Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Starforces

Bu telefonun yeni versiyonunun kodu nedir
    *#1234# yazınca çıkıyor yeni versiyonda 2. hattakı ses kısıklığıu gitmiş midir?

Buraya bir bakın...

http://forum.donanimhaber.com/m_18061374/mpage_8/key_/tm.htm#21365259

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoVBoY47 -- 6 Mart 2008; 9:33:16 >
  • ya arkadaşlar bu konu 10. sayfasına ulaşmış durumda bi şekilde insanlar burada fikirlerini ve tecrübelerini paylaştılar ve sonradan katılanlarda bu bilgi ve tecrübelerden yola çıkarak bu telefonu aldı ya da almadı..Kullanıcı sayısı azımsanmayacak kadar yüksek.Ee o zaman neden kimse bu msja melodi atamanın farkında değil ya da neden bir cvp yazılmıyor kara düzen mi kullanıyoruz telefonumuzu..?sizde bu durum nasıl kişiye atadıgınız msj sesi işliyor mu ya da nasıl işlevselliğini kararlaştırdınız..Sizden gelecek cvplar doğrultusunda makinayı servisine göndereceğim göstermiş oldugunuz hassasiyet için teşk ederim aynı sorun üzerine 3. msjım umarım cvp alabilirim
  • Arkadaşlar dün itibariyle telefonu Teknosa dan aldım. Söylenen 2 hattaki ses problemi bende yok. 2 hatta aynı şekilde net duyuluyor. Sanırım bu biraz şans işi ve aldığın yerlede alakalı olabilir. Senelerce Nokia kullandım. Şimdi buna alışmaya çalışıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: velivolkan

ya arkadaşlar bu konu 10. sayfasına ulaşmış durumda bi şekilde insanlar burada fikirlerini ve tecrübelerini paylaştılar ve sonradan katılanlarda bu bilgi ve tecrübelerden yola çıkarak bu telefonu aldı ya da almadı..Kullanıcı sayısı azımsanmayacak kadar yüksek.Ee o zaman neden kimse bu msja melodi atamanın farkında değil ya da neden bir cvp yazılmıyor kara düzen mi kullanıyoruz telefonumuzu..?sizde bu durum nasıl kişiye atadıgınız msj sesi işliyor mu ya da nasıl işlevselliğini kararlaştırdınız..Sizden gelecek cvplar doğrultusunda makinayı servisine göndereceğim göstermiş oldugunuz hassasiyet için teşk ederim aynı sorun üzerine 3. msjım umarım cvp alabilirim

kara düzen ne demek bilmiyorum ama ben dediğin özellikleri kullanmıyorum kardeş, hatta zil melodisini bile değişmedim, ilgilendiğim özellikler değil onlar, hani cevapsız kalma die yazıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: saint20

Arkadaşlar dün itibariyle telefonu Teknosa dan aldım. Söylenen 2 hattaki ses problemi bende yok. 2 hatta aynı şekilde net duyuluyor. Sanırım bu biraz şans işi ve aldığın yerlede alakalı olabilir. Senelerce Nokia kullandım. Şimdi buna alışmaya çalışıyorum

hayirli olsun...
    buradan anlaşılıyor ki diğer arkadaşlar kesinlikle değiştirecekler tel'i servis'e vererek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginmxp -- 6 Mart 2008; 11:02:31 >
  • Ben telefonu önceki gün ikinci kez servise verdim. Bir de etrafımda da d880 kullanan biri olsa kendi telefonum ile karşılaştırma imkanım olacak ama böyle bir şansım da yok, sonuçta problem fark edilmeyecek kadar az değil, yani ben de problem yok diyen arkadaşların problemin farkında olmamalarına da imkan vermiyorum, servise telefonu değiştirmek için bastırmaktan başka bir çare yok birde yeni verilecek olan telefonu da denemeden almamak gerekiyor.
  • Arkadaşlar ben dayanamadım ve bu telefonu iade edip sony ericsson k 810i aldım...Belkide hata ettim ama artık geri dönüş yok napayım sevemedim telefonu, sırf çift hat diye diğer özellikleri beni tatmin etmemesine rağmen kullanamazdım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnypeR

