a24 telefon alacaktım 8445 tl idi ögrenci indirimi ile yanındada tab a8 i 999 tl veriyor %5 vallet indirimi ile alayım dedim kartı ayarladım sepete attım stok bitti nasıl oldu ise ödeme ekranına kadar ilerlemiştim |
Samsung'da öğrenci indirimi başladı: Telefonlarda %18, tabletlerde %20 indirim! (12. sayfa)
-
-
Valla at 1 lira icine cekebiliyorsan soyle :d
Ben denedim bulamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Swallet applepay yasaklandı Türkiye de sanırım. Yanlış okumadıysam bugün itibariyle yüz ve parmak izi ile alakalı birşeyler olmuş net bilgim yok ama bazı özellikleri yaasaklabmıitır belkide
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami61off -- 30 Ekim 2023; 23:43:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öğrenci indirimiyle şuan S23 FE 256 gb , kablosuz kulaklıklar ve şarj aletlerinde fiyatlar nedir, görsel atabilirmisiniz ?
-
Stokta olan şarj cihazlarının fiyatları;
-
özelde 13-15 bine müh çalışıyorsa o kişi mühendis değildir hocam. memlekette genel olarak herkes düşük maaş alıyor şartları kötü orasıda ayrı bir konu tabi.
-
Samsung %10-20 zam çaktı geçti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem zam yaptı hemde indirim yaptığı modelleri birkaç tane öğrenci indirimi kapsamına giren modellerle sınırladı. Çifte kazık :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnasuyu -- 18 Kasım 2023; 17:34:20 > -
Bunlar beylik laflar arkadaşım. Yaş ilerleyip belli bir olgunluğa gelince ne demek istediğimi anlarsın.
-
Merhaba;
Öğrenci indirimli Samsung tab A9 plus 8/128 fiyatı nedir? Bakabilirmisiniz.Tşkler.
-
5.948 tl
-
A9 8G 4079 TL fiyat nasıldır sizce? Ya da bu fiyata yakın başka bir tablet var mı tavsiye edeceğiniz?
-
8gb için guzel fiyat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S23 FE güncel fiyatı atabilir misiniz? Ben yeni mezun oldum da aklıma yatarsa arkadaşın öğrenci belgesiyle alacağım.
-
Acaba fiyat hala aynı mı kontrol edebilir misiniz size zahmet?
-
20.679 tl görünüyor.
S21 FE 128 ve buds ne kadara düşüyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün 16.400 idi. Bugün 17.400 olmuş.
17.399 ₺
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X