Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: webelectronics

quote:

bendeki versiyon farklı.D880XAGK3.

Ben de ki versiyon D880JVGK6. Acep hangimizin ki yeni. Sana zahmet bir de bunu sorarsan burda ki arkadaşlarda gereken versiyon yükseltme işlemlerini yapabilirler serviste diye düşündüm.

quote:

TuraN.z...webelectr.ve kürşad arkadaşlara ilgileri için teşekkür..

Rica ederiz abicim

valla bende bu sorunlar olduğuna göre her halde yenide olsa yüklemek istemezsiniz..
    cumartesi sorar bilgilendiririm..ben maviden aldım..servis telpanın değil..mobil-tek diye bir firma galiba ismini tam çıkaramadım..garanti belgesinde yazıyor..çok ilgilendiler..ankarada balıkçıoğlu işmerkezinde randevu verdiler..yazılım yüklenince sorun kalmaz dediler..maviden alınan 880 lerin yarısında bu yazılım sorunu varmış galiba..(yeni partide)
    eğer maviden alıpta..benim gibi 2.simin rehberini görüntüleyemeyen varsa direk yetkili servisi arasın
    yalnız bu arada devamlı kurcalamamıza rağmen..telefonun pili 4 gün gitti..biraz abartı oldu ama..gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 18 Şubat 2008; 22:41:40 >

• quote:

arkadaşlar ben yaklaşık 2 haftadır d880 kullanıyorum ama çözemediğim birkaç konu var.
    1. ikinci hattan gprs kullanabiliyor muyuz? Ben sadece birincil hattan bağlanabiliyorum. arama yaparken hat seçimi yaptığımız gibi bir seçim var mı?
    2. ikinci hattan mms alabiliyoruz ama gönderebiliyor muyuz?
    3. mesaj sesi olarak mp3 seçebiliyor muyuz?

Başka bir forumdan sormuşlar.Bende yukarıdaki soruların cevabını bilmediğim için buraya taşıdım..
    Bilenler yazarsa sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürşadd

quote:

arkadaşlar ben yaklaşık 2 haftadır d880 kullanıyorum ama çözemediğim birkaç konu var.
    1. ikinci hattan gprs kullanabiliyor muyuz? Ben sadece birincil hattan bağlanabiliyorum. arama yaparken hat seçimi yaptığımız gibi bir seçim var mı?
    2. ikinci hattan mms alabiliyoruz ama gönderebiliyor muyuz?
    3. mesaj sesi olarak mp3 seçebiliyor muyuz?

Başka bir forumdan sormuşlar.Bende yukarıdaki soruların cevabını bilmediğim için buraya taşıdım..
    Bilenler yazarsa sevinirim..

1- 2.hattan gprs kullanılamıyor arama yaparken hat seçimi gibi olmuyor tel yeniden başlıyor böyle bir seçimde...
    2-mesajlarda iki hat seçimi var ancak mms de hat seçimi yok benim gördüğüm, farklı bir yolu varmı bilmiyorum ancak olduğunu sanmıyorum...
    3- belirlediğin sahıslara, mesaj sesi olarak mp3 veya başka bir ses atama olayı var, genel mesaj sesleri olarak atama yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 19 Şubat 2008; 0:23:44 >

• arkadaşlar 2.hat ses olayını nasıl çözücez yardım lutfenn
  • quote:

Orjinalden alıntı: chipie

arkadaşlar 2.hat ses olayını nasıl çözücez yardım lutfenn

Ben bugün telefonu ikinci hattaki ses problemi nedeni ile servise (Telpa) verdim, bakalım neler olacak, gelişmelerden sizi haberdar ederim.
  • KOVBOY SENDEN GUZEL HABERLER BEKLİCEM İNŞALLA EN KISA ZAMANDA ÇÖZLERLER 15 GÜN BEKLETMEZLER İNŞALLA:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoVBoY47

quote:

Ben bugün telefonu ikinci hattaki ses problemi nedeni ile servise (Telpa) verdim, bakalım neler olacak, gelişmelerden sizi haberdar ederim.