inceledim ve gerçekten çok güzel görünüyor ama tek eksiği wifi. madem windows mobile var wifi olsa tam olurmuş

bimekteki sonucu banada bildirirsen sevinirim

Telefonu az önce VATAN dan aldım, orada denedik, pek bi sıkıntı yok gibi.. çok çok hafif bir boğukluk olabilir ikinci simde ama biraz kullanıp net cevp verebilirim... yani rahatsız etmedi beni, onu söyleyebilirim.. şimdi telefon şartjda, yarın kullanıma başlıcam.. yarından sonra detaylı görüşlerimi veririm..

Bu arada telefonu alacaklar bugün VATAN bilg. koşsun, bonus kartlarına %28 + 5 taksit var.. mağazadada internettede... ödeme sistemi biraz farklı, mağazada %17 indirim yapıp çekiolar, kalan %11 de hesap ekstresine yansıcakmışş.. velhasıl 500 YTL nin altında bi fiyata geleyor ki kafamdaki rakamında altında..

Alacaklar bence acele etsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: enginmxp

quote:

Orjinalden alıntı: velivolkan

ya arkadaşlar bu konu 10. sayfasına ulaşmış durumda bi şekilde insanlar burada fikirlerini ve tecrübelerini paylaştılar ve sonradan katılanlarda bu bilgi ve tecrübelerden yola çıkarak bu telefonu aldı ya da almadı..Kullanıcı sayısı azımsanmayacak kadar yüksek.Ee o zaman neden kimse bu msja melodi atamanın farkında değil ya da neden bir cvp yazılmıyor kara düzen mi kullanıyoruz telefonumuzu..?sizde bu durum nasıl kişiye atadıgınız msj sesi işliyor mu ya da nasıl işlevselliğini kararlaştırdınız..Sizden gelecek cvplar doğrultusunda makinayı servisine göndereceğim göstermiş oldugunuz hassasiyet için teşk ederim aynı sorun üzerine 3. msjım umarım cvp alabilirim

kara düzen ne demek bilmiyorum ama ben dediğin özellikleri kullanmıyorum kardeş, hatta zil melodisini bile değişmedim, ilgilendiğim özellikler değil onlar, hani cevapsız kalma die yazıyorum.

cevabın için teşekkür ederim acaba dediğim özelliği deneyebilir misin bi zahmet..

• quote:

Orjinalden alıntı: enginmxp

quote:

Orjinalden alıntı: mdy

Ayarları yükselttiğimde benim telefonun seside düzelmişti. Fakat şimdi bakıyorumda yine bazen ses kötü gibi geliyor. Acaba başka ayarlarla mı ilgili. Hiç şikayeti olmayan arkadaşlar kendi telefonundaki bu sesle ilgili bütün ayarları buraya yazsalarda şikayeti olanlarlar kendi ayarları ile karşılaştırsalar diye düşünüyorum.

sorun yok diyen bir tek ben varım sanırım, bende kendimden şüphelenmeye başladım:) bende ki tüm ayarlar orj, hiç değiştirmedim, daha önce forumda yazılan değerleri iletiyorum, orada bir sürü parametre var, diğerlerini yazarsanız kontrol ederim,

IOM2_NORMAL_1 : 18
    IOM2_NORMAL_2 : 26
    SLAVE_IOM2_NORMAL : 13
    DSP_ISS_RINGER_LOUD_SPEACKER: 24

ayrıca orada slave audio settings gördüm, yani ikincil ses ayarları, 2. sim'in ses ayarları bu menü altında değilmidir ki???

Evet oradaki slave audio setting kısmı 2. hattın ses kalitesini değiştiriyor bence hiç uğraşıp değerleri bulan oldumu arkadaşlar, belki çözüm buradaki lerdedir.

