Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun sesle arama etiketi nereden yapılıyor, birde uçak modu ayarını bilen var mı?
  • telde sesle arama yok yada ben göremedim. uçak modu profillerden cevrimdişi mod la ayarlayabilirsin...
  • tek tuşla sessize alınabiliyor.
  • Sayın TuRaN.z cevbınız için teşekkür ederim.
  • daha önceden nokia kullandığım için belki telefona alışmakta güçlük çekiyorum biraz ancak bunun dışında telefon gayet güzel. telefonla ilgili iki sorum var:

1) telefon görüşmesi yaparken sesi hoparlörden vermeyi bulamadım?
    2) tek tuşla ses kısma; telefonun solundaki ses ayarı düğmelerinden aşağıdakine basılı tutma ile mümkün sanırım. ama bu halde sesin kısılması bir-iki saniyeyi buluyor neredeyse. tek tuşa basarak (basılı tutarak değil) sesi kısma mümkün müdür?
  • mdy, rica ederim. bu arada arkadaşlar dikkatimi cekti. telin çektiği fotolarla falan kimse ilgilenmiyor. cift hat olayından olsa gerek. oysa bu tel foto anlamındada bence bir çok telle yarışacak kadar iyi foto çekiyor. birazda topige foto örnekleri eklemeniz konuya yeni bir renk getirecektir. çektiğiniz foto örneklerinide mumkunse bekleriz...
  • bilakiss, görüşme esnasında ortadaki ok tuşuna bas eveti seç hoparlör açılır. 2. sorunun başka yolu yok diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

arkadaşlar telefonun tema desteği var sanırım da herhangi bir yerde,sitede d880 temalarını bulup yükleyen oldumu?

mesaj kirliliği yapıyorum ama arkadaşlarım 3.kez soruyorum bu soruyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

quote:

Orjinalden alıntı: kürşadd

Bilen yoku arkadaşlar?
    Telefon görüşmelerimi nasıl kayıt edebilirim?

görüşmeye başladıktan sonra seçeneklerden 8. sıradaki görüşme kaydına basarsan görüşmeyi kaydedebilirsin, 1 saate kadar kayıt yapabilirsin...

arkadaşlar bilmiyorum benim telefonda mı sadece bu konuşurken seçenekler menüsünde 7 tane özellik var yani kayıt kısmı yok, elinde telefonu olanlar deneyip söyleyebilirler mi, kayıt yapılabiliyor mu? yoksa ben telefonu götürüp yazılımını güncelleştireceğim.

quote:

quote:

arkadaşlar telefonun tema desteği var sanırım da herhangi bir yerde,sitede d880 temalarını bulup yükleyen oldumu?

mesaj kirliliği yapıyorum ama arkadaşlarım 3.kez soruyorum bu soruyu

telefonu kullanıyorum, şu anda bildiğim kadarı ile samsung alternatif sunmadı fakat telefonun diğer ülke versiyonlarında türkiyedekinden daha fazla özelliği var, mesela kendi temanızı yapabiliyorsunuz. Ben bulamadım bulunca paylaşırım...

ayrıca şu anda tek sıkıntım bu telefonda şarj süresi, kimse yalnış anlamasın 4 gün gittiğini söyleyen arkadaşlar vardı bence de 4 gün gitmeli normalde çok konuştun 2 gün gitsin, bende 1 gün gidiyor, artık son bi kere 24 saat şarzda bırakıp denicem, acaba başka böyle problemi olan var mı, tavsiyesi olan biri var mı?

kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi survi -- 7 Şubat 2008; 10:48:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

mdy, rica ederim. bu arada arkadaşlar dikkatimi cekti. telin çektiği fotolarla falan kimse ilgilenmiyor. cift hat olayından olsa gerek. oysa bu tel foto anlamındada bence bir çok telle yarışacak kadar iyi foto çekiyor. birazda topige foto örnekleri eklemeniz konuya yeni bir renk getirecektir. çektiğiniz foto örneklerinide mumkunse bekleriz...

evet çok güzel foto çekiyor seçenekleri de fazla benim canon a520 var ikisini karşılaştırabiliyorum, zamanım olunca burayada koyup paylaşırım, foto kalitesi olarak TuRaN.z ye katılıyorum..
  • Sesle arama özelliği menülerde gözükmüyor.
    Yalnız bu özellik var.. şöyle ki parrot blue tooth kit kullanıyorum aracımda...

Kite ses etiketlerini tanıttım... arabada arayacağım kişinin adını söyleyince telefon arama yapıyor ve hatta tek kişiye ait 5 ayrı numarayı bile arayabiliyorum... isim sonra ev ya da iş diyerek...

bu tamamen telefonun özelliği..
    parrot mini kitde sesle arama özelliğini etkinleştirmek istiyorsunız telefonunuzun bu özelliği desteklemesi gerekir diyor...

