot ana sayfasına baktım ve bir üst güncellemeyi görünce yükledim...
    Ana sayfasında her güncelleme sonrası hangi sorunların halledildiği detaylı yazıyor.

Ben bir şeye dikkat ediyorum... önce minikiti açıyorum, sonra d880 bluetooth unu açarak telefondan aratıyorum her seferinde...
    kısaca d880 de blue tooth kapalı iken minikiti açıyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: msurg

quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

parrot mini kit: hb.comdan 155 ytl ye almıştım.

çok memnunum...

parrotun ana sayfasına bakarsanız hiç bir ürünü bu kadar ödüllü değil...

quote:

Orjinalden alıntı: msurg

quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Sesle arama özelliği menülerde gözükmüyor.
    Yalnız bu özellik var.. şöyle ki parrot blue tooth kit kullanıyorum aracımda...

Hangi modelini kullanıyorsunuz acaba?

Ben CK3100 kullanıyorum ve D880 ile sorunlu. O nedenle sormuştum. Teşekkürler.

• parrotun ana sayfasını bulamadım linkini vermeniz mümkün mü
  • Bakınız, sizin ürünün son yükleme versiyonundaki değişiklikler..

http://www.parrot.com/documents/en/support/ck3100_notes_new.txt

Yapmanız gereken alttaki linkde mevcut olan software update tool u indirip bilgisayarınıza kurmak.. daha sonra bilgisayerde kurduğunuz programı açık kitinizin modeli ve dil seçeneğini işaretledikten sonra son versiyonu bilgisayara indireceksiniz...

http://www.parrot.com/tur/musterihizmetleri/guncellemeleryuklemeler

sonra ya kablo ya da blue tooth üzerinden cihaza yükleme yapacaksınız...

sizin cihazın son güncelleme numarası 4.17

verdiğim linkin son satırında yazılı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 12 Şubat 2008; 12:45:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ganeja

quote:

Orjinalden alıntı: webelectronics

quote:

genel rehberde bu isim gözüküyor..sonra 2.sim rehberindede gözüküyor..ama sadece bu kaydettiğimiz tek isim gözüküyor..

rehber / seçenekler (21) / yeni kişileri farklı kaydet / her zaman sor = buradan kayıt olan kişiyi telefon hangi hatta kayıt edeceğinizi soracaktır. Avea ya da turkcell diye.

Asıl soruna dönmek gerekirse... Benim iki farklı teorim var :

1) telefonun versiyonu

2) en başta sim kartları tanımlama bölümünde acaba bir şey mi yaptınız?

hatta bir teori daha atayım ortaya sim kartınız eski olabilir mi? (biraz garip ama 5-6 senelik eski sim kartlardandır belki)

önce ilginize teşekkür..maalesef şu ana kadar sorun çözülmedi..
    bu arda eşim aldığı yerdeki yetkiliye sormuş..o da 2.sim kartındaki kişileri rehbere kaydetmesi gerektiğini bu telefonun sadece 1.sim kartının rehberini gördüğünü söylemiş..biraz garip geldi..sizde bu işlemi yaptıktan sonra her iki simdeki kişileri görebildiyseniz sorun yok..şu an eşim harıl harıl 2.sim hattındaki avea kartındaki kişileri kopyalıyor..
    telefonun versiyonunu nasıl görebiliriz..? ve son versiyonun ne olması lazım..?
    teşekkürler

upp..

• birde arkadaşlar..her aramanın altında..KOŞULLU İLETME diye bir yazı çıkıyor..nedir?nasıl kapatılır..?
    teşekkürler
  • Güncel fiyat listesi (12.02.2008)

Ereyon.com: 642 YTL / 636 YTL (Havale indirimi)
    Ereyon.com (Paralel ithalat): 594 YTL / 589 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 723 YTL / 702 YTL (Havale indirimi)
  • quote:

birde arkadaşlar..her aramanın altında..KOŞULLU İLETME diye bir yazı çıkıyor..nedir?nasıl kapatılır..?
    teşekkürler

evet bende de her aradığımda çıkıyor kaldırılabilse iyi olacak gıcık bişey
  • quote:

birde arkadaşlar..her aramanın altında..KOŞULLU İLETME diye bir yazı çıkıyor..nedir?nasıl kapatılır..?
    teşekkürler

upp..?
  • ARKADASLAR
    TELEFONDAN 1.VE2. HAT ARAMASI YAPMAK İÇİN TELEFONUN KAPATILIP AÇILMASI VEYA TELEFONUN KENDİLİĞİNDEN KAPANMASI SÖZ KONU DEĞİL.
    NOYU YAZIN YA DA REHBERDEN BULUN,SOL SES DÜĞMESİNİN ÜZERİNDEKİ TUŞA BASIN VE HANGİ HATTAN ARAYACAKSANIZ O HATTI ŞEÇİP ARAYIN.
    TELEFONUN KENDİNİ KAPATIP AÇMA OLAYI SADECE BİRİNCİL HAT SEÇİMİNİZ İLE İLGİLİ.EĞER BİRİNCİL HAT SEÇTİĞİNİZ HATTI DEĞİŞTİRMEK İTERSENİZ TELEFON KAPANIP AÇILIYOR.
    MÜKEMMEL BİR CİHAZ.
  • bir daha sorayım ipleyen olmadı :D
    bu telefon webcam olarak kullanılıyor mu?
  • Olmuyor benim bildiğim...
  • ben de aldım sonunda d880imi.

ancak java işini çok iyi bilmiyorum.
    java program kurulumu için forumda kodlar var ancak d900 gibi telefonlar için.
    d880 için java program kurulumunu nasıl yapacağız ve bu kodları bilen arkadaşlar var mı?

