Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ayberlev

teşekkür ederim enginmxp. Benimki de 1200 mah. gösteriyor.Ama tlf. da 800 mah. yazıyor. İlginç geldi. Bu arada sana da hayırlı olsun.

hmmm,evet, bende de 800 ma yaziyor, ama dikkat edersen pil'in uzerinde değilde kasada yazıyor, D900i kasası benzeri oldugundan ya Samsung daki amcalar değiştirmeyi unuttu, yada minimum 800 ma pille çalışır demek herhalde:)

pili cikarttim da simdi, allahtan bunda nokia 'da olduğu gibi saat ayarları sıfırlanmıyor:)

tsk ederim,sana da hayirli olsun...
  • selam,
    bu telefona sözlük vs türü programlar yüklemek mümkün mü?? symbian olsaydı oluyodu sanırsam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: exposure

selam,
    bu telefona sözlük vs türü programlar yüklemek mümkün mü?? symbian olsaydı oluyodu sanırsam..

java destekli oldugundan java da yazılmış sozluk vs. programlari kurabilirsin, symbian hic kullanmadim, ama o da java uygulamasi calistiriyordur sanirim, ona ozel yazilim var mi bilmiyorum, varsa onlar çalışmaz tabi.
  • Arkadaşlar Merhaba

Bu telefon çok hoşuma gitti, benim ihtiyaçlarımı karşılıyor ama öğrenmek istediğim bir konu var.

Bu telefonda web sayfası açabilir miyim ? wap değil web sayfası açmak istiyorum ben.

örneğin milliyet.com.tr yi açabilir miyim gprs üzerinden ?

cevaplarsanız memnun olurum :)

şimdiden tşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginmxp

quote:

Orjinalden alıntı: ayberlev

teşekkür ederim enginmxp. Benimki de 1200 mah. gösteriyor.Ama tlf. da 800 mah. yazıyor. İlginç geldi. Bu arada sana da hayırlı olsun.

hmmm,evet, bende de 800 ma yaziyor, ama dikkat edersen pil'in uzerinde değilde kasada yazıyor, D900i kasası benzeri oldugundan ya Samsung daki amcalar değiştirmeyi unuttu, yada minimum 800 ma pille çalışır demek herhalde:)

pili cikarttim da simdi, allahtan bunda nokia 'da olduğu gibi saat ayarları sıfırlanmıyor:)

tsk ederim,sana da hayirli olsun...

Hımmm .Pekala pili çıkarınca son aramalar siliniyor mu.Çıkarıp hemen takınca

• quote:

Orjinalden alıntı: mymobile

Hımmm .Pekala pili çıkarınca son aramalar siliniyor mu.Çıkarıp hemen takınca

ben şu ana kadar sıfırlanan bişey görmedim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: edwin

Arkadaşlar Merhaba

Bu telefon çok hoşuma gitti, benim ihtiyaçlarımı karşılıyor ama öğrenmek istediğim bir konu var.

Bu telefonda web sayfası açabilir miyim ? wap değil web sayfası açmak istiyorum ben.

şimdiden tşk

hayir, bunun üzerinde bir işletim sistemi yok Windows CE gibi,
    bazı siteler senin cepten bağlandığını anlayıp otomatik olarak seni wap. adresine yönlendiriyor,

milliyet gibi sitelerin wap. adresleri varsa bu tel ile ancak onlara bağlanırsın,

dediğin olay için bir PDA daha mantıklı,,,
  • quote:

quote:

selam,

java destekli oldugundan java da yazılmış sozluk vs. programlari kurabilirsin, symbian hic kullanmadim, ama o da java uygulamasi calistiriyordur sanirim, ona ozel yazilim var mi bilmiyorum, varsa onlar çalışmaz tabi.

anladım, peki nereden indirebilir/bulabilirim bu programları?
  • quote:

anladım, peki nereden indirebilir/bulabilirim bu programları?