KoVboY47 sizin telefonun versiyonu neydi acaba?
  • Uyandırma alarmında, seçeneklerde otomatik açılma var. Ben bu seçeneği aktif hale getirdiğim halde, sabah alarm çalıyor (tlf kapalı vaziyette) alarmı kapatıyorum ama telefonun açılacağıyla ilgili hiçbir seçenek çıkmıyor. Yani telefon açılsın mı gibi. Alarmı kapattıktan sonra telefon kapalı kalmaya devam ediyor. Ben sonra normal şekilde tekrar telefonu açıyorum. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdy

quote:

quote:

KoVboY47 sizin telefonun versiyonu neydi acaba?

Bendeki telefonun versiyonu D880JVGK6 idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoVBoY47 -- 19 Şubat 2008; 16:33:09 >
  • quote:

KOVBOY SENDEN GUZEL HABERLER BEKLİCEM İNŞALLA EN KISA ZAMANDA ÇÖZLERLER 15 GÜN BEKLETMEZLER İNŞALLA:)

Sanmıyorum çok bekletmezler çünkü telefonu ben cuma günü aldım, teknik servis'de giriş formu düzenlenirken yazılımla sorun düzelmez ise telefonun değiştirileceğini söylediler, tabiki yeni telfonda da aynı sorun var ise ne olur bilmiyorum, daha önceki mesajlarımdan birisinde de yazmıştım benim anladığım tüm D880'ler de aynı sorun yok gibi çünkü bazıları şikayet ederken bazıları da ben gayet memnunum diyor. Bakalım bekleyip göreceğiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

kovboy47, slave normal degerini 16 yada 17 yapabilirsin. ganeja, *#1234# la versiyonu gorebilirsin,bu arada reset olayini denedin mi oda cozum icin bir ihtimal, bu arada ben 2 kere reset yaptim bir sakincasi yok. mdy, yukarda yazan 1. deger 19, 2. deger 27, 3. deger 16 veya 17, 4. deger 25 degerleri degistirmenin dedigin konuya etkisi olacagini sanmam...

TuRaN.z telefonu iki kere rest yapmanızın sebebi neydi acaba? Ses ayarlarını yükselttinizde olmadımı? Onun için mi, yoksa ayarları yükseltmeden önce reset yapıp olurmu diye denediniz. Merak ettim. Ben de ses ayarlarını yükseltmek istiyorum ama daha kötü filan olur mu diye çekiniyorum. Gerçi ikinci hattın sesi çokda kötü değil. Birinci hattan biraz kısık gibi. İdare ediyor. Ama neden birinci hat gibi olmasın.

• mdy ben ayarları yukselttım bır gun öle kullandım sonra reset attım telefona korktum acaba bişe olur resetledıkten sonra yanı telefon normal hale gelınce bı baktımkı ses çok az o yuzden bugun yıne degerlerı gırdım ve 2.hattakı ses kendıne geldı bıraz bence bu butun d880 lerde var kımısıne ıyı gelıor kımısıne kotu ses bendekı tatmın edıcı degıl dı ama şimdi bı nebze ıyı kodlarla oynadım bı sorun yok suan olucagını da tahmın etmıorum açıkcası tabı bu sadece yorum:)
  • arkadaşlar d 880'in pili, 800'mü 1200 mA'mı? telefon bugün teknosa ve hepsiburada da indirime girmiş. ancak hepsiburada'da pil 800 mA olarak gözüküyor ki bu bence 2 hat için çok az, kesinlikle yetmez. bu telefon 1200 mA olarak çıkmamış mıydı piyasaya? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum herkesteki 800'mü?

birde pillerin ya da kutunun üzerinde yazıyor mu 800 ya da 1200 olup olmadığı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdy

quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

kovboy47, slave normal degerini 16 yada 17 yapabilirsin. ganeja, *#1234# la versiyonu gorebilirsin,bu arada reset olayini denedin mi oda cozum icin bir ihtimal, bu arada ben 2 kere reset yaptim bir sakincasi yok. mdy, yukarda yazan 1. deger 19, 2. deger 27, 3. deger 16 veya 17, 4. deger 25 degerleri degistirmenin dedigin konuya etkisi olacagini sanmam...

