Telefon olarak yukarıdaki gönderdiklerim ve bunlar var: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysuleymany -- 17 Şubat 2024; 14:30:20 > |
Samsung'da öğrenci indirimi başladı: Telefonlarda %18, tabletlerde %20 indirim! (14. sayfa)
-
-
Evet, eğitim indirimi. Öğrenciler öğrenci belgesi, öğretmenler görev yeri belgesi yüklüyor. Bazen güzel fırsatlar olabiliyor.
TABLETLER:
-
s23 ultra da indirim var mı?
-
kulaklıklar ve şarj aletlerinde fiyatlar nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
22 500 liraya S23 FE ve Odyssey G3 24” aldım. Ertesi gün teslim ettiler.
-
-
tşk..
-
hocam g3 ne zaman aldınız stokta görünmüyor?
-
15 Şubat günü sipariş verdim. Cidden sadece saat kalmış şimdi.
-
şaka gibi tam da lazım olan bir üründü, ne zaman başladı ne ara bitti, sçamalık ya, peki hocam saat yerine mi monitörseçtirdi ve fiyat 22500 oldu öyle mi?
-
Aynen, iki seçenek vardı. Saat ve monitör. İkisini de seçtim ikisi de hediyedir diye ama birinin fiyatını ekstra ekledi. Saati kaldırıp telefonla beraber monitörü 22,500 liraya almış oldum öğrenci indirimiyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 17 Şubat 2024; 22:59:34 > -
hayırlı olsun hocam, benim bir sorum daha oalcak, bir ara dediler samsung shopda kredi kartı ile indirim oluyor, bu halen geçerl i mi? yani karta taksit var mı?
-
Yapı Kredi World ile aldım ben. Herhangi bir indirim yapmadı. Taksit imkanı da yoktu maalesef.
-
Hediyeli ürünler değişim kampanyası ile birleşmiyor sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben sepete aliyormus gibi gittigimde hem saat hem de monitor dusuyordu, ikisi bedava gosteriyordu, odeme yapmaya kalksam sorun cikar miydi bilmem.
-
Ben de öyle olmadı ama ikisi de hediyeyse çok üzülürüm.
-
16 yıllık iphone kullanıcı olarak fold5 e geçmeyi düşünüyorum bekleyeyim mi 6yı yoksa fırsatı değerlendirip düşük fiyattan alayım mı fold5?
-
Ne kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam arkadaşlar,
Samsung alışverişlerinizi Avantajix üzerinden yaparak %40'a kadar para iadesi alabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X