Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: saint20

o menü nerede? ben bulmadımda. Sadece 1 den karakter seçebiliyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: mburakk

bir sorum olacak

mesaj yazarken farklı karakter kullanmak için güzel bir menü yapmışlar.
    ancak o menude gösterilenler ile bastığımda ekrana çıkan karakterler farklı oluyor.
    uyumsuzluk var yani mesela ^ işaretine bastığımda / çıkıyor. yerleri karışmış
    diğer arkadaşlarda durum nasıl? özellikle mavi bilgisayardan hafta sonu fırsatı ile alanlar

version: D880XAGK3

Mesaj yazarken kare tuşuna basılı tutarsan istediğin o menü çıkıyor.
  • Telefon genel olarak güzel, vatan kampanyasından geçtiğimiz hafta aldım. artısı eksisi mutlaka tüm telefonlarda olduğu gibi bunda da mevcut, detaya girmeyeceğim ancak tek sıkıntı 2 hat arasında ses farkı benim için. Bunu da eşitlemenin yolunu yabancı forumlarda yakında kodları ile birlikte vereceklerdir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snuffxxx

Telefon genel olarak güzel, vatan kampanyasından geçtiğimiz hafta aldım. artısı eksisi mutlaka tüm telefonlarda olduğu gibi bunda da mevcut, detaya girmeyeceğim ancak tek sıkıntı 2 hat arasında ses farkı benim için. Bunu da eşitlemenin yolunu yabancı forumlarda yakında kodları ile birlikte vereceklerdir diye düşünüyorum.

yukarlarda bu kodlar var zaten

bi öncekiş sayfada felan
  • sadece ses farkı mı, boğuklukda var mı?

bizim şikette bir arkadaşda aldı vatan kampanyasından, bugun ulaştı tel, ilk baktığım bu sorun oldu, onda da boğukluk fln yok allahtan, ben referans olmuştum çünkü:)
    ses farkı olduğunu yazmıştım zaten burada, yukarıda verilen değerleri denemedim bile, ses farkı çok rahatsız edici değil, aynı şekilde diğer telde öyle.

quote:

Orjinalden alıntı: snuffxxx

Telefon genel olarak güzel, vatan kampanyasından geçtiğimiz hafta aldım. artısı eksisi mutlaka tüm telefonlarda olduğu gibi bunda da mevcut, detaya girmeyeceğim ancak tek sıkıntı 2 hat arasında ses farkı benim için. Bunu da eşitlemenin yolunu yabancı forumlarda yakında kodları ile birlikte vereceklerdir diye düşünüyorum.
  • bu arada bu samsung cagri merkezinden hic memnun kalmadım, ses aparatını sormak için aradım, benden telefon numaramı istiyorlar, napıcaksınız diyorum, size ulaşabilmek için diyor:) napıcaksa bana ulaşıp, tek öğrenmek istediğim aparat'i satıyorlar mı satmıyorlar mı? cep numaramı vermek istemedim cunku sonra reklam smsleri gelmeye başlayacak fln vs. neyse telefondaki ses yok öyle bişey dedi kapattı:) allam ya, çok sattılar keyifleri yerinde sanırım arkadaşların. iyi reklam kolaysa kötü reklamda kolay yapılır. inş bunu telpadan yetkili biri okurda düzgün cevap verir, tel no isteme uygulaması çok yanlış, vermeyene yardımcı olunmaması daha da büyük bir yanlış.
  • enginmxp, ben bu cevirici icin gittigidiyorda birkac satici buldum oradan alacagim sanirim fakat 5-6 milyona satiyorlar ne kadar guvenilir olur bilmem. deneyecegiz bakalim.

bir de ilginc birsey oldu. keske rehberdeki numaralara ayri ayri sim kart atayabilsek ararken degistirmeye gerek kalmasa demistim. simdi rehbere giriyorum herhangi bir numaranin uzeride secenekler diyorum 18. sirada servis numarasi var ve uzerine geldigimde yan tarafinda kartima verdigim isimler gorunuyor. birincil hattim pasif konumda secilemiyor, ikinci hat ise secilebilir gorunuyor ama secince de "giris bos" seklinde bir hata veriyor. galiba rehberdeki isimlere hat atamak mumkun fakat daha cozemedim bu bos girisin nasil doldurulacagini. bir fikri olan var mi?

bunu da yaparsam telefonun hicbir eksigi kalmayacak.