teşekkürler.
  • webcam özelliği yok.
  • Arkadaslar telefonu almayı düşünüyorum ve almış, kullanmakta olan arkadaşlara çok önemli bir sorum var:

Bazı alışveriş sitelirnde ürünün pili 800mAh bazılarında ise 1200mAh gozukuyor. Acaba Telpa ve Başarı farklı pillerle mi getiriyor bu telefonu? Telefon sahipleri çıkarıp pillerine bakıp sonra da telefonun kutusundaki etikete bakarak "pili 800 mü 1200 mü" ve "distributoru Telpa mı Başarı mı ya da paralel ithalat ya da yurtdışından bireysel ithalat+pasaport kaydı vs vs" bunları yazabilirler mi acaba? Cok sevinecegim. Cunku herkes 4 gün gidiyor derken yukarıda bi arkadaş 1 gün gidiyor diye yazmış, ben de kıllandım şimdi.

Cevapları bekliyorum.
  • benim 1200 pili var, ankara mavi bilgisayardan aldım kendi garantileri olduğunu söylediler,
    şarjı 1 gün gidiyor hatalı olduğunu düşünüyorum, garantiye vereceğim bu hafta sonu, en az 3 gün gitmeli bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi survi -- 14 Şubat 2008; 10:02:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürşadd

D880 i bir türlü PC ye bağlayamadım? Aslında PC Suite programını kurdum,sorunsuz çalışıyor fakat, Phone Explorer bir türlü giremiyorum..Verdiği hata penceresini aşağıya ekledim..

Not:Telefonun Bağlantı ayarlarında Modem işaretli..

teşekkür ederim

Pc suite bluetooth ile bağlanıyorum. Bağlanır bağlanmaz telefondaki kayıtlı tlf no larını hemen programa akatarmaya başlıyor. Ama kayıt etmiyor. Her bağlanışta yeni baştan kaktarma başlıyor. Birde usb kablosu ile bağlandığınız zaman(pc bağlantısı depolama birimde ile) telefondaki tlf noları nasıl aktarılacak. Programda, telefondaki usb birimi seçili olması lazım diyor. Ama telefonda öyle bir seçenek yok. Telefondaki seçenekler; modem, depolama birimi ve yazıcı seçenekleri var. Başka seçenek yok. Telefondaki tlf no larını bilgisayara nasıl kopyalayacağız. Yapan var mı?

• Telefonu kullanmakta olanlara bir sorum daha var, acaba blutooth kulaklıkla mp3 dinleyebiliyor muyuz? yoksa sadece konuşmalar için mi kullanabiliyoruz? hemen cevap verirseniz sevinirim, muhtemelen yarın sipariş verecegim ve ona göre bir de kulaklık almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taksoyy

Arkadaslar telefonu almayı düşünüyorum ve almış, kullanmakta olan arkadaşlara çok önemli bir sorum var:

Bazı alışveriş sitelirnde ürünün pili 800mAh bazılarında ise 1200mAh gozukuyor. Acaba Telpa ve Başarı farklı pillerle mi getiriyor bu telefonu? Telefon sahipleri çıkarıp pillerine bakıp sonra da telefonun kutusundaki etikete bakarak "pili 800 mü 1200 mü" ve "distributoru Telpa mı Başarı mı ya da paralel ithalat ya da yurtdışından bireysel ithalat+pasaport kaydı vs vs" bunları yazabilirler mi acaba? Cok sevinecegim. Cunku herkes 4 gün gidiyor derken yukarıda bi arkadaş 1 gün gidiyor diye yazmış, ben de kıllandım şimdi.

Cevapları bekliyorum.

pilde sorun yok...(bende maviden aldım..3 gün gidiyor..)ama çift rehber kullanınımı biraz alengirli..ve ciddi olarak telefonu çift rehberli olarak kullanan sanırım 3-4 arkadaş var..diğer arkadaşlar esas hatlarını hem arama ve çağrı almada..diğer az kullandıkları 2.hatlarınıda 2.simde kullanıyorlar..ama sadece çağrı alıp cevaplıyorlar diye düşünüyorum..çünkü, telefonda bir problem yok..ama 2.sim karttaki rehberi direk(her şeyi yapmama ve önerilenleri uygulamama rağmen..)bir türlü görüntüleyemedim..(bakınız bir önceki sayfa)..ancak 2.simdeki karttaki telefon rehberini tel.hafızasına kopyalayarak sorunu çözdüm..(gibi).ama sizlerde böylemi yaptınız..?bu şekildemi her 2 sim kartındaki rehberi görüntüleyebiliyorsunuz ? diye sorduğumda tatmin edici bir cevap alamadım..eğer arkadaşlar bu yöntemle yani 2.sim kartındaki rehberi tel.hafızasına kopyalayarak ..her 2 sim deki rehberi görüntüleyebiliyorsa sorun yok..ama bir kişide çıkıp hayır öyle yapmadım..veya evet öyle yaptım demiyor..bundanda bir kaç arkadaş dışında..bir çok kullanıcı sadece çift hattı olduğu için(her 2 hattının rehberini tam olarak kullanamadan)ama 2 telefon taşımamamak için bu telefonu almış gibi..
    onun haricinde güzel bir telefon..ama burada yazılanlar dışındaki şeyleri kendiniz kurcalayarak bulacaksınız..kolay gelsin..

• ganeja, ya senin telde yada sim kartlarda bir sorun var daha öncede söylediğim gibi, herhangi bir kopyalama yapmadan sim yada tel rehberini görüntüleyebiliyorsun...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.