Şimdi Ara

SAMSUNG DVB-S LED LCD TV UE40H6290ASXTK FHD 3D SMART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar televizyondan hiç anlamam o yüzden sorma gereği duydum.Bu televizyon Teknosa da 1389TL olmuş.Kullanan varsa nasıl bir televizyon bu.Lutfen yardım edin hiç bir bilgim yok bu konuda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaan z. K kullanıcısına yanıt
    Yaklasik 2 aydir para iadesi bekliyorum kavga hir gur zor bela iadeyi kabul ettirdim bes para etmez dandik bi tv seg falan al daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: bektas34

Yaklasik 2 aydir para iadesi bekliyorum kavga hir gur zor bela iadeyi kabul ettirdim bes para etmez dandik bi tv seg falan al daha iyi

Nedenlerini de söylersen meraktan kurtulmuş oluruz. Teşekkürler.
  • habedon H kullanıcısına yanıt
    3 ay para iadesiyle ugrastim bu sirada tv bendeydi 3 ayda bi tv ne kadar zarar gorebilirki benim tv resmen bozuldu panelde bandin olustu beyaz sahnelerde siyah beyaz oluyodu tv isik sizmalari cikti butun koselerde hemde git gide buyudu tv yi yerinden oynatmadik bi kere bile ellemedik goruntu dersen duran sahnelerde sorun yok hareketli sahnelerde atlama titreme resmen tv izlemekten soguyosunuz tvde panelin alt ve ustundeki sari mavi lakeleri saymiyorum bile

Samsung sikayet firca ve bi dunya kavgadan sonra bana para iadesini yapamayacaklarini soleyip bana 55h6470 modelini yolladi bu tv nin paneli farkli auo panel renkler pek iyi deil ama tvde 2 aydir tik yok hareketli sahneler falan iyi banding isik sizmasi yok lekelenme sifir yalniz panelin siyahlari kontrasti ve gorus acisi berbat bunada sukur bozuk tv izlemiyoruz en azindan

Bidaha samsungdan cop bile almam para kolay kazanilmiyo sonucta almak isteyeninde keyfi bilir

Sikayetvar.com diye bi site var girin bi bakin bitek ben coldeki bahtsiz bedevi deilim kimse yogurdum eksi demedigi icin bu adamlar bu kadar populer zaten bizim millet fanatik onun aldigi hersey mukemmel oluyo zaten yazik bilincli tuketici olamiycaz hicbirzaman

• quote:

Orijinalden alıntı: bektas34

3 ay para iadesiyle ugrastim bu sirada tv bendeydi 3 ayda bi tv ne kadar zarar gorebilirki benim tv resmen bozuldu panelde bandin olustu beyaz sahnelerde siyah beyaz oluyodu tv isik sizmalari cikti butun koselerde hemde git gide buyudu tv yi yerinden oynatmadik bi kere bile ellemedik goruntu dersen duran sahnelerde sorun yok hareketli sahnelerde atlama titreme resmen tv izlemekten soguyosunuz tvde panelin alt ve ustundeki sari mavi lakeleri saymiyorum bile

Samsung sikayet firca ve bi dunya kavgadan sonra bana para iadesini yapamayacaklarini soleyip bana 55h6470 modelini yolladi bu tv nin paneli farkli auo panel renkler pek iyi deil ama tvde 2 aydir tik yok hareketli sahneler falan iyi banding isik sizmasi yok lekelenme sifir yalniz panelin siyahlari kontrasti ve gorus acisi berbat bunada sukur bozuk tv izlemiyoruz en azindan

Bidaha samsungdan cop bile almam para kolay kazanilmiyo sonucta almak isteyeninde keyfi bilir

Sikayetvar.com diye bi site var girin bi bakin bitek ben coldeki bahtsiz bedevi deilim kimse yogurdum eksi demedigi icin bu adamlar bu kadar populer zaten bizim millet fanatik onun aldigi hersey mukemmel oluyo zaten yazik bilincli tuketici olamiycaz hicbirzaman

Anladım dostum, üzüldüm senin adına.

40-42 inç bandında hangi markayı ve modeli önerirsin desem ne dersin?

• televizyon gerçekten çok mu kötü?
  • Gecmis olsun arkadasim. Ben bu modeli alali 7 ay oldu 1500 e aldim. Valla ben cok memnun kaldim. Sana kotu denk gelmis galiba.
    Daha once babamlara aldirmistim samsung. 40D5000 modelini cok memnun kaldik samsungun renk farki ortaya cikiyor bence. Hatta arkadasimada onerdim oda aldi 2 hafta once gayet memnun.

Telefondan ekran paylasiyorum. pcden wifi uzerinden film atiyorum en son hdd taktim yanina bide klavye mouse kablosuz yabanci dizilerimi tv uzerinden smart arayuzden girip izliyorum hic sorun olmuyor. Gayette hizli.:)

Goruntude gayet guzel. Dar açıdan izlenebiliyor. Senin talihsizligin bence. Kanal gecis surelerini soranlar olucak. 1 sn var yada yok. Rahatsiz edici bir yavaslikta degil.

Harf hatalari icin kusura bakmayin telefondan yaziyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende var bu tv'den. 6400 sanıyordum 6290 mış.
    Fiyat performans daha iyi bir tv bulamazsınız.
    gerçek 100hz + mükemmel çalışan backlight strobbing,mükemmel siyahlar ve parlaklık,%99.9999 samsung panelli hepsi. Görüş açıları mükemmel, kontrast oranı 4-5k civarı (j serisi ancak 2-3k)3d'si full hd,pc modunda full chroma 4:4:4 desteği,düşük input lag,f h ve j serisine göre çok daha derin siyah başarısı + gölge başarısı.
    satmaya kıyamıyorum bende carrefourdan idarelik almıştım. seg meg geçiniz .
    soldaki 6200 sağdaki 4k 40ju6570
    siyahlar plazma gibi

görüş açıları ju serisi curved tv çuvallarken 6200 ips gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filips -- 8 Aralık 2015; 14:57:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.