...sadece bir telefondan bluetooth ile isim ve numarayı yani kartviziti araç kitine yolluyorum. kite sesimi tanıtıyorum... bundan sonra bu işelemi tekrar etmeye gerek yok...

gerisi aramak istediğim kişinin adını söylemekte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 7 Şubat 2008; 14:00:02 >
  • @gorele2000:

teşekkürler gorele2000 güzel bi bilgi, klavuzda olmayan, teşekkürler :)
  • Bu telefonun sesle arama özelliğinin olduğunu internetteki satış sitelerindede özellikler bölümlerinde yazıyor. Fakat bir türlü bulamıyoruz. Halbuki detaylı bir kullanma kılavuzu koymuş olsalar, özelliklerini bulacağız diye hiç bukadar cebelleşmeyeceğiz. Ama malesef.....
  • quote:

evet çok güzel foto çekiyor seçenekleri de fazla benim canon a520 var ikisini karşılaştırabiliyorum, zamanım olunca burayada koyup paylaşırım, foto kalitesi olarak TuRaN.z ye katılıyorum..

yazmayın yaaa , karşılaştığın şey çok alakasız abicim. Biri Fotograf makinesi , 4 megapiksel , diğeri cep telefonu 3 megapiksel (-ki 3 megapiksel basamaz o alet!!!) arada ki piksel farkına varıp da kanmayın arkadaşlar. 3 megapiksel bir kamera gece çekimi yapamıyor bu en basitinden bir özellik. Neden yapamıyor? incelerseniz gece çekimi modu var lakin "iso" ayarları yükseltilmiş (karanlık ortamlarda iso yüksek tutulur) ve flaş yok. Eee bunun anlamı da gece çekimi yok. Canon A520 dediğin makine dünya çapında 4 megapiksel kulvarında ilk 3 sıraya girmiş bir makine. 24 modu olan bir cihazdır kendileri(modları sormayın duysanız kafayı çizersiniz) (ben hala kullanmaktayım) neyse lafı uzatmayacam sonuç olarak D880 nın çektiği fotolar kaliteli olabilir ama çözünürlük eşittir megapiksel değildir. Gerçek anlamda megapiksel basabilen cihazlar oldukça azdır hele ki telefon piyasasında...Bu yuzden lütfen anlamlı ve komik olmayan cümleler kurup karşılaştırma yapın derim arkadaşlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Sesle arama özelliği menülerde gözükmüyor.

Hangi modelini kullanıyorsunuz acaba?
  • Arkadaşlar BU TELEFONA SAHİP OLAN ARKADAŞLARA bir sorum olacak. Mümkünse telefonu almayanlar cevaplamasın.

Ne samsungun sitesinde ne türkiye ana dağıtımcılarının sitelerinde ne de yetkili bayilerinde bu telefonla ilgili bir tanıtım bir broşür hiç bir şey yok.

Artı, yukarda okuduğum yorumlardan telefonu aldığınızda yetersiz bir Kullanım Klavuzundan bahsediliyor. Diyelim Türkçe klavuz yetersiz, kutudan İngilizce klavuz çıkıyor mu?

Hiç bir yetkili sitede ulaşamadığım bu ürünün gerçekten Samsung olduğuna (çin malı olmasın) emin miyiz?

Cevaplarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonasera

Arkadaşlar BU TELEFONA SAHİP OLAN ARKADAŞLARA bir sorum olacak. Mümkünse telefonu almayanlar cevaplamasın.

Ne samsungun sitesinde ne türkiye ana dağıtımcılarının sitelerinde ne de yetkili bayilerinde bu telefonla ilgili bir tanıtım bir broşür hiç bir şey yok.

Artı, yukarda okuduğum yorumlardan telefonu aldığınızda yetersiz bir Kullanım Klavuzundan bahsediliyor. Diyelim Türkçe klavuz yetersiz, kutudan İngilizce klavuz çıkıyor mu?

Hiç bir yetkili sitede ulaşamadığım bu ürünün gerçekten Samsung olduğuna (çin malı olmasın) emin miyiz?

bende aynı şeyden şüphe duymaya başlamıştım telpa'nın sitesinde açıklama buldum sonra en azından bi tane bildik distribütörde getiriyormuş....

telefonu kullanmıyorum ama sorunun birazını cevapladım idare et artık

• quote:

Orjinalden alıntı: bonasera

Arkadaşlar BU TELEFONA SAHİP OLAN ARKADAŞLARA bir sorum olacak. Mümkünse telefonu almayanlar cevaplamasın.

Bu telefon gerçek Samsung. Ona şüphe yok. Kutusundan İngilizce de kılavuz çıkıyor. Fakat içerik olarak Türkçe si ile aynı. Türkçe kılavuzu İngilizce olanından birebir tercüme edilmiş. Maalesef kifayetsiz.

• parrot mini kit: hb.comdan 155 ytl ye almıştım.

çok memnunum...

parrotun ana sayfasına bakarsanız hiç bir ürünü bu kadar ödüllü değil...

quote:

Orjinalden alıntı: msurg

quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Sesle arama özelliği menülerde gözükmüyor.

Hangi modelini kullanıyorsunuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 9 Şubat 2008; 4:44:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.