Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde arkadaşlar. dikkat etmişinizdir nette bizim telefonun iki farklı resmi var. birinde ekranın üst köşesinde DUOS yazıyor.
    bazılarında yazmıyor. benim siparişimde DUOS yazısı vardı, ama gelen telefonda böyle bir yazı yok. ha çok önemli değil o yazı ama, alırkende dikkat ettiğim bir detaydı. samsung niye aynı telefonu aynı dönemde iki farklı biçimde piyasaya sürmüşkü.

şimdi konuyu bağlamak gerekirse, bazı arkadaşlar seste problem olmadığını bazıları ise olduğunu iddia etmiş sayfalarca.
    acaba piyasada samsungun iki farklı versiyonu olabilirmi, ve bu DUOS YAZILI, YAZISIZ olayı bu yüzdenmi????

paylaşalım, öğrenelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ktkemal

birde arkadaşlar. dikkat etmişinizdir nette bizim telefonun iki farklı resmi var. birinde ekranın üst köşesinde DUOS yazıyor.
    bazılarında yazmıyor. benim siparişimde DUOS yazısı vardı, ama gelen telefonda böyle bir yazı yok. ha çok önemli değil o yazı ama, alırkende dikkat ettiğim bir detaydı. samsung niye aynı telefonu aynı dönemde iki farklı biçimde piyasaya sürmüşkü.

şimdi konuyu bağlamak gerekirse, bazı arkadaşlar seste problem olmadığını bazıları ise olduğunu iddia etmiş sayfalarca.
    acaba piyasada samsungun iki farklı versiyonu olabilirmi, ve bu DUOS YAZILI, YAZISIZ olayı bu yüzdenmi????

paylaşalım, öğrenelim

Hiçbirinde DUOS yazısı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdy

yani hiçbirinde derken?

google göresllere samsung d880 duos yazmanız yeterli.
    ne yani, hepsine photoshopmu yapmışlar bu resimlerin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ktkemal -- 18 Mart 2008; 21:21:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ktkemal

quote:

yani hiçbirinde derken?

google göresllere samsung d880 duos yazmanız yeterli.
    ne yani, hepsine photoshopmu yapmışlar bu resimlerin...

Bence bunlar gerçek fotograf değil.

• çift kat radyasyon
  • arkadaslar bende aldım telefonu memnunum simdilik....

telpa garantili teknosadan aldım...

içinden çıkan şarj aleti çin malı...önceki samsungumda kore mali şarj aleti vardi...

şarjim 2 gün dayandı acaba cok mu kurcaladım sizde nasil ?

birde şey sormak istiyorum, görüşme sesi kayıt diye bişey varmı bu telefonda ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: HighFlyerX

arkadaslar bende aldım telefonu memnunum simdilik....

içinden çıkan şarj aleti çin malı...önceki samsungumda kore mali şarj aleti vardi...

birde şey sormak istiyorum, görüşme sesi kayıt diye bişey varmı bu telefonda ????

Görüşürken ses kayıt var. Görüşme esnasında seçenekleri açın orada var. Yanılmıyorsam 8. sırada idi. Daha önceki sayfalarda yazılmıştı bu.
  • valla kendi çapımda bi rekora gidiyor benim şarj

bugün 10. gün ve tek çizgide

eski 2 telim s55 ve w850 ayrı ayrı en fazla 1 hafta dayanıyodu bu şartlardaki kullanıma

bunda iki hat aynı anda 10. gün nerdeyse

1.5 saatlikte bi konuşma sürem var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 20 Mart 2008; 9:14:27 >
  • slm Mdy,

verdigin faydalı bilgiler icin cok tşk ederim, teli çözmüşsün resmen:)

bir soruda ben sorayım, max kac gb msd kart destekliyor biliyor musun? araştırdım ben ama öyle bir bilgiye ulaşamadım.
  • şansa bak, bizde tam şarj olayını konuşuyorduk ( şirkette aynı telden iki kişide olunca konu malum:) ) ve sizin durumdan bahsetmiştim:)
    10. gün'e dayandı demek, dediğim gibi iki hafta gidecek sanırım:)

arkadaşta 4. gün'e ulaştı ve sadece 1 diş düşmüş, 30 dk lık görüşme süresi vs. ile.

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

valla kendi çapımda bi rekora gidiyor benim şarj

eski 2 telim s55 ve w850 ayrı ayrı en fazla 1 hafta dayanıyodu bu şartlardaki kullanıma

• quote:

Orjinalden alıntı: enginmxp

slm Mdy,

verdigin faydalı bilgiler icin cok tşk ederim, teli çözmüşsün resmen:)

bir soruda ben sorayım, max kac gb msd kart destekliyor biliyor musun? araştırdım ben ama öyle bir bilgiye ulaşamadım.

Benim fotograf, film ve mp3 le falan fazla ilgim olmadığı için kartı kullanmıyorum bile. Benim kart boş vaziyette. Ama 1gb kullanlar var. Daha önceki sayfalarda yazmışlardı. Daha fazlasını kaldırırmı bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginmxp

şansa bak, bizde tam şarj olayını konuşuyorduk ( şirkette aynı telden iki kişide olunca konu malum:) ) ve sizin durumdan bahsetmiştim:)
    10. gün'e dayandı demek, dediğim gibi iki hafta gidecek sanırım:)

arkadaşta 4. gün'e ulaştı ve sadece 1 diş düşmüş, 30 dk lık görüşme süresi vs. ile.

