Bildirim
Samsung çıtayı daha da yukarı taşıyor: Galaxy A15, dört Android sürümü güncellemesi alacak!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
A1X A2X A3X arasından bir seri rafa kaldırılmalı. Nasıl ki A7X serisi bırakıldı. Aynı şekilde bir seri daha gitmeli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu güzel haber işte
-
olması gerekeni yapmaya başladı diyelim :)
-
Galaxy Note 20 Ultra gibi bir telefona vermeyip çok daha basit, donanım olarak zayıf telefonlara sırf 1-2 yıl içinde piyasaya çıktığı için güncelleme veren samsung HUAWEI den sana geçtiğime pişmanım.
-
Şayomi örnek alır umarım
-
A serisi çok satıyor en cok satan 10 cihazdan 3 4 tanesi a serisi
Note serisi tarih oldu gecmise yönelik politika geliştirmezler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi de zamanında aylarca tanıtımı yapılıp övgüler methedilip Ultra adıyla o donanım da çıkarttığı bir telefonu da güncelleri satmak adına 2 3 yılda gözden çıkartamaz. Çıkartmamalı.
Ben dönemin a j c serisi cihazlarına neden güncelleme vermiyor demiyorum. Note 20 ultra hala donanım olarak üst bir cihazken gözden çıkartılmasına kızıyorum.
Çıkartır çünkü android
Zamaninda Samsung galaxy w almistim s1 ve s2den sonra en güçlü 3. Telefonuydu samsungun 1 guncelleme verdiler sadece sonra kaldi öyle
Şimdi güncelleme vermesinin tek nedeni de ust segmentte applein alt segmentte Çinlilerin bastirmasi ve samsungun pazar payının giderek azalmasi
Yoksa gene ayni haltlari yerler
O zaman mantıklı olarak Galaxy S24 ve sonrası da 5 sürüm Android güncellemesi almalı.
-
helal olsun Samsung'a
çinli telefon üreticilerin bu seviyeye gelecek mi göreceğiz
şayomi, realmi, moppo...vs hadi bakalım sizde giriş seviyesi telefonlara 4 yıl android ve 5 yıl güvenlik güncellemesi verin bakalım
-
güncelleme veren Android firması kazanır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X