Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

kovboy47, slave normal degerini 16 yada 17 yapabilirsin. ganeja, *#1234# la versiyonu gorebilirsin,bu arada reset olayini denedin mi oda cozum icin bir ihtimal, bu arada ben 2 kere reset yaptim bir sakincasi yok. mdy, yukarda yazan 1. deger 19, 2. deger 27, 3. deger 16 veya 17, 4. deger 25 degerleri degistirmenin dedigin konuya etkisi olacagini sanmam...

Buradaki değerleri girdim. Zaten, biraz kısık olan sim2 sesi sim1 ile aynı oldu. Problem kalmadı. Bu bilgileri bir yerlerden bulup da burada paylaşanlara teşekkürler.
  • Problem sadece sesin kısık olması değil ses kalitesi düşük, ses boğuk geliyor yada karşıdaki eliyle burnunu kapatmışta öyle konuşuyor gibi... verilen değeri 17 yapmak sanırım sadece sesi yükseltiyor ki bu ses yükseltilince arka planda bir gürültü oluşmasına neden oluyor, bence...
  • ıkıncı sımdekı ses aynen kovboy arkadaşımızın dediği gibi sankı karşıdakı elıyle burnunu kapamış gıbı konuşuyor bızım bunu çözümlememiz gerekiyor
  • Bende ses boğukluğu yok. Ses aynen sim1 gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdy

Bende ses boğukluğu yok. Ses aynen sim1 gibi.

Merhaba,

size PM gönderdim.
  • arkadaşlar ben de aranıza katıldım. dün 400 liraya daha 1 ayı dolmamış bir cihaz aldım. üstünde toz dahi yok.trabzonda ünlü bir topçumuzun abisi her ay telefon değişir. onun telefonu

telefondan genel olarak memnunum. eski bir sony kullanıcısı olarak bazı ufak tefek şeyleri arasam da bunda gördüğüm artı özellikler de yok değil. ikinci simdeki ses azlığı olayını ilk konuşmamda farkettim. daha sonra burda verilen ayarlardan uygulama ile şuan memnunum.
  • ekrandaki vodafone - turkcell yazılarını kaldırabiliyor muyuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightWalker

arkadaşlar ben de aranıza katıldım. dün 400 liraya daha 1 ayı dolmamış bir cihaz aldım. üstünde toz dahi yok.trabzonda ünlü bir topçumuzun abisi her ay telefon değişir. onun telefonu

telefondan genel olarak memnunum. eski bir sony kullanıcısı olarak bazı ufak tefek şeyleri arasam da bunda gördüğüm artı özellikler de yok değil. ikinci simdeki ses azlığı olayını ilk konuşmamda farkettim. daha sonra burda verilen ayarlardan uygulama ile şuan memnunum.

Hayırlı olsun kardeş..Bizim buralarda ünlü topçu olmadığı için 700 ytl ye 12 taksitle almıştım.. :)
  • sağol kardeşim :)
  • Daha önce belirttiğim gibi bu gün cihazdan 2 tane satın aldım, telefoncudayken bir kaç resim çektim sizlerle paylaşmak istiyorum.

Resimleri diğer D880 ile çektim, 1 senedir kullandığım w810i telefonumu çok memnun olmama rağmen çift hat yüzünden takasta değerlendirdim.

Cihazın fiyatı : 590ytl

Şimdilik bu kadar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• arkadaşlar fiyatı çok yüksek bir kaç aya kadar ineceğini düşünüyorum bence acil değilse işiniz beklemek gerekir
  • 2. resimi süper çekmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmml

2. resimi süper çekmiş

Ayak üstü oradaki kalabalıkta ancak bu kadar oldu,
  • Aşşağıdaki kod ve bilgiler çalan zil sesini yükseltiyor.

*#0206*8378# yapıyoruz ekran boş iken. gelen menüden
    2.H/W test seçiyoruz gelen menüden
    2.Audio Settings seçiyoruz. gelen menüden
    15.AUDIO AMP seçiyoruz. gelen menüde yapacaklarımız aşağıda
    IOM2_NORMAL_1 : orjinali 18'i 20 olarak değiştirin
    IOM2_NORMAL_2 : orjinali 26'yı 28 olarak değiştirin (maximum 29 olabilir)
    SLAVE_IOM2_NORMAL : orjinali 13'ü 20 olarak değiştirin
    DSP_ISS_RINGER_LOUD_SPEACKER: orjinali 24'ü 29 olarak değiştirin
    ve kaydedin.
  • Arkadaşlar Merhaba,

Bende D880 kullanıcısıyım yaklaşık 2 Ay önce aldım. Yanlız geçtiğimiz Hafta telefon kendikendine kapamaya başladı yaznlız kapandıktan sonra açılmıyor PIN istiyor bu olay 3 gün devam ettikden sonra ankarada başarı elektroniğe bıraktım serviste kapanma olayı olmamış 2 gün içinde ama ne olur olmaz diye yeni sürüm yüklemişler. Acaba böyle bir olayla karşılaşan başka biri varmı yazarsa çok sevinirim.
  • avea ve vodafone kullanıyorum.iletim raporu açık olmasına rağmen mesaj gönderdiğimde iletim raporu alamıyorum.bilgiis olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

ekrandaki vodafone - turkcell yazılarını kaldırabiliyor muyuz

evet kaldırılabiliyor, benim teli ilk alınca yaptığım iş olmuştu, şu anda serviste telefon tarif edemiyorum, bilen arkadaşlar yardım edebilir mi? yoksa gelince ben tarif ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: survi

quote:

ekrandaki vodafone - turkcell yazılarını kaldırabiliyor muyuz

evet kaldırılabiliyor, benim teli ilk alınca yaptığım iş olmuştu, şu anda serviste telefon tarif edemiyorum, bilen arkadaşlar yardım edebilir mi? yoksa gelince ben tarif ederim...

Ekran ayarlarından metin konumu kapalı olacak
  • Arkadaşlar bu cihazın kutusundan çıkan kulaklık beni çileden çıkarttı, kulaklık kulak içerisinde durmuyor en ufak hareket halinde düşüp duruyor.

Bu cihaza uygun farklı marka yada modelde kulaklıklar varmıdır??
  • g600 ün kulak içi kulaklığı işini görür, istersen 3,5 mm jack dönüştürücüsü ile farklı kulaklıklarda oluyor,

bu arada tel 1 mb nin üzerinde boyutlu foto çekebiliyor bir örnek 1.47 mb lik, bilmem daha önce dikkatini çeken oldumu çözünürlükte oldukça iyi...

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.