Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mdy

Uyandırma alarmında, seçeneklerde otomatik açılma var. Ben bu seçeneği aktif hale getirdiğim halde, sabah alarm çalıyor (tlf kapalı vaziyette) alarmı kapatıyorum ama telefonun açılacağıyla ilgili hiçbir seçenek çıkmıyor. Yani telefon açılsın mı gibi. Alarmı kapattıktan sonra telefon kapalı kalmaya devam ediyor. Ben sonra normal şekilde tekrar telefonu açıyorum. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba?

Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
  • Samsunlar için genel bir durum, normal...
  • samsung'un yanılmıyorsam 2005'ten bu yana çıkardığı tüm modellerinde sesin ilk 1 saniye düşük çıkması, ve sonra yükselmesi söz konusu. (5 tane samsung kullandım, X100,X160,X700,x820,C140) şu anda da D880 kullanıyorum ve aynı şey bunda da var. Ha, bir "problem" sayılır mı tartışılır tabii.

Telefon hakkındaki görüşlerim kısaca şöyle;
    *D880'i alalı daha 4 gün oldu ve bence menüsünün şekli şemali X700'den daha kötü. Tema ayarı olsa bile bu sadece renk değiştirmeye yarıyor.
    *Kayar kapak üzerindeki tuş takımının kalitesi beni şaşırttı, çok daha iyi olabilirmiş.
    *mp3 player'i son derece kaliteli.
    *ekran parlaklığı ve kalitesi çok iyi
    *mesajlar, yahut kart hafızası-telefon hafızası arasındaki geçisi kapağı kaydırmadan yapmak mümkün değil, sağ sol tuşları bu konuda işlevsiz kalmış.
    *kısa yollar, uçak modu, şifreleme vs. herşey düşünülmüş.
    *iki hat arası geçiş o küçük tuşla son derece basit ve kullanışlı olmuş.
    *ikinci hatta ses çok kaliteli gelmiyor, gerçi turkcell'i ikinci hat olarak atayıp denemiş değilim. Avea'nın standart ses kalitesi zaten berbat
    *wi-fi'si olsaymış süper olurmuş, ama yok :)
    *fotoğraf kalitesi beklenildiği gibi, elbette bir dijital fotoğraf makinesi ile kıyaslanamaz, ama yine de gayet iyi..

şimdilik bunlar, aklıma geldikçe yazıcam :))

• devam edelim, ama bu kez yorum yapmıcam, soru sorucam müsaadenizle
    tarayıcı olarak eski telefonumda opera mini'yi kullanıyordum. opera'nın sitesinden buna da indirip kurmaya kara verdim ama desteklenen telefonlar arasında d880 yoktu.

var mı önereceğiniz bir tarayıcı?

öenmli edit: bir de ikinci hattan (Avea) görüşme yaparken son birkaç seferdir kendi sesimi de yankılanarak duymaya başladım.. Böyle bişeyle karşılaşan var mı? yoksa servis yolu gözüktü mü..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exposure -- 22 Şubat 2008; 11:43:55 >

• Eğer sorun süreklilik gösterirse servise götür ama bazen yapabiliyor bu sadece çift hatlı cihazlar için geçerli olan bi durum değil normal tek hatlı telefonlarda da olabiliyor onun için sürekliliği önemli kontrol et devam ederse servise götür bence...
    Bu arada cihazın batarya performansı gerçekten çok iyi ayrıca belirtmek istedim normal kullanım ile 4 gün gidiyo çok rahat belirtmek istedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: exposure

devam edelim, ama bu kez yorum yapmıcam, soru sorucam müsaadenizle
    tarayıcı olarak eski telefonumda opera mini'yi kullanıyordum. opera'nın sitesinden buna da indirip kurmaya kara verdim ama desteklenen telefonlar arasında d880 yoktu.

var mı önereceğiniz bir tarayıcı?

operamini d880 dede çalışıyor, listede olmaması önemli değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoVBoY47

quote:

Orjinalden alıntı: chipie

arkadaşlar 2.hat ses olayını nasıl çözücez yardım lutfenn

Ben bugün telefonu ikinci hattaki ses problemi nedeni ile servise (Telpa) verdim, bakalım neler olacak, gelişmelerden sizi haberdar ederim.

Evet dün telefonu servisten (Telpa) aldım ve malesef ikinci hattaki sesin kalitesizliği aynen devam ediyor, Telefona yazılım yüklemişler ve yeni yükledikleri yazılımın versiyonu D880JVHA2_T1 olmuş, ayrıca SLAVE_IOM2_NORMAL değeri 'de 17 olarak görünüyor.

Ama 1. hat ile 2.hat arasındaki ses kalitesi bariz bir şekilde farklı, hatta ben bu testi şu şekilde yaptım : Arkadaşıma iki tane cep telefonu verdim ve beni ikinci hattımdan (avea) aradı, konuşma devam ederken elindeki diğer telefondan da 1. hattımı (tukcell) aradı, benim telefonum ikinci hat için uyarı vermeye başladı, o aramayı da kabul ettim. Her iki aramada kabul edildikten sonra talafonun yan tarafındaki sim değişikliği butonuna basarak görüşme esnasında hatlarınız arasında geçiş yapabiliyorsunuz, arkadaşım beni aradığı iki telefonun birini bir kulağına diğerini diğer kullağına dayayıp konuşmaya başladı (aynı anda her iki telefona birden konuşmuş oluyor) ben de onu dinlerken sim değişiklik butonu ile birinci hattım ile ikinci hattım arasında gidip geldim. Dediğim gibi çok büyük bir kalite farkı var.

