Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • utarid58, durup durup ikide bir kelimelerinin dozajınıda artırarak tele çamur atip, aklin sira espri yapmaya, devam ediyorsun. gereksiz bu işler sıkıntını anladık senin... burda bu takozu kullananlar at gozlugu takip, memnun olduğuna göre ve begendigine göre kendini fazla zorlama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 16 Şubat 2008; 22:51:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

kovboy47, slave normal degerini 16 yada 17 yapabilirsin. ganeja, *#1234# la versiyonu gorebilirsin,bu arada reset olayini denedin mi oda cozum icin bir ihtimal, bu arada ben 2 kere reset yaptim bir sakincasi yok. mdy, yukarda yazan 1. deger 19, 2. deger 27, 3. deger 16 veya 17, 4. deger 25 degerleri degistirmenin dedigin konuya etkisi olacagini sanmam...

dostum yarın versiyonu yazarım..yani bu vers.içindeki yazılım değilmi..?
  • quote:

kovboy47, slave normal degerini 16 yada 17 yapabilirsin. ganeja, *#1234# la versiyonu gorebilirsin,bu arada reset olayini denedin mi oda cozum icin bir ihtimal, bu arada ben 2 kere reset yaptim bir sakincasi yok. mdy, yukarda yazan 1. deger 19, 2. deger 27, 3. deger 16 veya 17, 4. deger 25 degerleri degistirmenin dedigin konuya etkisi olacagini sanmam...

TuRaN.z cevap icin tesekkur ederim, hemen denedim ama malesef olmadi. ikinci sim ses resmen boguk dolayisi ile ses kalitesi kotu, ama bir cozumu mutlaka vardir cunku sim 1'de bir sorun yok.
  • arkadaşlar mrb bende burdaki yorumlara güvenrek bu teli aldım ıkı gundur kullanıorum çok memnunum yalnız ıkıncı hatta benımde sorun var boguk gelıor anlaşılmıor sızın dediğniz kod degerlerını gırdım pek değişmedi gıbıgeldı tekkorkum telefonda sorun olmaz inşalla garanti yi etkılemıyor dımı bunu değiştirmek???seste ilerde sorun olmaz dımı arkadaşlaryada başka bir özelliğinde????
  • 15 gün içinde koşulsuz olarak telefonu iade etme hakkınız var.İsterseniz cihazı yenisiyle değiştirsinler.Bildiğim kadarı ile teknosada böyle bir şey vardı.Ancak telefonu aldığınız yere bir sorun.Çünkü 15 günlük koşulsuz iade için hakkınız var.
  • kovboy, ceyhunguler verdigi sıralamaya göre son stereo hariç bir şekilde dene birde.
  • telefonu dün aldım, genel olarak bahsedilen 2. hatta ses düşüklüğü yada boğuk çıkması problemi ile karşılaşmadım yada ayırt edilemeyecek kadar az... telefon teknosa dan alındı... ayrıca 2 yerine tek telefon taşımak tahminimden daha konforlu, tlf ortalamaya göre biraz irirce ama dizayn güzel, ayrıca her şartta 2 telefondan daha küçük tabiiki
  • quote:

2. hat ses sorunu için bende denedim yalnız daha az artırdım ve hiç bir sorun kalmadı fazla yükseltmemek daha iyi. ganeja bendeki versiyon D880JVGK6 senin versiyonu yazabilirmisin. sanki senin problem küçük bir ayrıntıda gizli gibi ama tam çözemedim bu durumu umarım çözülür kısa sürede..

turan kardeş..bendeki versiyon farklı.D880XAGK3.
    muhtemelen sorun yazılımın farklı olmasından kaynaklanıyordur..şimdi aldığım yere götürsem..serviste yazılım değiştirilebilirmi acaba..?yada geri vereceğiz..
  • ben senin yerinde olsam son olarak reset yapar küçük bir formatı dener olmazsa servise verirdim. eger servise verirsen sorununu söylediğinde kesin olarak çözerler...
  • quote:

ben senin yerinde olsam son olarak reset yapar küçük bir formatı dener olmazsa servise verirdim. eger servise verirsen sorununu söylediğinde kesin olarak çözerler...

olurda teli ilk aldığım gün..problemi gidip anlattık..oradaki 2 yeni teli paketinden çıkardık..onlarda denedik..onlardada 2.sim rehberini görüntüleyemedik..bende nasıl olsa bir şekilde çözerim..gözden kaçan bir nokta vardır diye aldım..yani oradaki(MAVİ BİLGİSAYARDAKİ)tüm teller bu şekilde bu yazılımlı..zaten servise problemi anlattığımda..kesinlikle bu teller direct olarak 2.simin rehberini görmez...2.simdeki rehberi tel.hafızasına kopyalamanız lazım diyor..bu kafadaki bir servise bunu nasıl izah edebilirsiniz.?.artık bakalım..geri vermeye çalışacağım..
    ilginize teşekkür..

