Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ceyhunguler e teşekkürler, denedim ve benim cihazda da ses miktarı arttı.
  • quote:

Fakat kutunun içinden çıkan kullanma kılavuzu berbat. Hiçbir şeyi doğru dürüst anlatmıyor. Daha basit modellerinde bile tefferruatlı kılavuz basmışlar. Ama bunda maalesef rezalet.

haklısınız.basit modellerde de malesef öyle.c260'ın kullanma kılavuzunda tek bir yaprak vardı,4'e katlanmış olarak.d900ininki defter gibi fakat oda çok eksik.telpanın sitesinden veya hepsiburada comdan indirebilirsiniz.sanırım kılavuz işi türkçeye çevirenler tarafından pek üstüne düşülmüyor.avrupaya gönderilen modellerdeki kılavuz daha işlevsel olabilir.
  • arkadaslar hafıza kartına nasıl girebilirim.bluetooth ile müzik indiriyorum hafıza kartına.ama hafıza kartı nerde.indirdiğim şeyler gözükmüyor.yardım ederseniz sevinirim.
  • merhaba arkadaşlar,

Bende telefonu yeni aldım ve mutluyum, ankara'dan aldım ve tecrübelerimi yavaş yavaş paylaşacağım sizlerle...

@gulfstarmec:

telefonda menü - dosyalarım a girince tel hafızası görünüyor oradayken # tuşuna basarsan hafıza kartını görebilirsin normalde... umarım başka bi sıkıntı yoktur.

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi survi -- 4 Şubat 2008; 22:26:26 >
  • Ya da Menü - Ayarlar - Hafiza Ayarlari - Varsayılan Hafiza dersin , oradan dosyaları nereye kayıt edeceğini belirlersin
  • Sesle arama etiketi nasıl yapılıyor, menülerden bir türlü bulamadım. Bilen biri anlatırsa çok memnun olacağım.
  • webelectronics dostum dediğini yaptım.ama kaydettiği yeri bulamıyorum bu sefer.yani video yu hafıza kartına kaydet dedim.video kaydı yaptım ama bu video yu bulamıyorum.nasıl videoya erişebilirim.
  • arkadaslar dosyalarım klasörünün içinde hafıza kartı klasörünün olması gerekmiyormu.bende yok.arkadasın başka bir samsung modeli var onda var bu klasör.ama benim dosyalarım klasöründe görüntüler videolar sesler müzik diğer dosyalar klasörleri var normalmidir bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gulfstarmec

arkadaslar dosyalarım klasörünün içinde hafıza kartı klasörünün olması gerekmiyormu.bende yok.arkadasın başka bir samsung modeli var onda var bu klasör.ama benim dosyalarım klasöründe görüntüler videolar sesler müzik diğer dosyalar klasörleri var normalmidir bu.

@gulfstarmec:

telefonda menü - dosyalarım a girince telefon hafızası görünüyor oradayken # tuşuna bastığında hafıza kartını görebilirsin normalde acaba denedin mi olmadımı? ben hep bu şekilde yapıyorum, hatta hafıza kartına film atıp izliyorum bu şekilde ulaşıyorum dosyalara, deneyim sonucunu söyler misin?
  • survi sağol dostum denedim oldu.ben direk hafıza kartı diye seçenek bekliyordum.demek bu modellerde böyle.yıldız ve kareyle telefon ve hafıza kartı arasında gidip geliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gulfstarmec

survi sağol dostum denedim oldu.ben direk hafıza kartı diye seçenek bekliyordum.demek bu modellerde böyle.yıldız ve kareyle telefon ve hafıza kartı arasında gidip geliyoruz.

başta bende karıştırmıştım, olduğuna sevindim. sen de sağol. kolay gelsin :))
  • Arkadaşlar ses kaydetici ile Telefon görüşmelerimizi kayıt edebiliyormuyuz?
    ben denedim ama başaramadım.. Telefon ile konuşurken,nasıl kayıt yapıldığını söylerseniz sevinirim..
  • arkadaşlar telefonun tema desteği var sanırım da herhangi bir yerde,sitede d880 temalarını bulup yükleyen oldumu?
  • 570ytl ye inmiş
  • Bilen yoku arkadaşlar?
    Telefon görüşmelerimi nasıl kayıt edebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürşadd

Bilen yoku arkadaşlar?
    Telefon görüşmelerimi nasıl kayıt edebilirim?

görüşmeye başladıktan sonra seçeneklerden 8. sıradaki görüşme kaydına basarsan görüşmeyi kaydedebilirsin, 1 saate kadar kayıt yapabilirsin...
  • Çift hat aynı anda kullanılabiliyor mu yoksa telefonu kapatıp açmak mı gerekiyor.
  • Güncel fiyat listesi (06.02.2008)

Ereyon.com: 639 YTL / 633 YTL (Havale indirimi)
    Ereyon.com (Paralel ithalat): 608 YTL / 602 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 708YTL / 687 YTL (Havale indirimi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Çift hat aynı anda kullanılabiliyor mu yoksa telefonu kapatıp açmak mı gerekiyor.

kullanılabiliyor...
  • arkadaşlar telefonun tema desteği var sanırım da herhangi bir yerde,sitede d880 temalarını bulup yükleyen oldumu?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.