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

valla kendi çapımda bi rekora gidiyor benim şarj

daha öncede dediğim gibi

sabah 7-8 akşam 11 de kapanır

saat hesabı olarak 150 saat diyelim

24 saat sayarsak tam 1 hafta nerdeyse

• valla makinanın karnı acıktı artık

bu kadarmış:)
  • sizin telefonlar yada piller arızalı galiba, nasıl gidiyor o kadar yahu ? . Gerçi öyle arızaya can kurban tabi
  • D880 Dostları;

Bir de şu televizyon meselesine değinseniz. Şu çin malı olup hepsi aynı ama markaları değişik olan telefonlarda uydudan mı ne TV oynatıyormuş. Doğrumudur? D880 de de mümkünmüdür. Tşkler.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HighFlyerX

arkadaslar bende aldım telefonu memnunum simdilik....

Görüşürken ses kayıt var. Görüşme esnasında seçenekleri açın orada var. Yanılmıyorsam 8. sırada idi. Daha önceki sayfalarda yazılmıştı bu.

dostum bilgi için teşekkürler ben ilk 6 seceneği gördümde aşaği hiç inmemiştim menude uyuz olmuştum hani ses kaydı diye eyvallah saol.. :)

birde arkadaslar böyle diyerek bu şarj olayı yüzünden kafayı yedireceksiniz bana ...

aslında telefonda bu ara görüsmelerimde yoğun tam yeni telefonu test ederken mi denk geldi acaba... konusuyorum ve mesajlaşıyorumda. ( günde 1 saat görüsme + 30-40 msj) acaba bu durum =36 saat mi ??

bide merak ediyorum şarj cihazlarınızın resimlerini koyarmısınız ?

size zahmet su 10 gün giden arkadaşlar bi iki resim koysun da o şarj aletinden bulalım....benimki kutudan çıkan şarj aleti üstünde çin malı yazıyor ya sizin ??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shumensko81 -- 20 Mart 2008; 23:37:22 >

• hersey iyi guzel de arkadaslar,bu cift simkartli telefonlarda radyasyonu zararli degil mi?iki telefon tasimakla bir ciftsimkartli telefon tasimak arasinda ne fark var?(saglik acisindan yani kullanirlilik acisindan degil,tabii ki bir tel.daha iyi)...bana gore bu cok zararli bir sey,daima iki hat acik ve her iki hattin insana verdigi zarari bir dusunun...
  • Arkadaşlar benim iki sorum olucak 1. d880 nin DOC, XLS, PPS, PDF, HTML, JPG, GIF formatlarını gösterdiği söyleniyor bende bluethoot ile telefona word dosyası attım telefon desteklenmeyen format dedi ve açmadı acaba bu sorun sadece bendemi var yoksa benmi beceremedim birde pdf atayım dedim ondada aynısı oldu ve telefondada dosyayı almasına rağmen bulamadın 2. sorum ise menüden dosyalarım ordanda sesler klasörüne gelip içine girmeden seçeneklere girinci 3 . sıradaki menüdeki görüntüleme kriterleri yazan aktif değil gri renkte duruyor sizdede böylemi bilgilendirseniz gerçekten sevinirim çünkü problem varsa 7 günü geçirmeden tekrar değişim yapayım malum bu ikici değişimim olucak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: utupian

Arkadaşlar benim iki sorum olucak 1. d880 nin DOC, XLS, PPS, PDF, HTML, JPG, GIF formatlarını gösterdiği söyleniyor bende bluethoot ile telefona word dosyası attım telefon desteklenmeyen format dedi ve açmadı acaba bu sorun sadece bendemi var yoksa benmi beceremedim birde pdf atayım dedim ondada aynısı oldu ve telefondada dosyayı almasına rağmen bulamadın 2. sorum ise menüden dosyalarım ordanda sesler klasörüne gelip içine girmeden seçeneklere girinci 3 . sıradaki menüdeki görüntüleme kriterleri yazan aktif değil gri renkte duruyor sizdede böylemi bilgilendirseniz gerçekten sevinirim çünkü problem varsa 7 günü geçirmeden tekrar değişim yapayım malum bu ikici değişimim olucak.

tuhaf.
    ben word'ü denedim, ama bi sıkıntı çıkmadı?

• Telpadan gelen cevap ''. SORUNUZ: Normal şartlarda söylediğiniz uzantılı dosyalar Samsung d880 cep telefonu tarafından görüntülenebiliyor. Cihazınızdaki bu sorunla ilgili teknik servisimize göndermeden önce aşağıda vereceğim hardreset şifresini girerek telefonunuzu sıfırlamanızı ve tekrar denemenizi önerebiliriz. Hard reset şifresi : *2767*3855#
    Bu şifreyi her hangi bir numara çeviriyor gibi arama ekranına girin. Telefonunuz kapanıp sıfır bir şekilde tekrar açılacaktır. (Hard reset yapıldıktan sonra telefon içerisindeki Sim ve Hafızakartı hariç tüm bilgiler silinecektir. Bilgilerinizi bilgisayarınızı mutlaka yedekleyin)Sorun devam ederse teknik servisimize göndermenizi tavsiye ederiz.
    2. SORUNUZ: Bluetooth ile aldığınız bu tip dosyalar genelde telefonunuzun DİĞER DOSYALAR bölümüne aktarılır.
    3. SORUNUZ: WORD, EXEL dosyaları gibi dosyalarda görüntüleme kriterleri seçeneği pasif gözükmesi normaldir.
    Samsung ve Telpa'yı tercih ettiğiniz için teşekkürler.'' Sanırım bu telefonda sorunlar bitmicek daha yeni değişti geldi teknosadan yine synı problemler devam ediyor

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.