• arkadaşlar banada cvp verrrıınnnnn turan kardeş özellıkle sen:))ıkıncı hat ıçın kod değiştirmsini yaptım ama zıl sesı çalarken bıraz çatlak çalmaya başlkadı sanki zorluo bıraz telefonu bıde çok değişmedi ıkıncı hattakı ses boguklugu napsam acaba yenıden orjınel halemı getırsemyoksa resetmı atsam
  • Ben de ikinci hatta sesin boguk gelmesi sorunu ile ilgili olarak ne yaptiysam duzeltemedim. Forumda bu telefon kullanicilarinin hepsinde bu sorun yok sanirim yani genel bir sorun degil diye dusunuyorum, oyle olsaydi herkes ayni sikayeti belirtirdi. Bu arada bu sorunu yasayanlardan biri teknik servise muracaat ettimi acaba. Ben bugun telpaya internet sitesinden sorunu anlatan bir mesaj biraktim, kisa zamanda cevap verdiler ama bir onerileri olmamis sadece telefonu teknik servise gondermemi istemisler ve sorunun en kisa zamanda cozulecegini belirtmisler.
  • kovboy benim 2.hattaki ses arttı ama bogukluk gıtmedı yanı 1.hattakı kalıtede değil tam olarak arttırmadım ama sevıyelerı buarada ben aradım telpayı söledım sorunu yazılım yukler arkadaşlar dedı telefondakı bende düzelirmi dedim düzelir tabi dediler ben telpaya goturcem.zaten deminde resetledim telefonu eskı ,haline getırdım ama ses dahada kotu oldu galıba ses kodlarını tam olarakmı ayarlasak yanı azaltmadan öle deneyen varmı????
  • Telefonun orjinal ses ayarlarına bakıldığı zaman,ikincil hattın sesinin birincil hatta göre biraz kısık olduğunu söyleyebiliriz..
    Ancak çözümmüdür bilmiyorum ama,ben ikincil hatta turkcell, birincil hatta avea ayarladım..(Antenlerin çekme gücünü düşünerek)ayrıca yukarıda verlen ayarları en çok 2 basamak yükselttim.. 16=18 15=17 yaptım..Şu an gayet güzel bir şekilde kullanıyorum..
    birincil ve ikincil arasında ses farkı,hiç belirgin değil..
    saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürşadd -- 18 Şubat 2008; 0:59:58 >
  • IOM2_NORMAL_1, IOM2_NORMAL_2 NE ANLAMA GELİYOR MESALA.BİDE KÜRŞAT SADECE IKI SEÇENEGİMİ ARTTIRDIN EGER ÖLEYSE ONLAR NELERDIR BENIMDE BIRINCI HATTIM AVEA IKINCI HATTIM TURKCEL TEK KOTU YANI MMS ATAMIORUM TURKCELDEN IKINCI HAT OLDUGU IÇIN:(
  • bu telefonda iki hat da aynı anda aktif mi? yoksa geçiş mi yapıyorsunuz açılışta filan ya da bir tuşla?
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

bu telefonda iki hat da aynı anda aktif mi? yoksa geçiş mi yapıyorsunuz açılışta filan ya da bir tuşla?

İki hat aynı anda aktif, arama yaparken de hangi hattan isterseniz oradan arama yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoVBoY47 -- 18 Şubat 2008; 9:23:59 >
  • bugün sorunumla ilgili olarak yetkili servisle konuştum..teli getirmemi..ve yeni yazılım yükleyeceklerini söylediler..cumartesi götüreceğim..gelişmeleri bildiririm..TuraN.z...webelectr.ve kürşad arkadaşlara ilgileri için teşekkür..
  • quote:

bendeki versiyon farklı.D880XAGK3.

Ben de ki versiyon D880JVGK6. Acep hangimizin ki yeni. Sana zahmet bir de bunu sorarsan burda ki arkadaşlarda gereken versiyon yükseltme işlemlerini yapabilirler serviste diye düşündüm.

quote:

TuraN.z...webelectr.ve kürşad arkadaşlara ilgileri için teşekkür..

Rica ederiz abicim

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.