< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung'da öğrenci indirimi başladı: Telefonlarda %18, tabletlerde %20 indirim! (8. sayfa)
-
-
Başlayacam öğretmen tartışmanıza. Bu indirimden nasıl yararlanılıyor ben anlamadım. Tcyi barkod numarasını giriyorum, indirim gözükmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en uygun a34 olur o da 10250 tl ye düşüyor piyasada 10.500e bulunuyor çok rahat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben almayı düşünüyorum ama şuan niye indirim uygulanmıyor onu anlamadım dün bakmak için denedim harbidene uyguna geliyordu sanırım yeni aya geçtiğimiz için samsung sitesi güncelleme yapıcak fiyatlara zam yapmazlar umarım
-
Tab s9 plus tablet alma niyetindeyim. O biraz mantıklı oluyor.
Benim eski s9 cep telefonum duruyor. Onu 2000 tl den falan sayıyor ama ekstra 2000 daha indirim diyor. Bu şekilde s21 fe yi öğrenci + eski s9 u vererek 12 bin civarına alabilirim sanırım ama değer mi bilemedim :) Zaten internette 16 bin falan.
indirim yok şu an anlamadım
-
Piyasada daha ucuzu bulunuyor
Ne indirimi; resmen bindirim var!
-
Doktor yine kayda değer bi para alıyor hemşire ve diğer yardımcı sağlık personeli maaşı 25-26k temizlikcilerden az alıyorlar bilgi işlemcilerden az alıyorlarquote:
Orijinalden alıntı: trolldetector
oyle zaten hocam. doktor hemsire dısında kamuda maasini hak eden, calisan kim var ki? devlete sirtini yaslayip hayatin tadini cikariyorlar.
saglikcilar ne kadar kompleksli de olsalar stres kontrolu sabaha kadar hasta insanlarla yakinlariyla falan ugrasma ne bileyim agir yaralilar trafik kazalari falan uzvu kopmus insanlar geliyor aklima. ben saglik calisanı olamam kalan memurluklar yata yata yatalak olmalik.
Bilgi işlemcinin yaptığı şey tc nizi sisteme yazmak 30-35k alıyorlar
Hemşire akşama kadar koşturuyor 25k
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu yine döndü dolaştı bize geldi 😂
Indirim de yok, sanki millet faydalandi da biz kaldik. Faydalanan tabletlerde uc bes kisidir. Ne muhabbet döndü aradas.
İndirim iptal mi oldu fiyatlar çıkmıyor
Bir arkadaşın yazdığına göre ayın ilk birkaç günü indirim olmuyormuş, sonra yine başlıyormuş.
-
Okuma yazma bilerek üni kazanabilir ama kpss yi mah kazanırsın. Galiba üni okuyorsun o yüzden şöyle diyeyim okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır. Ha bir de öyle istediğin yeri bırak doğuda bir köyden başlayacaksın en az 4 sene. Şu fakir ve cahil yurdum insanı bir bitmedi gitti emk.
Bu arada indirimlere gelirsek tırt. Aynı modelin farklı türlerinde indirim olmuyor. 6 yıllık emektar iflas etmişti güzel bir indirim olsa kullanırdım. Şöyle sıfır ucuz iş görecek telefon çok iyi olurdu.
-
okuma yazma bilerek ogretmenlik kazanilabilir evet, kpss de gayet kazanilabilir universite sinavinda ozellikle hicbir basari elde edememis insanlarla yarisiyorsunuz eus, tus, dus ya da olsaydi muhendislerin tabii tutalacagi genel bir sinavdan rekabet ve kitlenin niteliksizliginden oturu cok daha kolaydir muhtemelen kpss.
esseklik turnusolu bir ogretmenin baskasi hakkindaki kanisi mi bu arada?
ne fakirim ne cahil. muhtemelen hicbir halt olmaz bari ogretmenlik yaz denilenden ya da ideali bu olup calisip cabalayip dirsek curutup🥺 250 bine girenden daha egitimliyimdir. ailemin durumu da iyi bu arada.
secim vaadi oy muhabbetleriyle piyasa ogretmene doydu zaten yakinda doguyu da bulamayacaksiniz sukretseniz biraz iyi olacak o calismaya o maas. hala dogu cart curt diyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A54 s23 kaca geliyor arkadaslar indirimle gorebilen var mi?
Öğretmenler almazlar sanırım. Utanırlar. Öğrencilerin hakkı bu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X