Şimdi Ara

SAMSUNG ÇİFT SİMLİ TELEFON İŞİNE EL ATTI. İŞTE YENİ D880 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.717
Cevap
2
Favori
207.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumu bir yandan okuyacam ancak işinde aslı açelemde olduğu için siz D880 kullanıcılarına telefon ile ilgili görüş sormak istiyorum. Teknosada gördüm ve beğendim. Sizce almaya değer bir telefonmu?

dj night tek hatlı telefonlara göre iyi çekmediğini yazmış, öyle ise benim için çok kullanışlı olmayabilir. Şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar forumu okuyabildiğim kadarı ile en çok tartışılan problem 2 hattın ses problemi. kimi önemsemiyor ama kimide çok rahatsız edici buluyor. acelem olmasına rağmen kullanmadan almayı çok riskli buluyorum. önce bir arkadaşımda varmı diye bakıp kullanmam lazım. bilmem siz ne dersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: rahmi2253

Arkadaşlar forumu bir yandan okuyacam ancak işinde aslı açelemde olduğu için siz D880 kullanıcılarına telefon ile ilgili görüş sormak istiyorum. Teknosada gördüm ve beğendim. Sizce almaya değer bir telefonmu?

dj night tek hatlı telefonlara göre iyi çekmediğini yazmış, öyle ise benim için çok kullanışlı olmayabilir. Şimdiden teşekkürler

artısı eksisiyle sonuç itibariyle, bana göre tek kelimeyle almaya değer bir telefon, şu an itibariyle ben çok memnunum, kullanımı, özellikleri, fotosu videosu müzikçaları radyosu şarjı bana göre tatmin edici ve şu an piyasada olan bir çok tek hatlıdan bile daha iyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: stat

Bende Samsung D889 furyasına 5 gün önce Teknosadan aldığım telefon ile katıldım. Bu yeni partide artık ses problemi çözümlenmiş. Telefon il ilgili birşey sormak istiyorum ki bu konuyu samasung müşteri hizmetleride bilmiyormuş:))) Rehber->Seçenekler->18. Servis Numaraları bu kısıma irdiğimde ben var olan Turkcell ve Avea isimlerini goruyorum ama Turkcell inaktif durumda(Turkcel 1. hat olsada 2.hat olsada hep inaktif) Avea ise Aktif durumda içine girdigimde ise BOS yazıyor ve sadece Geri secenegi ekranda oluyor. Bu secenek ne ise yarıyor bilen var mı?
    Tesekkurler

ses problemi çözülmüş derken, nasıl bir çözüm olmuş?
  • Benim 2. hatta ses açısından bir sorunum yok ama, bariz bir şekilde çekme sorunu var. Birde benim gibi Ave'a gibi çekim özürlü bir hat takıyorsanız 2. slota, dahada çok belli ediyor kendini. Bende Mecburen 2. sloata Turkcell'i taktım, en azından Avea ya göre daha iyi çekiyor.
  • bu olmadı işte cekmeyecekse 2 hatlı tel in espirisi ne
    quote:

Orjinalden alıntı: nighty

Benim 2. hatta ses açısından bir sorunum yok ama, bariz bir şekilde çekme sorunu var. Birde benim gibi Ave'a gibi çekim özürlü bir hat takıyorsanız 2. slota, dahada çok belli ediyor kendini. Bende Mecburen 2. sloata Turkcell'i taktım, en azından Avea ya göre daha iyi çekiyor.
  • sanırım Avea'nın çekme özründen kaynaklanıyor sizin ki:)birde avea reklam verir heryerde çekiyor diye, onemli olan çekmesi değil kalitesi, birinin bu adamlara toplam kalite yönetimini anlatması lazım:)

bende 1. trcell 2. vfone, aynı seviyede çekiyorlar, sorun yok,

quote:

Orjinalden alıntı: nighty

Benim 2. hatta ses açısından bir sorunum yok ama, bariz bir şekilde çekme sorunu var. Birde benim gibi Ave'a gibi çekim özürlü bir hat takıyorsanız 2. slota, dahada çok belli ediyor kendini. Bende Mecburen 2. sloata Turkcell'i taktım, en azından Avea ya göre daha iyi çekiyor.
  • Arkadaşlar selamla,
    geç cevap için kusuruma bakmayın,
    Verison: D880JVGK6

ayarlardaki değerlerim:
    IOM2_NORMAL_1 : 18
    IOM2_NORMAL_2 : 26
    SLAVE_IOM2_NORMAL : 12
    IOM2_HEAD_2:26
    DSP_ISS_RINGER_LOUD_SPEACKER: 24

telefon fonsiyonel bir telefon ben önceden SE P900 kullanıyordum işin gerçeği onu çok arıyorum ama ne yapalım bu gsm şirketleri bizleri böyle ecüş bücüş işlere gark etti
    Dediğim gibi telefonun muhteşem bir telefon değil ama çift hatlı telefonalr içinde beklentinizi eniyi karşılayabilecek telefon.

Sevgiler.

