Şimdi Ara

Samsung Corby II Kullananlar Yorumlarınızı Alabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung corby II yi almayı düşünüyorum güzel telefona benziyor sormak istediklerim şunlar işletim sistemi android mi ? androidse performansı nasıl stabil mi ? ayrıca telefon sağlam mı yani 5 yıl gidecek nitelikte mi ? Bir de telefonla ilgili şöyle genel izlenimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• Kesinlikle 5 sene kullanamazsınız, android değil java sistem kullanıyor. Video incelemesi var forumda, ekran geçişlerinde bile kasmalar gözleniyor o yüzden para vermeye değmez. Wave 525 yada bütce arttırımıyla Galaxy Mini alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Kesinlikle 5 sene kullanamazsınız, android değil java sistem kullanıyor. Video incelemesi var forumda, ekran geçişlerinde bile kasmalar gözleniyor o yüzden para vermeye değmez. Wave 525 yada bütce arttırımıyla Galaxy Mini alın.

Hocam o son bütün telefonlarını symbian kullanmış biri olarak fazla performans bekleyen biri değilim.Yani çok kötü kasma yapmıyorsa benim için problem değil ve malesef wave 525 alamam param yetmiyor.Şimdi ya corby II ya da corby wi-fi alabilirim.Corby wifi nin de menüleri filan çok klasik eski samsung menüleri corby II biraz daha yeni.Piyasada bu fiyatlarda dokunmatik wifili başka telefon da yok.Büyük ihtimal corby wifi alıcam.
  • Bütceniz nedir? Wave 525 fiyatları satılan yere göre değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Bütceniz nedir? Wave 525 fiyatları satılan yere göre değişiyor.

çatlasa patlasa 350
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.