Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu tanıyanlara 2 sorum var:

1- Masaüstü'nde en üst satırda Edge icin çıkan bir E işareti var. Bu işaret o anda Edge ile GPRS'e bağlı olduğunu mu gösteriyor yoksa bulunduğum yerde Edge kullanımının mümkün olduğunu mu belirtiyor (yani "Edge available" gibisinden) ? Eger baglı oldugumu gösteriyorsa geçmiş olsun, gecen gün yanlışlıkla OKe bastım ve daha sonrasında E işareti hiç kaybolmadı.

2- GPRSe baglanmak icin operatörü arayıp ayarlar için bi paket indirmek falan mı lazım? Bir de ikincil hattan bağlanabilmek için ne yapmak gerekiyor? Yoksa ikincil hattı birincil yapıp telefonun açılıp kapanmasını mı bekliyoruz??

Bilenler lütfen bilgilerini esirgemesin, cevaplarınızı bekliyorum...
  • Masa üstündeki edge nin E si kırmızı olduğu sürece bağlısınız. Mavi iken bağlı değilsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdy

Masa üstündeki edge nin E si kırmızı olduğu sürece bağlısınız. Mavi iken bağlı değilsiniz.

Ok, iyi o zaman, benimki surekli var ama mavi renkli. Gprs ayarları ve 2. hattan Gprse baglanma konsunda bilgisi olan var mı peki?
  • mrb arkadaşlar,

sonunda bende uzun zamandır takip etttiğim bu teli dün teslim aldım:) belki biraz erken ama ilk aşamada son derecce memnun kaldım. tel ile ilgili bir sürü yorumlar, ben tekrar iyi yönlerini yazıp kirlilik yapmayayım, beğenisini belirlten arkadaşların hepsine katılıyorum

"Ok, iyi o zaman, benimki surekli var ama mavi renkli. Gprs ayarları ve 2. hattan Gprse baglanma konsunda bilgisi olan var mı peki?" demiş bir arkadaş,,,

hangi hat birincil ise onun GPRS tanımlarını kullanıyorsunuz, birincil hatti değiştirdiğinizde aktif GPRS profilinide uygun opetaöre getirmeniz gerekli,

ben sadece ortadaki "OK" tuşunun browser'i çalıştırmasını değiştiremedim, yanlışlıkla her basışımda turkcell wap sitesine gidiyor:( bende GPRS prof'u kaldırdım şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: viper17

quote:

Orjinalden alıntı: survi

quote:

Orjinalden alıntı: NightWalker

ekrandaki vodafone - turkcell yazılarını kaldırabiliyor muyuz

evet kaldırılabiliyor, benim teli ilk alınca yaptığım iş olmuştu, şu anda serviste telefon tarif edemiyorum, bilen arkadaşlar yardım edebilir mi? yoksa gelince ben tarif ederim...

Ekran ayarlarından metin konumu kapalı olacak

şimdi tam super oldu
    çok teşekkürler.

gprs kullanimi için hatti birinci hat yapma zorunlulugu kötü olmuş. mms içinde aynısı mı geçerli?

• uzun zamandır nokia kullanan birisi olarak artık monotonluktanmıdır nedır bende marka degıstırdım ve sonunda gecen hafta d880 aldım.ilk izlenimlerim telefonun oldukca kalıtelı olusuydu.ozellık olarakda super bir telefon.pil 3 gun rahat gıdıyor bana.herkese tavsıye ederım.
  • bu sarj olayini sanirim ben hic tespit edemiycem, cunku surekli pc ye bagli usb data kablosuyla:) oradan sarj ediyor,

pc studio kullanan var ise bir iki sorum olacakti

2. hatta gelen sms 'leri goremiyorum pc den, eksik birsey mi yapiyorum?

"depolama birimi" moduna getirince telefon'u pc den flash disk olarak goruyorum pc de ancak tel uzerinde hicbir menuye giremiyorum daha sonra, ancak usb kabloyu cikartmam gerekiyor, tekrar nasıl normal mod'a dönerim kabloyu çıkartmadan???

tel uzerinde smsleri ayni klasörde(gelen kutusu) görüyorum , sadece 1. veya 2. hatta gelen smsleri göster die birsey yok sanırım, değil mi?

yardımı olacak arkadaşlara tşkler şimdiden...
  • Arkladaşlar mp3 dinlerken diğer telefon işlerine nasıl geçiyorsunuz???? Müzik kesilmemesi lazım değil mi??
    Bir de mesajlara da müzik atayabiliyor muyuz (mp3 lerden)?
    bir de bu 2. sim in sesini yükselttmek için boş ekrana yazdığım şeyler gerçekleşmiyoyor 2. #
    işarettinden sonra sayılar kesir işaretine dönüyor neden böyle oluyor ??
    teşekkürler...
  • mp3'ü nereden dinliyorsun? müzik çalardan dinlersen istediğin yerde gezersin, sen muhtemelen dosyalarimdan mp3'ü bulup üzerinde "çal" diyorsun,

mesajlara müzik atmak ne demek anlamadım? sms sesini değiştirmek mi?