surekli tartisilan ses kalitesi konusunda ise, acikcasi iki hattin da kalitesi eski nokia telefonum kadar iyi degil (hatlarin ikisi de turkcell) fakat oyle karsidakini anlamayacak kadar da ses bozuk degil. sonucta iletisim olayini problemsiz gerceklestirebiliyorsam gerisi cok onemli degil benim icin. audio cd kalitesinde ses kalitesine ihtiyacim olmuyor : )

• bu parça uyumlu değil imiş, bu mesajı parçayı aldıktan sonra yazıyorum,

cok sagolasın,
    buldum bende şimdi, çeşitli fiyatlarda vardı, en ucuzu 6,00 ytl ama orj. değil sanırım, bir deneyeyim bakayım, orj 14,90 sanırım, olmazsa ondan alıcam,

http://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-3-5mm-CEVIRICI-ADAPTOR-CONVERTER_W0QQidZZ8651450#aciklama
    link bu, merak eden bakabilir,

o servis numaraları cepfal,cephava bilmemne, direkt adres defterine kaydetmen için yapılmış ssanırım, bende heyecanlanmıştım yav, hemen baktım ama istediğimiz şey değil o:(
    dediğin gibi o özellikde olsa tam bir hatların birleşimi olacak, bazen dalgınlıkla trcell den vodafone'u arıyorum bende.

quote:

Orjinalden alıntı: ersint79

enginmxp, ben bu cevirici icin gittigidiyorda birkac satici buldum oradan alacagim sanirim fakat 5-6 milyona satiyorlar ne kadar guvenilir olur bilmem. deneyecegiz bakalim.

bir de ilginc birsey oldu. keske rehberdeki numaralara ayri ayri sim kart atayabilsek ararken degistirmeye gerek kalmasa demistim. simdi rehbere giriyorum herhangi bir numaranin uzeride secenekler diyorum 18. sirada servis numarasi var ve uzerine geldigimde yan tarafinda kartima verdigim isimler gorunuyor. birincil hattim pasif konumda secilemiyor, ikinci hat ise secilebilir gorunuyor ama secince de "giris bos" seklinde bir hata veriyor. galiba rehberdeki isimlere hat atamak mumkun fakat daha cozemedim bu bos girisin nasil doldurulacagini. bir fikri olan var mi?

bunu da yaparsam telefonun hicbir eksigi kalmayacak.

surekli tartisilan ses kalitesi konusunda ise, acikcasi iki hattin da kalitesi eski nokia telefonum kadar iyi degil (hatlarin ikisi de turkcell) fakat oyle karsidakini anlamayacak kadar da ses bozuk degil. sonucta iletisim olayini problemsiz gerceklestirebiliyorsam gerisi cok onemli degil benim icin. audio cd kalitesinde ses kalitesine ihtiyacim olmuyor : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginmxp -- 14 Mart 2008; 10:52:40 >

• quote:

Anlaşılan bu telefonlardaki ses problemi genel bir sıkıntı, bazıları bu sıkıntıyı ses boğuk, bazıları ses farkı, bazıları da ses seviyesi düşük olarak tanımlıyor büyük bir ihtimal ile telefonların tamamında durum aynı ama kullanıcıların bu durumu tanımlama şekilleri birbirinden farklı. Zaten Telpa 'da bu durumu teknik servis formunda şöyle açıklıyor "Ses seviyesindeki ton farkı donanım yapısının farklı olmasından kaynaklanıyor."

• quote:

Orjinalden alıntı: KoVBoY47

quote:

Anlaşılan bu telefonlardaki ses problemi genel bir sıkıntı, bazıları bu sıkıntıyı ses boğuk, bazıları ses farkı, bazıları da ses seviyesi düşük olarak tanımlıyor büyük bir ihtimal ile telefonların tamamında durum aynı ama kullanıcıların bu durumu tanımlama şekilleri birbirinden farklı. Zaten Telpa 'da bu durumu teknik servis formunda şöyle açıklıyor "Ses seviyesindeki ton farkı donanım yapısının farklı olmasından kaynaklanıyor."

Hocam telefonunu ikinci kez bırakmıştın değilmi?? sonuç nedir?

• arkadaşlar herkese selamlar birşey soracam bu tlf alacam araç şarj cihazı bulunurmu selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: xsalihx

arkadaşlar herkese selamlar birşey soracam bu tlf alacam araç şarj cihazı bulunurmu selamlar

Evet bulunuyor. Ben aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dartacer

quote:

Orjinalden alıntı: KoVBoY47

quote:

Hocam telefonunu ikinci kez bırakmıştın değilmi?? sonuç nedir?

