2. sorum ise menüden dosyalarım ordanda sesler klasörüne gelip içine girmeden seçeneklere girinci 3 . sıradaki menüdeki görüntüleme kriterleri yazan aktif değil gri renkte duruyor sizdede böylemi bilgilendirseniz gerçekten sevinirim çünkü problem varsa 7 günü geçirmeden tekrar değişim yapayım malum bu ikici değişimim olucak.
bendede aktif değil bahsettiğiniz menü...
Sanırım o menünün aktif olmaması normal bu arada Telpa nın verdiği kodla reset yapınca düzeldi sorunum artık bahsettim formatları açıyor .Ama şimdide diğer samsung x700 üde çalan mmf formatlı melodileri denetim d880 de malesef bunada geçersiz format diyor açmıyor sizde mmf formatlı melodiler çalıyormu arkadaşlar malum onların ses seviyeleri midi lere göre çok daha yüksek çıkıyor..Birde bu mmf formatları amr ye nasıl dönüştürebiliriz bilen varmı..
D880 ile Soft Box içerisinde çekilmiş makro denemesi.
arkadaşlar d880im mms ayarlarını yapamıyorum..MMS yazıp turkcelle gönderdim sistem telefonu tanıyamadı..sanırım d880in mms ayarları yok..d900 la aynı faln diyenler olmuş ama onu da nasıl yapıcam beceremedim..yardımcı olursanız sevinirim..eyw
Dün Teknosadan aldım. Bence uç noktada beklentileri olmayanlar için 10 numara telefon. Resimlerden çok daha şık. 2 hat olayı çok iyi işliyor. Çift sim kartlı telefon arayan arkadaşlar kesinlikle düşünmeden bu telefonu alsın. Şiddetle tavsiye ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: nighty
sizin telefonlar yada piller arızalı galiba, nasıl gidiyor o kadar yahu ? . Gerçi öyle arızaya can kurban tabi
valla bugün 3. gün
20 dakika görüşmem var ve daha giden bi çizgi yok
nazar değmesin:)
BEn telefonu 2. gün akşam şarj etmezsen, 3. gün öğlen beni yolda bırakıyor
yaw bu cihazda aktif kapak yok sanırım
yes e basmadan cevaplamıyor
ama kapağı kapatınca menüden felan çıkıyor
nasıl iş anlamadım
bi ayarımı var acaba
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
nasıl iş anlamadım
bi ayarımı var acaba
Ayarlar > Telefon ayarları > Kaydırma ayarları > Yukarı : "aramayı kabul et" olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: KoVBoY47
quote:
nasıl iş anlamadım
bi ayarımı var acaba
Ayarlar > Telefon ayarları > Kaydırma ayarları > Yukarı : "aramayı kabul et" olacak.
ok sağolasın
peki bu yes tuşunu nasıl ipta lederiz
çünkü bazen tel cebimde iken aranınca yes veya noya basılıyor ve arama sonlandırılıyor
yaw arkadaşlar bu ekrandaki e harfi edge anlamınamı geliyor
iptal etme yolu varmı
bide bu orta tuş direkt internete giriyor
acaba interneti kapatmanın bi yolu yokmudur
arkadaslar size soruyorum????bu telefonun iki sim karttan dogan zararli isinlarin insana zarar verdigini dusunmuyormusunuz?bir telefon zararliyken bu kim bilir nasildir?
İllaki zararlıdır ama, bu telefonun SAR değeri çok düşük. 2.1 seviyesinde birşeydi galiba. Çift telefon taşırsan etkisi altında kaldığın SAR seviyesi 4 küsür oluyor. O daha da zararlı.
Edge yazısını iptal edemiyoruz sanırım. İnternet ayarlarını kendin bozarsan eğeri o tuşa bassanda internete giremez, böylelikle de kontörün gitmez :)
quote:
iptal etme yolu varmı
Bildiğim kadarıyla E kalkmıyor. Ama istersen ortadaki tuşu iptal edebilirsin. Daha doğrusu ortadaki tuşa bastığın vakit internete bağlanmayabilirsin. Ayarlar-Tarayıcı Ayarları-Geçerli Profil. Burada geçersiz bir profili seç kayıt et. Orada Turkcell, Avea ve Vodafon var. Onlardan sonrada Profil4 ve Profil5 var. Profil4 ü seç kayıt et. Kayıt ettikten sonra ortadaki tuşa bassanda internete bağlanmassın.
