Şimdi Ara

samsung e250 telefona pcden foto aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsun e250 .. pc studio programı bluetoothla telefona bağlıyorum ve pc deki .jpeg dosyalarını aktarmıyor. it is not compatible for this destination diyor.. çözünürlüğüde bayağı aşağılara çekmeme rağmen aktaramıyorum fotoları telefona? neden acaba ? bunu çözümünü bilen varsa paylaşırsa sevinirim

şimdiden teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: delvecchio

samsun e250 .. pc studio programı bluetoothla telefona bağlıyorum ve pc deki .jpeg dosyalarını aktarmıyor. it is not compatible for this destination diyor.. çözünürlüğüde bayağı aşağılara çekmeme rağmen aktaramıyorum fotoları telefona? neden acaba ? bunu çözümünü bilen varsa paylaşırsa sevinirim

şimdiden teşekkürler

ayarlar telefon ayarları usb ayarları depolama birimini seç karta resim at olmzsa yine açmazsa resimlerin boyutunu düşür
  • çok sağolasın ya çok teşekkür ederim cidden .. ama telefondayken neden açılmıyor da karttayken açılıyor
    onu anlayamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: delvecchio

samsun e250 .. pc studio programı bluetoothla telefona bağlıyorum ve pc deki .jpeg dosyalarını aktarmıyor. it is not compatible for this destination diyor.. çözünürlüğüde bayağı aşağılara çekmeme rağmen aktaramıyorum fotoları telefona? neden acaba ? bunu çözümünü bilen varsa paylaşırsa sevinirim

şimdiden teşekkürler

ayarlar telefon ayarları usb ayarları depolama birimini seç karta resim at olmzsa yine açmazsa resimlerin boyutunu düşür

• e250 .JPEG uzantısını çalıştırmıyor bilgisayardan uzantısını .JPG yap gösterir benimde başıma geldi .JPG yapınca açtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simavli3443 -- 31 Mayıs 2007; 11:57:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.