Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün teknosada bu ürünü inceleme fırsatı buldum.Görünüş olarak çok güzel tasarımı oldukça güzel.bu yönüyle d900 ve d900i ye benziyor.malzeme kalitesi bu fiyat seviyesindeki bir telefon için vasat denilebilir.Kızak mekanizmasının ileride sorun çıkaracağını zannetmiyorum ama malzeme kalitesi açısından çok iyi değil çok da kötü değil.ort.diyebiliriz.
    ancak alacak arkadaşlara biraz daha beklemeleriniz tavsiye ederim.fiyatı şu an için yüksek.Birkaç ay içinde normal seviyeye inecektir.
  • quote:

Birkaç ay içinde normal seviyeye inecektir.

Tabiii Samsung arkadan gelen ikinci modelini piyasaya sürmezse...
  • Arkadaşlar bir forumdan buldum. Zil sesi bayağı yükseliyor. Benim alettede 2.hatta ses kısık ve boğuk. Aynı problem 3 arkadaşımda da var.
    Aslında olayı çözmek çok kolay. Aşağıda yazan kodla ilgili bir yerlere girdim ve 2.hattın sesini yükselttim. Hatta orada netleştirme ile ilgili
    ayarlarda var. Çok kurcaladım ve tüm ayarları bozdum sanırım. Bir ara orjinallarını bulup tekrar deneyeceğim ve buraya yazacağım...

arkadaşlar kendim sordum kendim cevap vereyim kendim yaptım vede denedim çalan zil sesini yükseltiyor.
    *#0206*8378# yapıyoruz ekran boş iken. gelen menüden
    2.H/W test seçiyoruz gelen menüden
    2.Audio Settings seçiyoruz. gelen menüden
    15.AUDIO AMP seçiyoruz. gelen menüde yapacaklarımız aşağıda
    IOM2_NORMAL_1 : orjinali 18'i 20 olarak değiştirin
    IOM2_NORMAL_2 : orjinali 26'yı 28 olarak değiştirin (maximum 29 olabilir)
    SLAVE_IOM2_NORMAL : orjinali 13'ü 20 olarak değiştirin
    DSP_ISS_RINGER_LOUD_SPEACKER: orjinali 24'ü 29 olarak değiştirin
    ve KAYDETİN

Bunları yaptıktan sonra başka bir telefondan kendi telefonunuzu arayın ve sesin farkına varın dostlar.

• Başarılı bir çalışma , umarım ses çıkışları patlama yapmaz Eline sağlık ben de çalıştı abicim...
  • Teşekkürler ceyhunguler arkadaşım
    Peki ikincil hat ile konuşurken,kısık olan sesi yükseldimi? yukarıda verdiğin kod lar ile?
  • tebrikler doğrusu ama sonradan başımızı ağrıtmasın bu değşitrime olayı.
  • ya bu arada arkadaşlar d 880 nin tv ye bağlantı aparatını nereden bulabilirim,
    bilen varsa hele bir söylesin,
    ayrıca bizim telefonların bataryası 800 ma mı yoksa 1200 ma mı, telefonunun içinde 800 ma yazıyor ama hafızasında ise 1200 ma yazıyor,
    ayrıca d 880 nin yeni güncellemelerini nereden bulabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunguler

Arkadaşlar bir forumdan buldum. Zil sesi bayağı yükseliyor. Benim alettede 2.hatta ses kısık ve boğuk. Aynı problem 3 arkadaşımda da var.
    Aslında olayı çözmek çok kolay. Aşağıda yazan kodla ilgili bir yerlere girdim ve 2.hattın sesini yükselttim. Hatta orada netleştirme ile ilgili
    ayarlarda var. Çok kurcaladım ve tüm ayarları bozdum sanırım. Bir ara orjinallarını bulup tekrar deneyeceğim ve buraya yazacağım...

arkadaşlar kendim sordum kendim cevap vereyim kendim yaptım vede denedim çalan zil sesini yükseltiyor.
    IOM2_NORMAL_1 : orjinali 18'i 20 olarak değiştirin
    IOM2_NORMAL_2 : orjinali 26'yı 28 olarak değiştirin (maximum 29 olabilir)
    SLAVE_IOM2_NORMAL : orjinali 13'ü 20 olarak değiştirin
    DSP_ISS_RINGER_LOUD_SPEACKER: orjinali 24'ü 29 olarak değiştirin
    ve KAYDETİN

Bunları yaptıktan sonra başka bir telefondan kendi telefonunuzu arayın ve sesin farkına varın dostlar.

AUDIO AMP altındaki tüm bu seçeneklerin ne anlama geldiği hakkında bilginiz/bilgisi olan var mı?

Teşekkürler

• en sonunda yeni modellerin kodlarıda bulunmuş anlaşılan, bu kodlarla telle ilgili bir çok ayar değiştirilebiliyor ancak tavsiyem kodlarla fazla oynamamak yönünde pekte doğru değil gibi, herşeye rağmen değişiklik yapacaksanız eğer değerleri çok fazla yükseltmeden kademe kademe artırın deneme yanılma yoluyla, birdenbire çok yükseltirseniz telafisi zor sonuçlarla karşılaşma ihtimali olabilir, naçizane...
  • Burada okuduğum yorumlar üzerine bende bu telefondan aldım. Gerçekten çok güzel. Fakat kutunun içinden çıkan kullanma kılavuzu berbat. Hiçbir şeyi doğru dürüst anlatmıyor. Daha basit modellerinde bile tefferruatlı kılavuz basmışlar. Ama bunda maalesef rezalet. Bu telefonun detaylı kullanma kılavuzunu nereden bulabiliriz acaba? Mesela bu telefonda sesle arama var galiba. Ama bu ayarın nereden yapılacağını ben bir türlü bulamadım. Rehberde ayarlarda sesle arama ayarını seçiyorsun, direk ayar yapmak istediğin telefonu arıyor. Bu ayarın nereden yapıldığını bilen var mı? Birde ilk şarjı kaç saat yapmak lazım?
  • ceyhun arkadaşım teşekkürler...
    2. hat ses olayını sayende halletdim.. verdiğin değerlerin daha az rakamsal değerlerini girdiğim halde 2. hat sesi artık 1 hat gibi...

müjdem de var.. pilimiz 1200 lük arkadaşlar, test mode da pil hakkında bilgi kısmında yazıyor...