2. sim sesini yükseltme olayını ben denemedim, bende sorun yok, şükür:)

hangi ekranda kesir işareti oluyor, daha açıklayıcı yazar mısınız problemi?

iyi kullanımlar:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltunel

Arkladaşlar mp3 dinlerken diğer telefon işlerine nasıl geçiyorsunuz???? Müzik kesilmemesi lazım değil mi??
    Bir de mesajlara da müzik atayabiliyor muyuz (mp3 lerden)?
    bir de bu 2. sim in sesini yükselttmek için boş ekrana yazdığım şeyler gerçekleşmiyoyor 2. #
    işarettinden sonra sayılar kesir işaretine dönüyor neden böyle oluyor ??
    teşekkürler...

Yazdığın sayılar tire işaretide olsa yaz devam et sonyazdıkların gözükmüyor. Ama menü açılıyor.
  • belki yazılmıştır burada, tekrar olacaksa affedin,

kullanma kılavuzunda da bulamadım, bu telin max msd kapasitesi nedir? 4 gb lık bir kart alsak çalışır mı?
  • herkese merhaba.Daha önce hiç samsung kullanmayan biri olarak bu güne kadar yapılan yorumları da değerlendirip d 880 i almış bulunmaktayım. Her ne kadar alışık olmadığım bir tlf. olsa da kısa sürede alışacağımı zannediyorum.Merak ettiğim şey ise pil ile ilgili. Yazılan yorumlarda pilin 800 mah ve 1200 mah olduğu şeklinde ve 2 ila 4 gün arası gittiğinden bahsediliyor.Tlf.um şu an kapalı ve şarjda.Ama tlf. da pil ile ilgili olarak 800 mah. olduğu yazıyor ve pilde herhangi bir şey yazmıyor. Pilin mah. ını nasıl öğrenebiliriz.Ayrıca yorumlarınıza dayanarak aldığım yerden bilgi istedim ve benim yanımda Ankara telpa bölge sorumlusu olduğunu söyleyen kişi ile tlf görüşmesi yapıldı ve bu yetkili kendisinin de aynı tlf. kullandığını pilin 800 mah. olduğunu 1200 mah. pillerin ellerinde olmadığını geldiği zaman göndereceğini söyledi. Şu an pilimin mah. değerini bilmiyorum ama 800 olabileceğini düşünüyorum. 1200 mah.lık geldiği zaman telf. taktığımızda bir problem olabilir mi yani uyumlu mudur yoksa önerebileceğiniz tavsiye var mıdır? Tlf. bugün aldım telpa garantisi mevcut.Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Şimdiye kadar yapılan açıklayıcı bilgiler için de ayrıca teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: ayberlev

herkese merhaba.Daha önce hiç samsung kullanmayan biri olarak bu güne kadar yapılan yorumları da değerlendirip d 880 i almış bulunmaktayım. Her ne kadar alışık olmadığım bir tlf. olsa da kısa sürede alışacağımı zannediyorum.Merak ettiğim şey ise pil ile ilgili. Yazılan yorumlarda pilin 800 mah ve 1200 mah olduğu şeklinde ve 2 ila 4 gün arası gittiğinden bahsediliyor.Tlf.um şu an kapalı ve şarjda.Ama tlf. da pil ile ilgili olarak 800 mah. olduğu yazıyor ve pilde herhangi bir şey yazmıyor. Pilin mah. ını nasıl öğrenebiliriz.Ayrıca yorumlarınıza dayanarak aldığım yerden bilgi istedim ve benim yanımda Ankara telpa bölge sorumlusu olduğunu söyleyen kişi ile tlf görüşmesi yapıldı ve bu yetkili kendisinin de aynı tlf. kullandığını pilin 800 mah. olduğunu 1200 mah. pillerin ellerinde olmadığını geldiği zaman göndereceğini söyledi. Şu an pilimin mah. değerini bilmiyorum ama 800 olabileceğini düşünüyorum. 1200 mah.lık geldiği zaman telf. taktığımızda bir problem olabilir mi yani uyumlu mudur yoksa önerebileceğiniz tavsiye var mıdır? Tlf. bugün aldım telpa garantisi mevcut.Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Şimdiye kadar yapılan açıklayıcı bilgiler için de ayrıca teşekkürler.

*#0228# , bu komutu yazarak pilin kaç mAh olduğunu öğrenebilirsin, ayrıca farydalı bir iki bilgi daha görebilirsin, bendeki 1200 mAh. 2 günce önce almıştım bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginmxp -- 28 Şubat 2008; 17:26:40 >