Not: Bu arada Halen rehberde seçeneklerde 18. sırada yer alan servis numarasının ne işe yaradığını aramaya devam ediyorum.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stat -- 30 Mart 2008; 23:45:12 >
  • bende almayı düşünüyorum fakat 2 çekincem var
    1.si telefon rehberlerini ayrı ayrı tutabiliyormuyuz yani 1.hat ayrı bi rehber 2.hat ayrı bi rehber yoksa bütün numaralar aynı yerdemi
    2.si bluetooth kulaklıkla kullanırken sadece telefonu mu tanıtıyoruz yani telefonu tanıttıktan sonra 2 hattan gelen aramaları da aynı bluetooth kulaklıkla cevaplayabiliyomuyuz.
  • 1. si, evet ayrı yada karma tutabiliyorsunuz, o konuda esnek,,,

2. si, bt ile hattın bir ilgisi yok, başka bişey mi sormaya çalıştınız anlamadım? sonuçta tel kendisine geleni kulaklığa ileticek, hatta göre ayrım yapmaz.

saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: tarkanust

bende almayı düşünüyorum fakat 2 çekincem var
    1.si telefon rehberlerini ayrı ayrı tutabiliyormuyuz yani 1.hat ayrı bi rehber 2.hat ayrı bi rehber yoksa bütün numaralar aynı yerdemi
    2.si bluetooth kulaklıkla kullanırken sadece telefonu mu tanıtıyoruz yani telefonu tanıttıktan sonra 2 hattan gelen aramaları da aynı bluetooth kulaklıkla cevaplayabiliyomuyuz.
  • birazda foto ekleyelim,bir makro örneği
    http://img363.imageshack.us/img363/1668/photo0251np2.jpg
  • yukarıda fotosundan bahsetmiştiniz, buda ispatlar olmuş dediğinizi:)

foto kalitesi bir telefon için gayet yeterli gerçekten.

quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

birazda foto ekleyelim,bir makro örneği
    http://img363.imageshack.us/img363/1668/photo0251np2.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginmxp

1. si, evet ayrı yada karma tutabiliyorsunuz, o konuda esnek,,,

2. si, bt ile hattın bir ilgisi yok, başka bişey mi sormaya çalıştınız anlamadım? sonuçta tel kendisine geleni kulaklığa ileticek, hatta göre ayrım yapmaz.

saygılar.

quote:

bende almayı düşünüyorum fakat 2 çekincem var

bazı çift hatlı telefonlarda çift bluetooth gibi bir ibare var ondan dolayı sordum bi kaç yerde okuduğum yazılardada
    diğer marka çift hatlarda bluetooth kulaklığın sadece tek hatla kullanılabildiği gibi şeyler okumuştum
    ondan sordum eğer bu kesin olarak çalışıyorsa alacağım hemen bitane sonuçta arabada kulaklıkla iki telefonu kullanamadığım için alıyorum çift hatlı
    onu yapamayacaksa bi anlamı kalmıyo çantada 2 telefonda taşınabilir

• evet arkadaşlar son şarj süresi 9 gün ve 75 dakika konuşma

saat olarakta yaklaşık 100 saat diyelim
  • çift bt olayını duymadım acıkcası,
    çantada çift tel taşımak kesin çift bt kulaklık gerektirir:) ama bu telle çalışır 1 tane yeter bence, açıkcası denemediğim için kesin diyemiycem,
    ben bt ile pc ye bağlayıp görüşmeler buradan yapabiliyorsam ve pc deki kulaklık mikrofonu kullanabiliyorsam bt kulaklıkda da problem çıkarmaz diye düşünüyorum,
    sonuçta bt kulaklık ile tel arasında bir bağlantı var ve hatlardan bağımsız çalışması gerek, siz yine kullanan birinden kesin öğrenin.

quote:

bazı çift hatlı telefonlarda çift bluetooth gibi bir ibare var ondan dolayı sordum bi kaç yerde okuduğum yazılardada
    diğer marka çift hatlarda bluetooth kulaklığın sadece tek hatla kullanılabildiği gibi şeyler okumuştum
    ondan sordum eğer bu kesin olarak çalışıyorsa alacağım hemen bitane sonuçta arabada kulaklıkla iki telefonu kullanamadığım için alıyorum çift hatlı
    onu yapamayacaksa bi anlamı kalmıyo çantada 2 telefonda taşınabilir

• Ben parrot araç kitinde bt ile iki hattıda sorunsuzca kullanıyorum. Yani bt iki hattada tek aletle kullanılabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdy

Ben parrot araç kitinde bt ile iki hattıda sorunsuzca kullanıyorum. Yani bt iki hattada tek aletle kullanılabiliyor.

Parrot kitin modeli ne acaba?
    Bende CK3100 var. 2. hat ile sorun yaşıyorum. 2. hattan arama yaptıktan sonra CK3100 ekranı takılı kalıyor ve telefondan bağlantıyı kesip kite tekrar bağlanmam gerekiyor.

Telefon Bluetooth kulaklıklarla sorunsuz çalışıyor.

Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: msurg

quote:

Orjinalden alıntı: mdy

Ben parrot araç kitinde bt ile iki hattıda sorunsuzca kullanıyorum. Yani bt iki hattada tek aletle kullanılabiliyor.

Parrot kitin modeli ne acaba?
    Bende CK3100 var. 2. hat ile sorun yaşıyorum. 2. hattan arama yaptıktan sonra CK3100 ekranı takılı kalıyor ve telefondan bağlantıyı kesip kite tekrar bağlanmam gerekiyor.

Telefon Bluetooth kulaklıklarla sorunsuz çalışıyor.

Saygılarımla

Parrot mini kit. İkinci hatla konuşurken sesi biraz daha açmam gerekiyor. Yanlız konuşmuyorken zaman zaman bağlantı kopuyor. Mini kiti kapatıp açıyorum, tekrar bağlanıyorum falan. Bu telefondanmı yoksa mini kittenmi onu bilemiyorum. Ama çok da hoş bi şey değil. Mini kitle konuşma esnasında herhangibir kopma olmuyor.

• cevaplarınız için teşekkürler araç kitinde kullanmayacağım
    bt kulaklıkla kullanacağım ondada sorun yaratmadığını söylemişsiniz yarın alacağım bitane
    telefonla çok sık konuştuğum için özellikle arabada benim için vazgeçilmez bi özellik
    yardımlarınız için teşekkürler
  • Şu telefonu almazsam sadece sesinden dolayı almayacağım
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.