Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuşma ses kalitesine her zaman önem veren biri olarak bende bu konuda ciddi sıkıntı yaşamadım 2. hattın ses seviyesi biraz düşüktü onuda yükseltince sıkıntı kalmadı, gerçekten rahatsız olanların eğer ayar değiştirincede düzelmiyorsa, bence servise vermelerinden başka çare yok gibi ama ses sorunu olanların çok ciddi boyutta sıkıntı yaşamadıklarını ve zaman zaman rahatsız olduklarını sanıyorum yanılmıyorsam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

Konuşma ses kalitesine her zaman önem veren biri olarak bende bu konuda ciddi sıkıntı yaşamadım 2. hattın ses seviyesi biraz düşüktü onuda yükseltince sıkıntı kalmadı, gerçekten rahatsız olanların eğer ayar değiştirincede düzelmiyorsa, bence servise vermelerinden başka çare yok gibi ama ses sorunu olanların çok ciddi boyutta sıkıntı yaşamadıklarını ve zaman zaman rahatsız olduklarını sanıyorum yanılmıyorsam...

siz hangi değerleri ya da hangi değeri yükselttiniz. bu değerleri ya da değeri yazabilirmisiniz
  • sırasıyla
    19
    27
    17
    25

aslında bu kodlarla oynama işine pek sıcak bakmıyorum ama yinede denedim ve değerlerle bir sorun yaşamadım...
  • Bu gün telefon samsung bayiisinde Bluetooth kulaklık almak için girdim.. Fakat 4-5 adet kulaklık denedik;
    Hiçbirisi Müzik sesini kulaklığa vermedi?(telefon çağrılarını ve görüşmelerini veriyor)
    Aynı Bluetooth kulaklıkların hepside n95 8gb uyumlu çalıştı?(mp3 leri kulaklıkta dinleyebildik)

D880 Telefondaki müzikleride dinleyebileceğimiz UYUMLU Bluetooth kulaklık varmı? Varsa Hangileri?

Bilen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim?
    Teşekkür ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürşadd -- 3 Mart 2008; 23:53:54 >
  • bence bluetooth kulaklık ile kesinlikle kaliteli müzik dineleyemezsin, o amaç için alacaksan boşuna para verme derim, bilemiyorum tabi son modellerin kalitesini ama kablo ile dinledğinin yanından bile geçmeyecektir.

quote:

Orjinalden alıntı: kürşadd

Bu gün telefon samsung bayiisinde Bluetooth kulaklık almak için girdim.. Fakat 4-5 adet kulaklık denedik;
    Hiçbirisi Müzik sesini kulaklığa vermedi?(telefon çağrılarını ve görüşmelerini veriyor)
    Aynı Bluetooth kulaklıkların hepside n95 8gb uyumlu çalıştı?(mp3 leri kulaklıkta dinleyebildik)

D880 Telefondaki müzikleride dinleyebileceğimiz UYUMLU Bluetooth kulaklık varmı? Varsa Hangileri?

Bilen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim?
    Teşekkür ler
  • bu telefonda bluetooth sorunlu gibi,

1. dosya transferi yaparken menülerde dolaşamıyorsun, işlemci transfere yönleniyor tamamen, ana menüde rehbere girmek için bile 5 saniye bekledim, ölüyor resmen,,,
    2. transfer hızı 70 kbps ile başlayıp devam ederken bir anda 13 kbps ye dönüyor, aslında çok yavaş bt var die yazacaktım ama sonra farkettim ki telin ışığı sönünce oluyor bu olay, kapağı kaldırıp menüde rehbere girip çıkınca ( ki 5 saniye geçiyor dediğim gibi rehbere girmek ) yine 70 kbps oluyor ama ışık sönene kadar, sonra tekrar düşüyor:) bana çok kmk geldi ama öyle, yazılım sorunu var gibi,

böyle bir problemle karşılaşan var mı? yoksa sorun benim pc deki bt driver'damı:) nokia'da problemsiz yaşamadığıma göre bt 'si sorunlu bu aletin.
  • +1

quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

Konuşma ses kalitesine her zaman önem veren biri olarak bende bu konuda ciddi sıkıntı yaşamadım 2. hattın ses seviyesi biraz düşüktü onuda yükseltince sıkıntı kalmadı, gerçekten rahatsız olanların eğer ayar değiştirincede düzelmiyorsa, bence servise vermelerinden başka çare yok gibi ama ses sorunu olanların çok ciddi boyutta sıkıntı yaşamadıklarını ve zaman zaman rahatsız olduklarını sanıyorum yanılmıyorsam...
  • cok mesaj attim gibi, mesaj kirlilği yaptıysam kusura bakmayın,

sanırım anladım problemi, telefon uyku moduna geçiyor, şarj gitmesin die, ve üzerindeki işlemci min seviyede çalışıyor ( amd ve intel işlemcilerde de var bu özellik,oradan kopyalamış samsung daki amcalar:) ), dolayısıyle bt transfer hızıda düşüyor, bence yine de bir bug, transferi anlayıp bitene kadar adam gibi çalışmalı, + menüleri bu kadar kasmamalı,

kullanmayana problem değil ama benim gibi yerinden kalmaya üşenip pc üzerinde bt ile tel görüşmelerini yapan biri için kötü, çunku transfer hızı düşünce ses kaliteside düşüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginmxp

quote:

Orjinalden alıntı: exposure

anladım, peki nereden indirebilir/bulabilirim bu programları?

doğru adrestesin, tam olarak bu sitede bulabilirsin,

"Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Java İle İlgili Paylaşım" adında bir üst optik mevcut, orada 1000 lerce java uygulaması var, yalnız son sayfalara bak, eski linkler ölmüş olabilir,,

kolay gelsin.

teşekkür ederim.
    o linkteki adreslerden bir iki sözlük dosyası indrdim. fakat telefona yüklemeyei başaramadım. "desteklenmeyen dosya formatı" uyarısı aldım her defasında.
    ne olabilir sorun? neticede java uygulaması olarak gözüküyor? neyi yanlış yapıyor olabilirim?

• arkadaslar, yeni bir teknoloji ve fiyati gunden gune dusuyor, sorunlari da var sanirim, bekleyelim mi biraz daha cift hatli telefonlar icin, onerileriniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: exposure

teşekkür ederim.
    o linkteki adreslerden bir iki sözlük dosyası indrdim. fakat telefona yüklemeyei başaramadım. "desteklenmeyen dosya formatı" uyarısı aldım her defasında.
    ne olabilir sorun? neticede java uygulaması olarak gözüküyor? neyi yanlış yapıyor olabilirim?

sanırım .jar dosyasını tel'e kopyalayıp direkt açmayı denedin, yok kardeş, o öyle değil,

http://www.mobildepo.com/mobildepo.php?topic=22352.0

bu linkde anlatılıyor java samsung tel'e nasıl yüklenir. oradakileri uygula istersen, ben bir ara bakınırken rastlamıştım, lazım olur die saklamışım, açıkcası hiç denemedim çalışıyor mu die, deneme fırsatı bulabilirsen deneyimlerini bizimlede paylaşırsın,

d880 listede yok ama belki aynı şekilde çalışır, kolay gelsin

• evet aynen öyle yaptım, jar'ı kopyalayıp açmaya çalıştım, ama yemedi.
    bi de o linki okuyalım bakalım nedir, çok sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engineer_06

arkadaslar, yeni bir teknoloji ve fiyati gunden gune dusuyor, sorunlari da var sanirim, bekleyelim mi biraz daha cift hatli telefonlar icin, onerileriniz?

beklemek bir tercih tabi, ama sen beklerken teknoloji beklemiyor:)

bekleyeceksen soruların şu olmalı,

1. nereye kadar beklemeli? ideal fiyat nedir?
    2. beklerken üst modeli çıktığında ne yapmalıyım?

bunların cevaplarını bulursan kararını verebilirsin,

sorunlarına gelince, telefon bence %90 oranında başarılı, çok ciddi insanları zor durumda bırakacak problemleri yok, olmasa daha ii olurmuş tabi, düzeltilmeyecek şeyler değil. özellikle pc uygulaması çok başarısız, oda samsung daki yazılımcıların ellerinden öper, henüz çift sim olayına yatkın değil yazlımı, mesela 2. sim'e gelen mesajları göremiyorsun, yada 2. simden mesaj atamıyorsun.