doğru adrestesin, tam olarak bu sitede bulabilirsin,

"Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Java İle İlgili Paylaşım" adında bir üst optik mevcut, orada 1000 lerce java uygulaması var, yalnız son sayfalara bak, eski linkler ölmüş olabilir,,

kolay gelsin.
  • Herkeze hayırlı olsun
    -2. yuvadaki hattın daha az çektiğini gördüm (turkcell olmasına rağmen)
    -temalarım yetersiz ,
    -fotoğraf kalitesini iyi buldum
    -mp3 çaları gayet iyi
    -çift sim teknolojisi başarılı
    -yeni olarak blutooth desteği var (bir bt kulaklık çift telefon)

benimde bir sorum var ,

telefonla konuşurken diğer hattımı arayanlara meşgul görünüyorum
    çözemedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efki70 -- 29 Şubat 2008; 18:35:00 >
  • herkese merhaba hp 6815 den sonra samsung d880 a alısmak zor oluyor ama ses olayını hersey yapmama ragmen cozemedım yankı ve bogukluk var daha ıyı bır cozum bulan bır arkadasımız varmı acaba
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Merhaba

şimdiden tşk

hayir, bunun üzerinde bir işletim sistemi yok Windows CE gibi,
    bazı siteler senin cepten bağlandığını anlayıp otomatik olarak seni wap. adresine yönlendiriyor,

milliyet gibi sitelerin wap. adresleri varsa bu tel ile ancak onlara bağlanırsın,

dediğin olay için bir PDA daha mantıklı,,,

cevabın için tşk

ama bende pda var ztn.. ben 2 telefon birden taşımamak için bu telefonu almak istiyorum...ama aynı zamanda web sayfası da açmak istiyorum..

xhtml tarayıcısı olan telefonlar web sayfasıaçabiliyor diye duymuştum ? ama d880de böyle bir özellik var mı bilmiyorum. örneğin java uygulaması olan bir tarayıcı yüklenemezmi d880 e ? bilgin var mı?

• quote:

Arkadaşlar Merhaba

şimdiden tşk

denesene:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dinazoor2001

quote:

Arkadaşlar Merhaba

şimdiden tşk

denesene:)

telefonu satın almadım daha
  • ARKADAŞLAR BEN TEKRAR SÖYLÜYORUM EĞER ZORUNLU VE ACİL DEĞİLSE İHTİYACINIZ BENCE FİYATI HALA YÜKSEK YANİ DEĞERİNİN ÜSTÜNDE BENCE BU KRİTERLER DIŞINDA ALACAK RAKADAŞLAR BİRAZ BEKLESİN DERİM BEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: efki70

çözemedim..

nasil bir cozum ariyorsun???
  • quote:

xhtml tarayıcısı olan telefonlar web sayfasıaçabiliyor diye duymuştum ? ama d880de böyle bir özellik var mı bilmiyorum. örneğin java uygulaması olan bir tarayıcı yüklenemezmi d880 e ? bilgin var mı?

opera web browser'i kurabiliyorsun ama denemedim acikcasi, dedigin konuda ön yargıdan daha ileri bir fikrim yok, farklı browser kursanda taban değişmediğinden yine wap sayfalarına bağlanacaksındır, ama dediğim gibi bu bir tahmin, bir ara dener bilgi veririm...
  • yukarda bir arkadaş okudum bir hatla konuşurken diğer hat uyarı verip bekletmeye alıp görüşme yapabililiyormuş
    bende ise bir hatla konuşurken diğer hattı arayanlara meşgul görünüyorum
    bu yönde bir çözüm olabilir..teşekkürler.
    quote:

quote:

çözemedim..

nasil bir cozum ariyorsun???

• quote:

yukarda bir arkadaş okudum bir hatla konuşurken diğer hat uyarı verip bekletmeye alıp görüşme yapabililiyormuş
    bende ise bir hatla konuşurken diğer hattı arayanlara meşgul görünüyorum
    bu yönde bir çözüm olabilir..teşekkürler.

ama o operator bazlı bişey sanırım, o arkadaş nasıl yapmış bilmiyorum, okursa cevaplar umarım, bana sanki olmaz gibi geldi, cunku cagri bekletme durum bilgisini operatörden soruyor, telin üzerinde kayıtlı bir bilgi değil.
  • ArkaDaŞLAr BeN 2 SeFeRdİr MeSaJ AtIYoRuM KiMsE BaNa CeVaP YaZmIYoR İlKiNdE SoRdUĞuM GiBi GeNe SoRuYoRuM iKİSiNİdE 1.BeNiM İkinci hattımda karşıdaki konuşanda bazen yankı yapıyor bazende olmuyor bunun çözümünü bilenaA rkadaşalr warsa 2. bunun yeni wersiyon yazılımı nasıl yükleniyor onunuda bilen arkadaşşlar warsa cvplamanızı rica ediyorum özelikkle TuRaN.z arkadaşalr gibi bilen arkadaşalr lütfen yardımcı olurmusunuz.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.