Sonuç yukarıda tırnak içerisinde belirttiğim gibi "Ses seviyesindeki ton farkı donanım yapısının farklı olmasından kaynaklanıyor." Telefon serviste iken Samsung ile de hatırlamadığım kadar çok sayıda telefon görüşmesi yaptım telefonun değiştirilmesi için ama teknik servis telefon sorunsuz dediği için değişim yapmadılar.

• bu ürün d880'e uyumlu değil arkadaşlar,
    aldım fakat uymadı, şirkette d900i olan arkadaş vardı, baktık onda oldu, d900i ile 880 arasında data kablosu giriş yeri farklı ne yazık ki:(
    niye değiştirirlerse:(((
    neyse ona verdim parçayı:) en azından boşa gitmedi, almayı düşünenler için, bu ve d900i olanlar bize uymuyor:(
    orjinal mesajıda değiştireyimde yanılıp almasın insanlar.

http://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-3-5mm-CEVIRICI-ADAPTOR-CONVERTER_W0QQidZZ8651450#aciklama

• quote:

Orjinalden alıntı: enginmxp

bu ürün d880'e uyumlu değil arkadaşlar,
    aldım fakat uymadı, şirkette d900i olan arkadaş vardı, baktık onda oldu, d900i ile 880 arasında data kablosu giriş yeri farklı ne yazık ki:(
    niye değiştirirlerse:(((
    neyse ona verdim parçayı:) en azından boşa gitmedi, almayı düşünenler için, bu ve d900i olanlar bize uymuyor:(
    orjinal mesajıda değiştireyimde yanılıp almasın insanlar.

evet bugün bende baktım , uyumlu bulamadım ankara'da... teşekkürler enginmpx.

• arkadaslar halen bu telefonu almaya dusunenlere yardımcı olmak amacıyla yazıyorum..yıllardır 2 telefon kullanan birisi olarak sonunda boyle bir telefonla 2 hattımı aynı anda kullanabildigim icin cok mutluyum..telefonla ilgili olarak 1-2 gorusumu yazıcam..

oncelikle gorunus olarak telefon cok sık..kayan kapak seviyorsanız cok daha memnun kalacaksınız..benim daha onceki telefonlarım ya bar tipiydi ya da kapaklıydı ilk defa kayan kapak kullanıyorum cok da kolay alıstım..

ekran oldukca geniş..fakat telefon soylendigi kadar buyuk gelmedi bana..eski telefonum sony ericsson w810i ile ustuste koyunca cokaz bi fark var arada..

fotograf kalitesi oldukca iyi..flas olmasını isterdim ama parlıklık ayarlarıyla los ısıkta bile guzel resim cekebiliyorsunuz..piyasadaki cogu 6-7 mp diyen dandik digital makinelerden daha iyi cektigi kesin.

ses kalitesine gelince..herkezin soyledigi 2.hattaki sesin az gelme olayı dogru..2.hatta biraz daha mekanik geliyo ama bu sıkıntı verecek boyutlarda degil..kısa bi surede alısıyosunuz zaten..cok da buyutulucek bi problem degil bence..hani samsungla degil de dahaucuz bi telefonla konusuomussunuz gibi oluyor.

arama yaparken yandaki dugmeye basıosunuz eger 2.hattan arayacaksanız ..o da cok pratik geldi bana..siziaradıklarında zaten 2 hattanızda surekli ulasılabilir durumda..
    sonuc olarak ben telefondan çok memnun kaldım almayı dusunenlere tavsiye ederim..

• selam. iletim raporu alamıyorum.siz alabiliyo musunuz arkadaşlar.yardımcı olursanız sevinirim
  • Ankarada Orjinal Araç Şarj aleti bulabilen oldumu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekoroglu

selam. iletim raporu alamıyorum.siz alabiliyo musunuz arkadaşlar.yardımcı olursanız sevinirim

Ayarlar-Mesaj ayarları-İletim msj.- İletim mesajı açık olmalı. Sizinki kapalı ise iletim mesajı alamıyorsunuzdur. O ayarı açık olarak ayarlarıp, kayıt edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürşadd

Ankarada Orjinal Araç Şarj aleti bulabilen oldumu?

Ankara' yı bilemem ama burada var ve baya bi hesaplı.
    http://www.ereyon.com.tr/KMDefault.aspx?ctrid=11165&brnd=Samsung%20Orijinal
  • valla arkadaşlar telefonu gece kapatır sabah açarım

bugün 4.gün bitti tek kare gitti

sanırım 1 hafta gider

kurcalamıyorum 30-40 dakikada konuşma süresi var bu zamanda
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.