2 sorum olacak.

1. bluetooth araç kiti kullanıyprum. parrot mini kit... ses düzeyi ve kullanışlılık mükemmel... fakat bazen bluetoth bağlantısı kopuyor. her seferinde minikiti açıp kapamam gerekiyor..

test mode da bununla ilgili bir ayar var mı? minikit blue tooth 1.2 versiyon...

2. usb den şarj bazen hızlı bazen ise çok yavaş. bunun bir ayarı mı var.. mesala telefonu bilgisayara depo birimi gibi mi bağlamak lazım?

teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 3 Şubat 2008; 13:20:11 >
  • arkadaşlar siz yine de bekleyin cebinize sığacak çift simli u600 dan çok az daha kalın olan telefon geliyor, onu alırsınız bu kaba telefona o kadar parayı vermeyin
  • yalnız telefonun kalınlığı yalnızca sony ericson w 810 kadar...

ve kullanıcılarının çok büyük yüzdesi telefondan aşırı memnun... hem burada hem hepsiburada.com yorumlarında..

pili ise zaten muhteşem hem de çift hatla .. kaba değil, yeterince zarif..

quote:

Orjinalden alıntı: utarid58

arkadaşlar siz yine de bekleyin cebinize sığacak çift simli u600 dan çok az daha kalın olan telefon geliyor, onu alırsınız bu kaba telefona o kadar parayı vermeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

yalnız telefonun kalınlığı yalnızca sony ericson w 810 kadar...

ve kullanıcılarının çok büyük yüzdesi telefondan aşırı memnun... hem burada hem hepsiburada.com yorumlarında..

pili ise zaten muhteşem hem de çift hatla .. kaba değil, yeterince zarif..

Katılıyorum.. Birde;İkincil ses ayarı,hangi değerler? (tüm değerler ile oynamak istemiyorum,sadece ikincil hattın sesinin yükseltilmesi ve netleştirilmesi)
    söylerseniz sevinirim..
    selamlar..
  • ben kendi ayarlarımı aşağıda verdim...::::::: bold içinde olanlar:::::::::::...

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunguler

Arkadaşlar bir forumdan buldum. Zil sesi bayağı yükseliyor. Benim alettede 2.hatta ses kısık ve boğuk. Aynı problem 3 arkadaşımda da var.

IOM2_NORMAL_1 : orjinali 18'i 20 olarak değiştirin:::::::::::19:::::::::
    IOM2_NORMAL_2 : orjinali 26'yı 28 olarak değiştirin (maximum 29 olabilir)::::::27:::::::::
    SLAVE_IOM2_NORMAL : orjinali 13'ü 20 olarak değiştirin:::::::::::17::::::::::::
    DSP_ISS_RINGER_LOUD_SPEACKER: orjinali 24'ü 29 olarak değiştirin:::::::27::::::::::
    ve KAYDETİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 3 Şubat 2008; 16:46:32 >

• quote:

arkadaşlar siz yine de bekleyin cebinize sığacak çift simli u600 dan çok az daha kalın olan telefon geliyor, onu alırsınız bu kaba telefona o kadar parayı vermeyin

hoca hayatımız zaten hep beklemekle geçiyor, nereye kadar dediklerin çıkıncada bir yenisi ufukta görünür bu seferde o beklemeye başlanır...
  • quote:

Bu işin sonu yok ki... Bekle bekle nereye kadar...Bunu kullanma onu kullanma ne zaman kullanacaz peki? Cebimizde paramız var , tutsak harcamasak da değerlenmiyor bari harcayarak zevkine varalım...Değil mi arkadaşlar?

• Bir arkadaş sormuş, menülerde ayar yaparkenki onay sesi nasıl kapatılabilir diye...
    Tuş sesini ayarlardan kapatsanız bile, bekleme modundayken yandaki ses düğmelerinden de kapatın. Böyle yapınca onay sesi de kapanıyor....

Ben birşey sorayım... Bu telefon kaç mb'a kadar hafıza kartı destekliyor?

Not: Telefondan şimdilik bayağı memnun kaldım. Hep böyle giderse, Sirocco'mu bile satacağım...
  • peki arkadaslar bu cift sim kartli telefonlar sagliga zararli degil mi?bunun iki telefon tasimakla,cift sim kartli tek telefon tasimak arasindaki fark ne?bence her ikisi sagliga zararli cunku iki sim karttan olusan frekanslari hep bizimle tasiyoruz..bilmiyorum insallah oyle degildir ama bana pek mantikli gelmedi,daha sonra pisman olmayalim cift sim kartli veya iki telefon tasidigimiza.....
  • o aletin sinyal gücü standartın azıcık altında sorun teşkil edebilecek bir seviyede olmadığı için rahat olabilirsin.Genel anlamda da haklısın sonucta frekanslar bizimle ama teknoloji ilerledikçe bu durum terse dönebiliyor... İçin rahat olsun...

quote:

Ben birşey sorayım... Bu telefon kaç mb'a kadar hafıza kartı destekliyor?

Ben de 1 GB lik var sıkıntı yok. Fazlasına gerek duymadım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.