• bendeki de 1200
  • Peki arkadaşlar şimdiye dek yazılananları okudum hepsi için ayrı ayrı teşekkür ederim..
    Benim şöyle bir takıntım var: ben telefonla müzik dinliyorum hep mp3 player almama gerek yok bundan dolayı keza bir cowon a2 sahibiyim.ancak ben dün d880i pek incelemeden balıklama atlayarak arkadaş tavsiyesiyle 580 gaymeye aldım..Eve geldim ilk incelemelerimle gayet şık hoş tel olarak değerlendirdim.Kitapçığına baktım pek tatmin edivi değildi açıkcası..Neyse lafı uzatmayayım ben sony ericson kullanıyordum malum ses olarak çok iyidir mega bass olayı ekolayzır falan iyiydi..Şimdi bunun ses olayına baktım pek tatmine dici bulamadım..! BU telefonun ses ayarlarını karıştıran oldu mu?? Mega bass veya(iyi bir kulaklıkla tabi)ekolayzir gibi bir ses kalitesi verebilecek özelliği var mı? Ya da bana ses olarak öner miyor musunuz bunu çok merak ediyorum teşekkürler..
    Not: Yoksa nokia n73 ile değiştireceğim satıcıyla konuştum..
    iyi günler..

• quote:

Orjinalden alıntı: Saltunel
    Not: Yoksa nokia n73 ile değiştireceğim satıcıyla konuştum..
    iyi günler..

n73 'den hic dinlemedim acikcası, bende su an hali hazirda nokia olarak 6230i var, ondan memnundum, d880 ses kalitesi de bence cok iyi, yada ben oldukca memnunum diyebilirim, ses duzeyi 6230i den daha yuksek, ekolayzer ayarlari da var ama ben hic oynamadim su an, sen bilirsin ama bence cokda fark yoktur n73 ile,

ben sadece nokiadaki pc baglanti sistemini cok begeniyorum, bunda "depolama birimi" ve "modem" iki farkli secenek var, depolama birimi modunda iken mesajlari ve rehberi goruntuleyemiyorsun pc den, ayrica java uygulamalarida pc den kurabilmek icin harici yazılımlar bulmak gerekli, kendi programı ile yapılamıyor, nokia'nın artıları daha fazla pc iletisiminde, d880'nin ciddi artisi cift sim, oda yeterli benim icin su an...

• quote:

Orjinalden alıntı: enginmxp

quote:

herkese merhaba.Daha önce hiç samsung kullanmayan biri olarak bu güne kadar yapılan yorumları da değerlendirip d 880 i almış bulunmaktayım. Her ne kadar alışık olmadığım bir tlf. olsa da kısa sürede alışacağımı zannediyorum.Merak ettiğim şey ise pil ile ilgili. Yazılan yorumlarda pilin 800 mah ve 1200 mah olduğu şeklinde ve 2 ila 4 gün arası gittiğinden bahsediliyor.Tlf.um şu an kapalı ve şarjda.Ama tlf. da pil ile ilgili olarak 800 mah. olduğu yazıyor ve pilde herhangi bir şey yazmıyor. Pilin mah. ını nasıl öğrenebiliriz.Ayrıca yorumlarınıza dayanarak aldığım yerden bilgi istedim ve benim yanımda Ankara telpa bölge sorumlusu olduğunu söyleyen kişi ile tlf görüşmesi yapıldı ve bu yetkili kendisinin de aynı tlf. kullandığını pilin 800 mah. olduğunu 1200 mah. pillerin ellerinde olmadığını geldiği zaman göndereceğini söyledi. Şu an pilimin mah. değerini bilmiyorum ama 800 olabileceğini düşünüyorum. 1200 mah.lık geldiği zaman telf. taktığımızda bir problem olabilir mi yani uyumlu mudur yoksa önerebileceğiniz tavsiye var mıdır? Tlf. bugün aldım telpa garantisi mevcut.Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Şimdiye kadar yapılan açıklayıcı bilgiler için de ayrıca teşekkürler.

*#0228# , bu komutu yazarak pilin kaç mAh olduğunu öğrenebilirsin, ayrıca farydalı bir iki bilgi daha görebilirsin, bendeki 1200 mAh. 2 günce önce almıştım bende.

teşekkür ederim enginmxp. Benimki de 1200 mah. gösteriyor.Ama tlf. da 800 mah. yazıyor. İlginç geldi. Bu arada sana da hayırlı olsun.

• Bu arada telf. kurcalamaya başladım ve daha önce de söylediğim gibi ilk defa samsung kullanmaya başladım.Gelen mesajların kısa görüntüsündeyken mesajın sağında hemen altta çıkan rakamlar ve harf nedir acaba? 129B,106B gibi. Fikri olan var mı acaba?
  • arkadaşlar Ben Bu Teli 20 Gündür kullanıyorum gayet memnunum bilen arkadaşlardan bunun yeni yazılımmı nasıl yükleniyor bunu öğrenmek istiyorum şimdiden tşkler...
  • quote:

Bu arada telf. kurcalamaya başladım ve daha önce de söylediğim gibi ilk defa samsung kullanmaya başladım.Gelen mesajların kısa görüntüsündeyken mesajın sağında hemen altta çıkan rakamlar ve harf nedir acaba? 129B,106B gibi. Fikri olan var mı acaba?

:)kac byte yer kapladiklari ( yada kac karakter oldugu ), bende ilk defa samsung aldim, yeni yeni kesfediyorum, ilk gordugum sey bu idi, cok hosuma gitti:)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.