Şimdi Ara

Samsung DVD-1080PK Kulübü - Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
16.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar bugun cihazı almaya gittim ama kargoda bir sorun olmuş herhalde. Ürünü bulamadılar herifler. Ordaki mağaza yöneticiside bayaa bir yerleri aradı. İzmitten herifler 2adet dvd player'ı biz kargoya verdik diyorlar ama Ankaraya gelen arabada bu dvd playerlar çıkmamış. Herhalde aktarmadamı ney unuttular. Kusura bakmayın artık bu bugün halledilemeyecek gibi ben gelir gelmez hemen sizi arayacağım dedi ama cumaya anca gelir gibime geliyor
  • arkadaşlar merhaba ben bursadan yazıyorum.bu cihazı 1 haftadır takip ediyorum ama bursadaki hiç bir yerde bunu bulamadım. Dj Iceman arkadaşım sanırım bursadan nasıl ne derden bulduğunu bir yazarsa sevinirim.hespiburada.com da ürün mevcut ama dah auygun fiyatlı bir yer illaki vardır.
    yardımlarınızı bekliyorum...
  • Bursada Enplus mağazası varmış. İstersen git konuş bi...

http://www.enplus.com.tr/
  • selam
    ben bursa kükürtlü deki enplustan aldım aldım ben de gittigimde 2 tane vardı ama dun sattık teshirdeki var dediler ne kadar kullanıldı dedim inceleyip aldım cihazı ama satıcı isterseniz 2 gun icinde sıfır kutuda teslim ederim elimzide bolca var enplusta dedi bence bir görüüş fiyat 169 ytl world e 9 taksit aldım,
  • ARkadaşlar bu ürünü bende aldım, heyecanla gelmesini bekliyorum.Sorcağım şu ki external hdd'imi NTFS ile formatlım ve içerisine yaklaşık 50gb'lık veri attım.Ürün NTFS formatını görüyor mu? Bilen var mı?
    NTFS olsun fat olsun takıp da film izlediniz mi acaba?
    http://forum.donanimhaber.com/m_28754817/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erulmo

ARkadaşlar bu ürünü bende aldım, heyecanla gelmesini bekliyorum.Sorcağım şu ki external hdd'imi NTFS ile formatlım ve içerisine yaklaşık 50gb'lık veri attım.Ürün NTFS formatını görüyor mu? Bilen var mı?
    NTFS olsun fat olsun takıp da film izlediniz mi acaba?
    http://forum.donanimhaber.com/m_28754817/tm.htm

Fat32 olması lazım.
  • Kitapcığında Fat 32 yazıyor... NTFS'yi Fat32'ye çevirmen gerekecek...
  • Arkadaşlar ürün gelmiş. Şimdi evden çıkıp almaya gideceğim. Çok heyecanlıyım valla
  • hadi hayırlısı...
  • Acil yorumlarınızı bekliyoruz, iyiyse bende alıcam medya marktan bulursam
  • arkadaşlar düşündüm ve açıkçası Pioneer DV-610 modelini almaya karar verdim.bugün siparişi verdim.usb si 2.0 ve bir çok artısı var ama tabiki fiyatıda biraz tuzlu.ama almışken bir kere alıcam diye düşünüyorum.kolay gelsin herkese...
  • Yanlız usb 2.0 Samsungun bu modelindede mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Yanlız usb 2.0 Samsungun bu modelindede mevcut

yani....
  • Arkadaşlar ürün şu an elimde fakat kuramadım. Ev şu an çok kalabalık artık yarın sabah kuracağım...
  • Bu ürün DARTY de şu an 139 ytl.. Ben kaptım bi tane. Almayı düşünen varsa kaçırmasın.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/DVD-PLAYER/SAMSUNG/DVD-1080PK-p-22857-c-52.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucidbit -- 31 Aralık 2008; 21:31:15 >
  • Anaammmmm Ben bu Darty'ye neden bakmadım yaaa. 16lira zarardayım
  • Bir inceleme sitesinde ilginç bir detaya rastladım. Adamlar bir dvd yi özellikle çiziyolar, arabayla üzerinden geçiyolar, ateşe tutuyolar, buzluğa falan koyuyolar ve neticesinde samsung ginede okuyor. İnanılmaz ama gerçek! :)

http://tzywen.com/modules.php?name=News&file=article&sid=785
  • Ya arkadaşlar ben eskiden bilgisayarı tv'ye bağlayıp izliyordum. Şimdi dvd yi tv'ye hdmi ile bağlayıp 1080p yaptığımda sanki hiç değişiklik olmamış gibi oldu. Acaba ben mi çok fazla bir görüntü kalitesinde iyileşme zannediyordum yada bu normal bir şey mi?

Birde bunda türkçe menü yokmuş bunada şaşırıdım.

Ama yinede bence çok güzel bir ürün. Çok sevdim gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Ya arkadaşlar ben eskiden bilgisayarı tv'ye bağlayıp izliyordum. Şimdi dvd yi tv'ye hdmi ile bağlayıp 1080p yaptığımda sanki hiç değişiklik olmamış gibi oldu. Acaba ben mi çok fazla bir görüntü kalitesinde iyileşme zannediyordum yada bu normal bir şey mi?

Birde bunda türkçe menü yokmuş bunada şaşırıdım.

Ama yinede bence çok güzel bir ürün. Çok sevdim gerçekten

Benim hem nvidia hem ati ekran kartı bulunan sistemlerde lcd tv ye dvi to hdmi kablo ile bağlayarak aldığım görüntülerin hiçbiri tatmin edici sonuç vermedi. Her türlü ayarı detayı kurcaladım, farklı çözünürlükleri denedim, 720p yaptım 1080i yaptım vs. ne yaptıysam neticeden memnun kalmadım.

Zaten sırf bu yüzden bir player almaya niyetlendim. Şu anda samsung un bu player ından oldukça memnunum. Özellikle iyi çekilmiş filmlerde görüntü kalitesi bariz bi şekilde artıyor. 720p de kullanıyorum.

Orjinal filmler in bir çoğunun double layer dvd lere yazıldığını biliyorsunuzdur.. Bu yüzden dvd film ler ucuzlamış iken kopya dvd lere para vermeyin çünkü orjinali double layer olan filmler kopyalanırken 4.7 gb lık dvd lere sığması için sıkıştırılıyor, buda görüntü kalitesinde elbette bir miktar azalmaya neden oluyor.

Neticede dvd leri upscale ile 720 yada 1080 çözünürlükte oldukça farkedilir bir kalite farkı ile izlemenize imkan sağlayan bir cihaz. Tebrikler Samsung..

Divx konusunu henüz incelemedim ama sanırım divx lere de upscale uygulanabiliyor. Divx leride yakında tecrübe ettiğimde düşüncelerimi paylaşacağım.

Blue ray dünyasına girmek için henüz erken.. Şu an dvd leri upscale ile izleme zamanı bizler için. :)

• Peki Waves orginal dvd alırken bunun Double Layer olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Kutusunda felan bununla ilgili bir bilgi bulunmakta mıdır???

Çünkü ben bir kez bir olay yaşamıştım. Kopya dvd satan bir yerde yüzüklerin efendisi 3'ü alacaktım. Dvd'de varmıştı. Ama kendi gözlerimle gördüm orijinal dvd kabından çıkardı ve ondan çekmişti. Ama görüntü yine beklediğim gibi değildi...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.