Şimdi Ara

Samsung'da öğrenci indirimi başladı: Telefonlarda %18, tabletlerde %20 indirim! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
30
Favori
51.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S23 ve Tab S9 serisinin indirimli fiyatlarını yazabilecek olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tab s9 serisinde indirim göremedim. Bindirim var ama

• An itibariyle s9 ultra 512 gb 26.999 dan 29.999 a yükseldi

• İndirim için edu mail adresi şartı daha önceden var mıydı? Yandaki bannerda öyle yazıyor, acaba ondan mı düşmüyor fiyat?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozann kullanıcısına yanıt

Yok hocam, indirim yapılmış başka ürünleri görebiliyorum. Mesela bazı aksesuarlarda. Mail adresim de edu uzantılı değil. Giriş yapmadan veya öğrenci tanımlanmamış hesap ile girişte indirim görünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrahasan -- 4 Eylül 2023; 19:16:29 >
  • Tab s9 alma niyetim vardı, anladığım kadarıyla ilk gün her üründe indirim vardı akabinde kampanya duraklatıldı. Bugün kampanya açılmış fakat tab s9 bin lira zam yemiş. Ayrıca kampanya dahilinde değilmiş. 16bine s9 alma hayalleri suya düştü  

• telefonların hepsinde yok düşenlerde de stok yok s21fe de kulaklık şarj aleti yok. reklam ile alakasız bi durum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Clickbait, indirim gorunumlu reklam sebebiyle adamlari thh'ye vericez bu gidisle
    İndirimli urun sayfasinda a34/a54 gibi modeller mevcut ancak fiyatlari normal siteyle ayni. O zaman indirim sayfasinda isi ne bunlarin
    Pahali modellerde indirim mevcut ancak s23+ disinda piyasada daha uyguna bulunabiliyor sanirim.

• Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt

S23+ indirimle kaça inmiş hocam acaba?

• Bugün tekrar giriş yaptım telefon modellerini kısmen değiştirmişler.

Galaxy Z Fold5 53299

Galaxy Z Flip5 36899

Galaxy A54 5G 16499

Galaxy A34 5G 12499

Galaxy S23 ULTRA 47559

Galaxy A04S 5821

Galaxy M13 5329

Galaxy S23+ 36899

Galaxy S23 30339

Galaxy S22 ULTRA 36899

Galaxy S22 22959

Galaxy S21 FE 5G 16809

• justkny J kullanıcısına yanıt

S23 fiyatinartmis, 28 bin kusurdu,

S23+fiyat gecen gun ile ayni. S21fe de oyle.

Yanliz s23+ alana kadar s22 ultra da ayni para. Kalem vs derken biraz fark var arada, bir yil eski model, guncelleme bir yil az olur ama bilemedim. Tabi s23+ da sd islemci farki olur illaki.

• İndirim falan yok aksine bindirim var. Birçok ürünün fiyatı piyasanın üstünde boşuna bakmayın

• WarForFears W kullanıcısına yanıt
    Hocam sıkı durun söylüyorum... Tamı tamına 16809 tl.. güler misin ağlar mısın %18 değil %1.8 bile indirim yok

• Bir anlamı yok.

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt

Hepsiburada da 16 bin falan zaten. Saçma kampanya olmuş gerçekten.

• s23 ultra 256 gb 47k küsür, mediamarktta 44k küsür. Nerede indirim?

• Ben dün S21 FE siparişi verdim (16809 TL), yanında 2000 TL kupon veriyolarmış. Fakat bu kupon telefon teslim edildikten sonra 14 gün içinde hesaba geçiyor ve sene sonuna kadar kullanılabiliyor. Bu kupon ile alınabilecek şeylerle beraber gayet uygun bir kampanya oluyor aslında. Örn:

Samsung Buds 2 Kulaklık

25W veya 35W Şarj Adaptörü

İkili Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı

10.000 mAh kablosuz Powerbank

Gibi aksesuarlar alınabiliyor.

Adaptörün kutudan çıkmadığını da düşünürsek verilen kupon ile bunları alabilmek bir avantaj oluyor.

• TunCR7 kullanıcısına yanıt
    üyeliksiz girince 17.500 çıkıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TunCR7 kullanıcısına yanıt

Hocam aynı şeyi ben de düşünüp sipariş vermiştim. Fakat öğrenci kampanyasından 6 ay içinde sadece bir kere faydalanabiliyormuşuz. Yani Buds 2 1899 tl 25 adaptör 540 küsür bir paraya denk geliyor. Verilen 2000 TL kupon bu senenin 12. ayına kadar geçerli. Yani 16800 tlye buds2 bedava gibi bir şey oluyor sadece. S21fe+buds2+şarj aleti 2000 tl indirimle birlikte totalde 17250 civarına geliyor Müşteri hizmetlerine rerklamda bahsedilen 21fe+buds2+şarj aleti olayını sordum. Daha aktif olmadığını belirtti fakat gelecekte aktif olur mu olmaz mı bilmiyorum. Siparişimi iptal ettim bu yüzden. İptal edince de öğrenci kampanyasından yararlanamıyormuşuz tekrar.

Bir de avantajix 2500 tl iade olayı var. Avantajix'te .edu maili olan hesaplar iade dışı denmiş fakat ben normal mail ile hesap açıp öğrenci belgemi attım. Yani teoride avantajix 2500 tl iade yapmalı ama çok yüksek ihtimalle çamura yatarlar eklerler madde olarak. Yani avantajix 2500 tl iadesine güvenip indirim beklenmez ama deneyip alan olursa yazabilir.

Mediamarkt 2 gecedir 15600 tlye düşürüyor fiyatı. Bir arkadaşınızdan rica ederseniz 350 civarına 25w şarj aleti sipariş edebilirsiniz samsung shoptan öğrenci indirimi çerçevesinde. Su anda amazonda 1300 tlye satılıyor buds 2. Yani hiç beklemeden aynı fiyata hepsi alınıyor.(mediamarkt club 50 tl indirim ve amazon 50 tl indirimiyle daha bile uygun.)

Ekleme: Hepsiburadada Samung200 koduyla 16800 tlye s21fe+buds2 alabiliyorsunuz. Bunun üzerine yine bir öğrenci arkadaşın hesabından samsung shoptan 350 tlye şarj aleti alınabilir totalde 17150 olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erwing gaerta -- 7 Eylül 2023; 20:25:20 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.