• 2. sime gelen mesajları görememek ve mesaj atamamak bence ciddi bir problem.. bende almaya yaklaşmıştım ama öyle bir sorun varsa benim için çok ideal değil bu telefon.. özellikle de mesajları görememek
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnypeR

2. sime gelen mesajları görememek ve mesaj atamamak bence ciddi bir problem.. bende almaya yaklaşmıştım ama öyle bir sorun varsa benim için çok ideal değil bu telefon.. özellikle de mesajları görememek

ya yanlış anlaşılmasın, pc deki uygulama probleminden bahsettim, telin üzerinde iki simlede istediğin işlemi yapıyorsun tabi ki de.
  • gerçektende yanlış anlamışım korktum yani böyle bir sorun olursa kullanım açısından keyifsiz birşey olurdu.. sevdim ben bu telefonu bir de şu ses sorununun tamamen çözümü olsa yazılımla falan hiç beklemem sanırım..

quote:

Orjinalden alıntı: enginmxp

quote:

Orjinalden alıntı: SnypeR

2. sime gelen mesajları görememek ve mesaj atamamak bence ciddi bir problem.. bende almaya yaklaşmıştım ama öyle bir sorun varsa benim için çok ideal değil bu telefon.. özellikle de mesajları görememek

ya yanlış anlaşılmasın, pc deki uygulama probleminden bahsettim, telin üzerinde iki simlede istediğin işlemi yapıyorsun tabi ki de.

• Snyper

Dediğin gibi GM olayı soru işareti.. ama genccell.com bir bak istersen.. model DSTW1, özellikleri oldukça iyi, çıkması bekliyorum.. bi görüp, ellemek lazım.. ama fiyatıda 700-800 YTL ler cıvarında olacak.. Ama PDA oluşu cezbediyor..

Bu aradada bimekste şansımı denicem.. dediğin gibi geri alma garantisi varsa alır orda denerim, sorun olursada iade ederim :)
  • inceledim ve gerçekten çok güzel görünüyor ama tek eksiği wifi. madem windows mobile var wifi olsa tam olurmuş

bimekteki sonucu banada bildirirsen sevinirim
  • Arkadaşlar selam bu telefonu ciddi ciddi almayı düşünüyorum. forumu takip ediyorum. kullanan arkadaşlarımın tel'lerini biraz kurcaladım hoşuma gitti.
    İki sorum olacak
    1.Telefon açıkken özellikle geceleri bir hattı kapatmak istesem bu mümkün mü? Yani bazen kartı içinden çıkarmadan tek hatmış gibi kullanabilirmiyim?
    2. Sim rehberinin tamamını telefon rehberine nasıl nasıl kopyalayabilirim? denedim ama bulamadım. Çünkü teli satın alırsam eski tel deki rehberi parti parti bu yolla taşıyacağım.
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: celen1

Arkadaşlar selam bu telefonu ciddi ciddi almayı düşünüyorum. forumu takip ediyorum. kullanan arkadaşlarımın tel'lerini biraz kurcaladım hoşuma gitti.
    İki sorum olacak
    1.Telefon açıkken özellikle geceleri bir hattı kapatmak istesem bu mümkün mü? Yani bazen kartı içinden çıkarmadan tek hatmış gibi kullanabilirmiyim?
    2. Sim rehberinin tamamını telefon rehberine nasıl nasıl kopyalayabilirim? denedim ama bulamadım. Çünkü teli satın alırsam eski tel deki rehberi parti parti bu yolla taşıyacağım.
    Şimdiden teşekkürler.

1.Hayır,
    2. Rehber --> Sağ tuşla 1. SIM rehberi --> Seçenekler > 15. adim ( Telefona Kopyala ) --> Tümü
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.