• Arkadaşlar şimdi ben cep telefonumu tv ye bağlamak istiyorum, fakat yaptığım araştırma da tv ye bağlantı aksesuarı piyasada yok, bu aparatı nereden temin edebilirim, BİLEN VAR mı???
  • @tt82 ve TuranZ, ilginiz için teşekkürler. Opera'yı indireyim hemen.
    Ama hangi model için olan uyacak bu alete?
    1. ve 2. hattı değiştirerek denediğimde, yani Avea'yı 1. hat yaptığımda da yankılanma oluyor. Sanırım telefonun Avea'yla bi derdi var.
    Ama ikinci hattaki sesin tuhaflığı / boğukluğu da bir gerçek, Turkcell'de bile ses çok kaliteli gelmiyor.

Peki MMS ve GPRS ayarları konusunda durum nedir? İki hat için de ayrı ayrı mı yapılacak, yoksa mecburen Turkcell mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exposure -- 22 Şubat 2008; 21:17:49 >
  • bu telefonun kamera ve hoparlor kalitesleri u600 e gore nasil?daha iyi mi yoksa daha kotu mu?u600 kullanan arkadaslar cevap verirse cok daha iyi olacak...turan.z kardesimin sen bilirsin bu isleri lutfen cevabini bekliyorum....daha onemlisi ise hoparlor sesi u600 den daha iyi mi?
  • kamera kalitesinin iyi oldigunu okudum bu forumda ancak neye gore iyi?bir de hoparlor sesinin yuksekligini kastediyorum kalitesinin iyi oldugundan suphem yok zaten ancak hoparlor seslerin kisik oldugu soyleniyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: levis_mk

bu telefonun kamera ve hoparlor kalitesleri u600 e gore nasil?daha iyi mi yoksa daha kotu mu?u600 kullanan arkadaslar cevap verirse cok daha iyi olacak...turan.z kardesimin sen bilirsin bu isleri lutfen cevabini bekliyorum....daha onemlisi ise hoparlor sesi u600 den daha iyi mi?

hoparlör ses kalitesinde u600 le aralarında çok büyük fark yok, foto kalitesi bana göre biraz daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 23 Şubat 2008; 11:45:37 >
  • arkadaşlar demekki telpaya götürmeye gerek yok ses sorunu ıçın kovboy slave degerını bızde zaten 17 yapmıştık ben kodlar değişmiş şekilde kullanıyorum suanlık hala daha osrun yok zaten serviste degerı 17 yapmış.acaba değerleri yanı salve degerını bıraz daha arttırsakmı yada arttıran arkadaşlar varmı benım degerım 17 kovboy sen mesala arttırdınmı
  • Güncel fiyat listesi (23.02.2008):

Ereyon.com: 585 YTL / 573 YTL (Havale ile)
    Ereyon.com (Paralel ithalat): 549 YTL / 538 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 612 YTL / 594 YTL (Havale ile)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lost_

Telefonu 4 gündür kullanıyorum ama kendi melodilerini kullanmıştım. Bugün zil sesi olarak bir mp3 belirledim ama telefon ilk çalmaya başladığında 1 sn kadar ses çok kısık çıkıyor sonra artıyor. mp3'ü değiştirincede sorun devam ediyor.

Bu sadece benim teldemi böyle yoksa hepsi böylemi ??

cevaplar için şimdiden teşekkürler

sorum arka sayfada kalmış o nedenle gören olmadı herhalde, bu konu hakkında bilgisi olan varmı??
  • yeni versiyon yüklendi..şimdilik sorun yok..
  • Nasip olursa 25.02.2008 pazartesi günü bu cihazdan 2 adet alacağım, iş yerim de 2 kişi kullanıyor bu sayede satın almadan önce inceleme fırsatı bulmuştum.

Konu içerisinde detaylı bilgi veren herkese ayrıca teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ganeja

yeni versiyon yüklendi..şimdilik sorun yok..

Geçmiş olsun hocam, epeyde uğraşmadın hani, verdiğine değmiş demek ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 24 Şubat 2008; 12:49:32 >
  • quote:

quote:

Telefonu 4 gündür kullanıyorum ama kendi melodilerini kullanmıştım. Bugün zil sesi olarak bir mp3 belirledim ama telefon ilk çalmaya başladığında 1 sn kadar ses çok kısık çıkıyor sonra artıyor. mp3'ü değiştirincede sorun devam ediyor.

sorum arka sayfada kalmış o nedenle gören olmadı herhalde, bu konu hakkında bilgisi olan varmı??

yoo, cevaplandı bu soru.

samsunglarda her zaman görülen bir durum. problem sayılır mı karar sizin.

• quote:

Orjinalden alıntı: exposure

quote:

quote:

yoo, cevaplandı bu soru.

samsunglarda her zaman görülen bir durum. problem sayılır mı karar sizin.

ben görmemişim demekki aslında okumuştum önceki sayfaları, daha önce samsung kullanmamıştım o nedenle bilmiyordum bu durumu.

bence bu durum bir problem ama kronik olduğuna göre alışmaktan başka seçenek kalmıyor bizede :)

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.