• Arkadaşlar merhaba. Tam bir telefon özürlüsü olarak soruyorum şimdiden özür dilerim. Ben bu telefonla internete nasıl bağlanabilirim. Birincil hattım vodofone, ikincil hattımı turkcell olarak atadım. Fakat ortadaki tuşa bastığımda açılan browserda network error diyor. gprs i açıp öyle deniym dedim ama nerden açıldığını bulamadım :) yardımcı olursanız sevinirim.

Bu arada kayıt tutuluyormu bilmiyorum ama benimde 2. hattımda ses kısık ve boğuk geliyor. Yeni ayarları girdiğim halde pek bir değişiklik yok. ses seviyesi biraz arttı fakat boğukluk devam ediyor. hafif gürültülü bir ortamdaysam 2. hattım (turkcell) üzerinden yaptığım görüşmeleri pek anlayamıyorum.
  • öncelikle hayırlı olsun umarım sorunsuz bir şekilde kullanırsın
    vatanın bu kampanyasından şimdi haberim oldu dışardaydım bütün gün keşke nete girebilseydim de öğrenseydim
    düşüncelerini ve deneyimlerini de bekliyoruz, güle güle kullan

quote:

Orjinalden alıntı: dartacer

quote:

Orjinalden alıntı: SnypeR

inceledim ve gerçekten çok güzel görünüyor ama tek eksiği wifi. madem windows mobile var wifi olsa tam olurmuş

bimekteki sonucu banada bildirirsen sevinirim

Telefonu az önce VATAN dan aldım, orada denedik, pek bi sıkıntı yok gibi.. çok çok hafif bir boğukluk olabilir ikinci simde ama biraz kullanıp net cevp verebilirim... yani rahatsız etmedi beni, onu söyleyebilirim.. şimdi telefon şartjda, yarın kullanıma başlıcam.. yarından sonra detaylı görüşlerimi veririm..

Bu arada telefonu alacaklar bugün VATAN bilg. koşsun, bonus kartlarına %28 + 5 taksit var.. mağazadada internettede... ödeme sistemi biraz farklı, mağazada %17 indirim yapıp çekiolar, kalan %11 de hesap ekstresine yansıcakmışş.. velhasıl 500 YTL nin altında bi fiyata geleyor ki kafamdaki rakamında altında..

Alacaklar bence acele etsin...

• arkadaşlar bende vatan kampanyasıyla d880 sahibi oldum

emektar s55imi çok özleyeceğim

geçen ay arkadaşa 650ye almıştık bu teli

bence piyasadaki tek çift sim kartlı tel

diğerleri tırıvırı
  • Sabah sabah başlıyım yorumlara... Dendiği gibi ikinci hatta boğukluk var maalesef.. Turkcell i taktım o hatta, ilk hat Avea... arattım arkadaşıma bariz bi boğuk, söylenen gibi sanki burnunu kapayıpta konuşuyo karşıdaki, yada grip falan oldu zannedersiniz.. böyle kullanılırmı kullanılmazmı bilemiorum, bir iki gün bakmak lazım.. serviste yazılım güncellemesi falan denenebilr, ama sonuç alamayanlar var.. bide şu kodlarla oynama var tabii... neyse bakıcaz artık.... biraz kullanıyım, rahatsız ederse doruu VATAN bilgisayara..
  • quote:

Sabah sabah başlıyım yorumlara... Dendiği gibi ikinci hatta boğukluk var maalesef.. Turkcell i taktım o hatta, ilk hat Avea... arattım arkadaşıma bariz bi boğuk, söylenen gibi sanki burnunu kapayıpta konuşuyo karşıdaki, yada grip falan oldu zannedersiniz.. böyle kullanılırmı kullanılmazmı bilemiorum, bir iki gün bakmak lazım.. serviste yazılım güncellemesi falan denenebilr, ama sonuç alamayanlar var.. bide şu kodlarla oynama var tabii... neyse bakıcaz artık.... biraz kullanıyım, rahatsız ederse doruu VATAN bilgisayara..

vatana gitmen bişeyi değiştirmez

cep telefonlarında iade yok
  • Birde ekleme yapmak istiyorum...