1. si, zaten bu telefonu alan insanlar daha önceden 2 tel taşıyordu, bu anlamda doğal zarar değişmez hatta düşebilir,
2. si, siz hiç dolmuş otobüs, toplantı vs. gibi toplu ortamlarda bulunmuyor musunuz? o insanların taşıdığı her telden zaten etkileniyorsun, nasıl kaçacaksın ki? cep tel artık günün gerçeği, faydası zararından büyük ki kullanıyor insanlar, ben taşımasam yanımdakinde var, değişen bişey yok.
quote:
Orjinalden alıntı: levis_mk
arkadaslar size soruyorum????bu telefonun iki sim karttan dogan zararli isinlarin insana zarar verdigini dusunmuyormusunuz?bir telefon zararliyken bu kim bilir nasildir?
quote:
Orjinalden alıntı: nighty
İllaki zararlıdır ama, bu telefonun SAR değeri çok düşük. 2.1 seviyesinde birşeydi galiba. Çift telefon taşırsan etkisi altında kaldığın SAR seviyesi 4 küsür oluyor. O daha da zararlı.
Edge yazısını iptal edemiyoruz sanırım. İnternet ayarlarını kendin bozarsan eğeri o tuşa bassanda internete giremez, böylelikle de kontörün gitmez :)
Tabi insan sağlığı açısından iyi bir rakam sayılabilir.Lakin kullanılabilirlik açısından maalesef antenleri çift hat açısından zayıf kalıp,normalinden 3/4 kadar randıman almaktadır.Mesela 2.hat olarak kullandığım vodafone,başka telefonlarda aynı yerde yarım seviyede çekerken,d880 de çekmekle,çekmemek arasında kararsızlık içinde kalıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: mdy
quote:
iptal etme yolu varmı
Bildiğim kadarıyla E kalkmıyor. Ama istersen ortadaki tuşu iptal edebilirsin. Daha doğrusu ortadaki tuşa bastığın vakit internete bağlanmayabilirsin. Ayarlar-Tarayıcı Ayarları-Geçerli Profil. Burada geçersiz bir profili seç kayıt et. Orada Turkcell, Avea ve Vodafon var. Onlardan sonrada Profil4 ve Profil5 var. Profil4 ü seç kayıt et. Kayıt ettikten sonra ortadaki tuşa bassanda internete bağlanmassın.
eyw profil 4ü seçtim
bağlanmaya çalışıyo adres vs istiyo
inşallah buda faturaya yazmıyodur
Bende Samsung D889 furyasına 5 gün önce Teknosadan aldığım telefon ile katıldım. Bu yeni partide artık ses problemi çözümlenmiş. Telefon il ilgili birşey sormak istiyorum ki bu konuyu samasung müşteri hizmetleride bilmiyormuş:))) Rehber->Seçenekler->18. Servis Numaraları bu kısıma irdiğimde ben var olan Turkcell ve Avea isimlerini goruyorum ama Turkcell inaktif durumda(Turkcel 1. hat olsada 2.hat olsada hep inaktif) Avea ise Aktif durumda içine girdigimde ise BOS yazıyor ve sadece Geri secenegi ekranda oluyor. Bu secenek ne ise yarıyor bilen var mı? Tesekkurler
bu daha önce cvplanmıştı,
forum'u takip ederseniz görebilirsiniz, 1-2 sayfa geri gitmeniz yeterli.
quote:
Orjinalden alıntı: stat
Bende Samsung D889 furyasına 5 gün önce Teknosadan aldığım telefon ile katıldım. Bu yeni partide artık ses problemi çözümlenmiş. Telefon il ilgili birşey sormak istiyorum ki bu konuyu samasung müşteri hizmetleride bilmiyormuş:))) Rehber->Seçenekler->18. Servis Numaraları bu kısıma irdiğimde ben var olan Turkcell ve Avea isimlerini goruyorum ama Turkcell inaktif durumda(Turkcel 1. hat olsada 2.hat olsada hep inaktif) Avea ise Aktif durumda içine girdigimde ise BOS yazıyor ve sadece Geri secenegi ekranda oluyor. Bu secenek ne ise yarıyor bilen var mı? Tesekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: stat
Ses pronlemi çözülmüş demişsiniz. Ses ayarı ölçülerini yazarmısınız.