TuRaN.z telefonu iki kere rest yapmanızın sebebi neydi acaba? Ses ayarlarını yükselttinizde olmadımı? Onun için mi, yoksa ayarları yükseltmeden önce reset yapıp olurmu diye denediniz. Merak ettim. Ben de ses ayarlarını yükseltmek istiyorum ama daha kötü filan olur mu diye çekiniyorum. Gerçi ikinci hattın sesi çokda kötü değil. Birinci hattan biraz kısık gibi. İdare ediyor. Ama neden birinci hat gibi olmasın.

reset yapmamın özel bir nedeni yok sadece denemekte diyebilirim, ayrıca kodlarla oynama konusunda bende çok taraftar olmamama rağmen biraz dikkatle zaman zaman olumluda sonuçlar alınabildiğini görüyorum fazla yükseltmeden ufak tefek artışların zararı olmaz ama çok yükseltildiğinde en başta cızırtı ile birlikte hoparlörün patlama sorunu veya başka sorunların olmasıda ihtimal dahilinde...

• Telefonu 4 gündür kullanıyorum ama kendi melodilerini kullanmıştım. Bugün zil sesi olarak bir mp3 belirledim ama telefon ilk çalmaya başladığında 1 sn kadar ses çok kısık çıkıyor sonra artıyor. mp3'ü değiştirincede sorun devam ediyor.

Bu sadece benim teldemi böyle yoksa hepsi böylemi ??

cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • TuRaN.z,cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aycanata

arkadaşlar d 880'in pili, 800'mü 1200 mA'mı? telefon bugün teknosa ve hepsiburada da indirime girmiş. ancak hepsiburada'da pil 800 mA olarak gözüküyor ki bu bence 2 hat için çok az, kesinlikle yetmez. bu telefon 1200 mA olarak çıkmamış mıydı piyasaya? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum herkesteki 800'mü?

Ben de geçen hafta hepsiburada.com'dan satın almıştım. pilin üzerinde veya kutuda birşey yazmıyor, ama *#0206*8378# kare ile servis menüsüne girince battery info bölümünde 1200 mA olarak yazıyor.
  • arkadaşlar yaklaşık 1 aydır ng600 teli sattım onun yerine bi tane d880 aldım.benim sorunum karşıdaki ile konuştuğum zaman karşıdaki sesinin yankı yaptığını sölüor lar.bu sorununasıl çözerim bilen arkadaşlar yazarsa çok mem nun olurum...tşk
  • güle güle kullanın. peki siz hepsiburada'dan aldığınızda sitede batarya kısmında kaç yazdığı hatırlıyormusunuz? sanki önceden 1200 yazıyordu şimdi fiyat indirimiyle 800'e düşürdüler gibi geliyor bana. son olarak yoğun kullanmadığınızda kaç gün gidiyor pili? Tşk.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aycanata

arkadaşlar d 880'in pili, 800'mü 1200 mA'mı? telefon bugün teknosa ve hepsiburada da indirime girmiş. ancak hepsiburada'da pil 800 mA olarak gözüküyor ki bu bence 2 hat için çok az, kesinlikle yetmez. bu telefon 1200 mA olarak çıkmamış mıydı piyasaya? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum herkesteki 800'mü?

Ben de geçen hafta hepsiburada.com'dan satın almıştım. pilin üzerinde veya kutuda birşey yazmıyor, ama *#0206*8378# kare ile servis menüsüne girince battery info bölümünde 1200 mA olarak yazıyor.

• aycanata, ben alirken sitede ne yaziyordu bilmiyorum, yani ona hic bakmamisim. ilk sarj da surekli kurcalayarak uc gunde bitti sarji, aslinda normalde cok yogun klullanmam telefonu herhalde 4 gun gider diye dusunuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.