Telefonu olan arkadaşlar test etmek için kapalı bir hattı arasınlar.. 'ARADIĞINIZ KİŞİYE .....' ulaşılamıyor mesajını dinlesinler, iki hattanda ard arda yapın.. Hatta tam anlamak için 2 şer 3 er kere iki hattanda srekli arayın... Fark varmı yokmu görelim sizin hatlarda da..

Sanırım tüm D880 ler bu var, ancak çoğu kullanıcı hattın çekimindendir, dışardaki seslerdendir falan diye pek önemsemiodur yada çok dikkat etmemiodur bence... Anlamak için bence en güzel yöntem yukarıdaki 'Ulaşılamyor....' mesajını iki hatla dinlemekdir..

Herkes dener buraya yazarsa sanırım ses sorununu kökten anlarızz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Sabah sabah başlıyım yorumlara... Dendiği gibi ikinci hatta boğukluk var maalesef.. Turkcell i taktım o hatta, ilk hat Avea... arattım arkadaşıma bariz bi boğuk, söylenen gibi sanki burnunu kapayıpta konuşuyo karşıdaki, yada grip falan oldu zannedersiniz.. böyle kullanılırmı kullanılmazmı bilemiorum, bir iki gün bakmak lazım.. serviste yazılım güncellemesi falan denenebilr, ama sonuç alamayanlar var.. bide şu kodlarla oynama var tabii... neyse bakıcaz artık.... biraz kullanıyım, rahatsız ederse doruu VATAN bilgisayara..

vatana gitmen bişeyi değiştirmez

cep telefonlarında iade yok

İadede ziyade problemi çözdürmek lazım.. telefondan oldukça mamnunum, özelliklerini kullandıkça dahada memnun oluyorum... işte tek sorun ses problemi

• Arkadaşlar 2 gündür teli kullanıyorum. 2 hattında sesi aynı. Ben Teknosadan aldım. Bazı arkadaşlar telefonun üzerinde DUOS yazıyor dedi ama benimkinde yok. Böyle yazanlarda ses problemi olabilirmi acaba? Çünkü herhangi bir fark duymadım ben.
  • Ben şimdi denedim. Ses kalitesi aynı ama ses yüksekliği 1 level aşağıda sanırım. Ama seste bi boğukluk yok (Nazar değmesin :) )
    quote:

Birde ekleme yapmak istiyorum...

Telefonu olan arkadaşlar test etmek için kapalı bir hattı arasınlar.. 'ARADIĞINIZ KİŞİYE .....' ulaşılamıyor mesajını dinlesinler, iki hattanda ard arda yapın.. Hatta tam anlamak için 2 şer 3 er kere iki hattanda srekli arayın... Fark varmı yokmu görelim sizin hatlarda da..

Sanırım tüm D880 ler bu var, ancak çoğu kullanıcı hattın çekimindendir, dışardaki seslerdendir falan diye pek önemsemiodur yada çok dikkat etmemiodur bence... Anlamak için bence en güzel yöntem yukarıdaki 'Ulaşılamyor....' mesajını iki hatla dinlemekdir..

Herkes dener buraya yazarsa sanırım ses sorununu kökten anlarızz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saint20 -- 7 Mart 2008; 10:47:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: saint20

Arkadaşlar 2 gündür teli kullanıyorum. 2 hattında sesi aynı. Ben Teknosadan aldım. Bazı arkadaşlar telefonun üzerinde DUOS yazıyor dedi ama benimkinde yok. Böyle yazanlarda ses problemi olabilirmi acaba? Çünkü herhangi bir fark duymadım ben.

interntteki resimlerde öyle idi ama ben yazanı görmedim

kutusunda yazıyo
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.